tineogmille's Guestbook

Comments
Date: 3rd January 2009

godt nytaar, familie og andre :)
hilsen mille og tine i sol og fest og farver (og snart i vietnamnam)

From Blog: fra Chiang Mai til Laos
Date: 27th December 2008

Spændende beskrivelse!
Hej Mille og Tine. Det lyder til, at I har en meget variende tur med mange sjove oplevelser, nogle mere sjove end andre, især speeeeedbåd-turen lyder vildt ! Med jeres levende fortællinger får man virkelig lyst til at rejse dertil! Håber I fortsætter turen i samme stil og kan blive ved med rumme alle oplevelser og alt det forunderlige i denne verdensdel! - Glæder os til at høre nyt igen! Knus og kram Lillian

From Blog: fra Chiang Mai til Laos
Date: 23rd December 2008

Dejligt at se tekst og billeder. Vi er kun lidt misundelige. ærgeligt at vi kun må nøjes med juletræer og ris a la Langeland. Håber i bliver ved med at sende tanker om jeres verden.

Date: 14th December 2008

Julerier
Hej Mille og Tine. Hvor er vi misundelige her på Skippervej i det lidt kolde og grå Danmark. Rigtig dejligt at I er kommet godt igang,.. og jeres "gæstehus" ligner noget fra Fiji. For at gøre Jer misundelige, vil jeg gå igang med at bage BRUNKAGER,- ha,ha og KæmpeKNUS fra Lars,Else og kyllingerne.

Date: 14th December 2008

re: skoent!
hej mikkel ! vi nyder til vi er ved at braekke os, det kan du vaere sikker paa. Vi rejser til nordthailand i aften. det blir fedt ! (selvfoelgelig). glaedelig jul i Danmark ! her glemmer man det fuldstaendigt. kram mille

Date: 12th December 2008

Skønt!
Hey Mille (og Tine) Skønt at høre fra jer, og superfedt at se billeder allerede. Nyd det, nyd det, nyd det. Her juler vi bare videre i gråvejret. Knus, Mikkel

Date: 10th December 2008

Hvor er jeg misundelig....!
Hej piger Dejligt allerede at høre fra jer, men hvor bliver man misundelig :) Vi glæder os til at følge med på rejsen og alle Tine's thai venner :) Kram fra brormand og Kristi

From Blog: ankomst til Bangkok

Tot: 0.095s; Tpl: 0.006s; cc: 4; qc: 33; dbt: 0.0212s; 1; s:apollo w:www (50.28.60.10); sld: 2; ; mem: 6.2mb