spirsine's Guestbook
Comments
Date: 28th July 2012
Hi There!
Hej Sine og Thomas, tak for besøget, det var dejligt med et frisk pust hjemmefra. Dejlige billede fra Pikes Pike og Rocky Mountains. Der kom forresten sne oppe på Pikes Pike i denne uge, men stadig meget varmt her i Pueblo. Dog dage med under 100 f !!! Håber at jeres Road Trip går efter planen :) mange kærlige hilsner fra Andreas, Flemming og Inge
Hi There!
Date: 24th July 2012
En lille hilsen.
Hej Thomas og Sine. Sjovt at følge med på jeres rejseportal. Sikke mange fantastiske ting i oplever, vi er slet ikke misundelige! Vi har besøg fra Holland og så ta'r vi til Sverige senere. Lige nu er vejret fantastisk her, men det har regnet rigtig meget. Fortsat god tur til jer, pas godt på jer selv. Knus fra os alle. Moster Mette.
En lille hilsen.
Date: 16th July 2012
Nøj hvor ser det fedt ud
Hej Sine og Thomas Lyder vildt spændende med alt det i har oplevet til nu - Glæder mig til at se næste blog. Ha det godt til vi høres ved. Er lige kommet hjem fra Dyk på Malta, alt vel her.
From Blog: California!
Nøj hvor ser det fedt ud
From Blog: California!
Date: 6th July 2012
Så fik vi svensk internet
Hej Thomas og Sine. Så fik vi svensk internet ombord. Vi er ikke kommet så langt som vi håbede på, vi har ligget i Simrishamn siden i forgårs, men lidt senere tager vi afsted herfra og nord på. Håber I er nået godt frem og har nydt 4. juli i San Francisco. Kærlig hilsen Else
Så fik vi svensk internet
Date: 4th July 2012
Tillykke tillykke med fødselsdagen Sine
En uplanlagt start....... Men det lyder til I finder de bedste vinkler alligevel :-) Computeren er nu blevet hurtig og laver ikke sort skærm eller hopper at nettet TAK Vi ønsker jer fortsat en god rejse. Og kærligt tillykke med fødselsdagen fra os Mogens og Jytte
Tillykke tillykke med fødselsdagen Sine
Date: 3rd July 2012
Lyder som et rigtigt eventyr
En god rejse har lige dele udfordringer, lige dele overraskelser samt en hel masse thrill :-)
Lyder som et rigtigt eventyr
Sign In

anonymous
non-member comment
Det var godt I overlevede, og havregryn kan man leve længe af, bare spørg Aksel :-) det med de 20.000 har Poul også slåsset med, der kom dog ikke nogen fornuftig fejlmeddelelse, blot virkede det ikke hver anden gang - sådan ca. Da han klagede sin nød til banken, fandt vi ud af det. Og netbanken svarer også om søndagen ;-)