Travel Blog | About TravelBlog | World Facts | Travel Wallpaper | Travel Forum | Backpackers Travel Insurance | Services | Cameras

by threels, order by Date newest first.

« back 1 10 20 30 40 50 next »

Pas laat in de middag wordt ik wakker. We hangen de hele dag wat rond, we zitten nu bijna een week in de trein en nu het einde nadert, is het wel mooi geweest, een beetje slapen, wat lezen, nog meer hangen, als we rond een uur of acht een hapje willen gaan eten blijkt de restauratiewagon al dicht te zijn, we mogen nog wel wat eten meenemen, leuk hoor net als thuis, vanavond eten we afhaal chinees. s ‘Avonds gaat het grote hang en verveel festijn lekker door, slapen lukt ook al niet ik ben eigenlijk ook net wakker en [View Full Entry]

threels - martijn threels | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=104698] | 2006-11-20 18:51:40

Rond een uur of zes wordt ik wakker, ik ga maar wat lezen, vandaag is de dag aangebroken dat we dit vreselijke land mogen verlaten. Om onze laatste roebels op te maken gaan nog maar even een lekker ontbijtje eten in de restauratiewagon. Het personeel maakt een wat nerveuse indruk en is druk in de weer met bier wat onder twee zitjes met wat kleden er op lijkt te liggen, bij elk station wordt er snel wat bier uitgeladen, wat hier nou de bedoeling van is is niet helemaal duidelijk. Op een gegeven moment schuift Bart bij ons aan, Bart vertelt [View Full Entry]

threels - martijn threels | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=104471] | 2006-11-19 23:15:35

Eigenlijk was het al even dinsdag, maar goed we hebben nu nog een uurtje kunnen slapen, voor worden gewekt door Guy. Echt ben ik er niet van opgeknapt, ik denk dat ik me nog verrotter voel las voor het slapengaan, ik sleur mezelf naar buiten en rook een sigaretje op het perron van eerkoetsk. Nou echt, de moeite waard, weinig verschil met alle ander oude rotzooi die we al hebben gezien, het is nog een uurtje rijden naar het Baijkalmeer, ik ben zo verrto ik geloof niet dat ik dat ga trekken, Wijnand gaat wel wakker blijven zegt ie, mooi maak [View Full Entry]

threels - martijn threels | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=104450] | 2006-11-19 22:14:05

Om een uurtje of 12.00 wordt ik wakker, we ontbijten met instant noodles en cup-a-soup, daarna gaan we weer naar het restaurant weer een poging doen onze schrijf achterstand in te halen. We zijn inmiddels alweer een week weg. Van het schrijven komt weer weinig, Bart en Rudi zitten ook in de restauratiewagon en al gauw wordt de pen verruild voor een koude fles bier, na een aantal biertjes ben ik toch weer wat moe geworden en ga even een schoonheidsslaapje doen. Als ik na een paar uurtjes terug kom zitten Wijnand, Bart en Rudi te scrabbelen, Bart is oppermachtig en [View Full Entry]

threels - martijn threels | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=104430] | 2006-11-19 21:36:28

Rond een uur of 6.00 zijn we beide toch echt klaar wakker, wederom heb ik heerlijk geslapen op het eentonige geboemel van de trein. Weer wordt er gestopt op een of ander stationnetje, we stappen even het perron op, ik in de hoop een lekker gebraden kippetje aan te treffen en Wijnand naarstig opzoek naar een verkoper van een broodje bal met een lekkere klodder mayonaise, het is te vergeefs het enige dat we aantreffen zijn verkopers van, kleding, worstjes, broodjes, kruisbessen, bosbessen, aardbeien en vele onbekende etenswaar, waar wij ons niet aan durven te wagen. Rond 8.00u gaan wij dus [View Full Entry]

threels - martijn threels | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=104418] | 2006-11-19 20:23:32

Wijnand had al gehoord dat je door het eentonige gehobbel, heerlijk kan slapen in de trein, nou dat klopt, om 15.00u word ik wakker en ik heb inderdaad heerlijk geslapen. Ons ontbijt bestaat uit twee cup-a-soup-jes met water uit de ketel met heet water die in elke wagon aanwezig is. We hangen wat in de courgette en lezen wat, om een uur of 18.00u gaan we wat eten in de restauratiewagon, het is niet groot en alle tafeltjes zijn bezet. Dus shuiven we aan bij een Nederlandse jonge man van een jaar of 30, zijn naam is Bart en hij reist [View Full Entry]

threels - martijn threels | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=83737] | 2006-08-22 21:42:14

Uitgeput
Uitgeput
in de transiberie expres na een paar dagen Moskou
7.30u TTTRRRIIIINNNGGGGG, TTTRRRIIIINNNGGGGG, verdomme wat is dat nu weer, ahh gelukkig Wijnand gaat al, pfff 7.30u twee uur te vroeg wakker, ik draai me nog maar even om. 8.15u toch nog even geslapen ik ga er nu maar uit nog even lekker douchen, inpakken -het is een wonder hoe ik die zooi thuis in die tas heb kunnen krijgen- en daarna Wampie maar uitlezen. Na dit alles toch nog maar even een uurtje slapen dat is wel nodig ik ben al zo druk geweest. Het is in elk geval erg verfrissend zo'n dutje, nu gaan we dan echt naar Lenin toe. [View Full Entry]

threels - martijn threels | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 2 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=83726] | 2006-08-22 20:40:22

De trein

Gisteren hebben we behalve slapen, nog vrij weinig gedaan, slapen lijkt in Moskou bezigheid nummer 1 te gaan worden, op zich niet erg echt veel, wat ons interesseert, is er toch niet te zien en het blijft vreeslijk benauwd en smoggerig. Als we wakker worden zijn we weer te laat voor Lenin, het lijkt er op dat zelfs het bezoeken van dit ene stukje cultuur ons niet gaat lukken. Om Moskou niet te verlaten zonder iets van de stad gezien te hebben gaan we maar een rondje rond het Kemlin lopen. In de reisgids staat per toren een beschrijving, ik bied [View Full Entry]

threels - martijn threels | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=83445] | 2006-08-21 19:25:29

Om een uur of tien wordt ik wakker, Wijnand slaapt nog , op de kamer is het niet om uit te houden zo warm dus ga ik maar naar beneden naar de bar om mijn dagboekje even wat bij te schrijven. Zo waar staan er een paar knappe dames achter de bar, de meeste Russische vrouwen die we tot nu hebben gezien waren niet om aan te zien. Ik bestel een colaatje en begin met schrijven. Vaandag gaan we in elk gevel het mausoleum bezoeken en verder is alles prima, zolang het maar iets goedkops is, tering wat gaat het geld [View Full Entry]

threels - martijn threels | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=68871] | 2006-06-24 01:11:52

Een lekker biertje
Een lekker biertje
bij de gezellig russiche dame.
Gisterenavond lagen we op tijd op bed, we worden om 9.30u wakker, ondanks de hitte en de hoge vochtigheidsgraad heb ik toch prima geslapen. Even een sprong onder de koude douche en daarna op naar de ontbijt zaal. Het ontbijt is niet helemaal mijn smaak, maar goed ik ben ook net wakker. Vandaag zijn we van plan een beetje te gaan acclimatiseren, misschien nog even het mausoleum van Lenin bezoeken en in elk geval omzoek naar een zwembad. Onze indruk van de russen tot nu toe is dat het een vreselijk slecht Engels spreken chagrijnig volk is, iedereen kijkt de hele [View Full Entry]

threels - martijn threels | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 2 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=68858] | 2006-06-24 01:10:41

Wijnand

« back 1 10 20 30 40 50 next »