spasiasien - David Larsson

David Larsson Davids forunderlige, eventyrlige, fantasmagoriske og - langt hen ad vejen - impulsive rejse rundt i Asien i jagten på store og små oplevelser, gensyn og glæder og ikke mindst samtaler med mennesker med sjove accenter.
Private Message Subscribe Top Photos Blog Map
Joined on: November 9th 2006
Last Login: November 5th 2009

by spasiasien, order by Date newest first.

Uger og dage er gået, jul og nytår er fejret og skrinlagt, og hundredvis af køer og tusindvis af kilometer har jeg lagt bag mig siden sidste opdatering. Et virvar af oplevelser, utallige tanker og en kaotisk mængde ubeskrivelige sanseindtryk trænger sig på, forsøger at tage kontrol over mine hænder og sørge for at de kommer forrest i køen og bliver nedfældet først, men for overskuelighedens skyld skal jeg bestræbe mig på at ignorere dem og gøre den kommende blog så dokumentarisk som muligt. Med min utilregnelige hukommelse og et par sider med hastigt nedkradsede kruseduller fra bagsædet af [View Full Entry]

spasiasien - David Larsson | Read The Full Entry | Subscribe
2094 Words | 1 Comment(s) | 35 Photo(s) | 1 Video(s)
Published: January 5th 2007 | 518 Views | [diary=116464]

Dal ved Darjeeling
Stenbaenk
Bedeflag

Så er Kolkata indtaget. Eller rettere, byen har indtaget mig. For med dens umiskendelige tilhørsforhold til det tidligere britiske herredømme, hvor den i en lang årrække fungerede som central metropol og hovedstad, har den imponeret mig med dens særegne charme og åbenhjertige indbyggere. Brede boulevarder og kilometerlange, frodige parker dominerer bybilledet - førstnævnte spækket med de karakteristiske gule, evigt-dyttende Ambassador-taxier og sidstnævnte med unge som gamle indere, der nyder et par timer væk fra storbylivets kaos. Ligeledes har gensynet med fortove været en mindre kulturrev [View Full Entry]

spasiasien - David Larsson | Read The Full Entry | Subscribe
1932 Words | 4 Comment(s) | 19 Photo(s) | 0 Video(s)
Published: December 4th 2006 | 305 Views | [diary=108352]

Baade ved Ganges
Mand der saelger noedder ved Ganges
Dreng med lys til at sende ud paa Ganges

By spasiasien
November 28th 2006
Grande Update... Asia » India » Uttar Pradesh » Varanasi
Der er gået et stykke tid siden sidst, og en hel del er selvfølgelig sket...jeg skal prøve at ransage min utilregnelige hukommelse og opsummere det skete i hovedtræk... Jeg brugte det meste af sidste uge på at rejse rundt med Sarah, Maria, og Sarahs svigerforældre Bente og Bjarno, som kom herover et par dage efter mig. Efter 2 dage i Chennai tog vi sammen et fly til hovedstaden Delhi, hvorfra vi i en lejet jeep med chauffør drog af sted på tur i ”Den Gyldne Trekant” - en yndet turistrute, som går fra Delhi og sydpå til Agra (Taj Mahal), videre [View Full Entry]

Published: December 2nd 2006 | 158 Views | [diary=107737]

Okser on the road
Autorickshaw i Chennai
Tempel i Chennai

By spasiasien
November 13th 2006
Kaos & køer  Asia » India » Tamil Nadu » Chennai
Hundredvis af mørke ansigter med kridhvide øjne står i skumringen og kigger nysgerrigt, mens jeg træder ud af ankomsthallen og spejder efter min lyshårede søster. Hun er ikke svær at finde, står med sin veninde Maria og et halvt børnehjem og vinker. En farverig blomsterkrans bliver kastet om halsen på mig og alle smiler og er glade. På den bumpede tur i minibussen ud til hjemmet, Prema Vasam, bemærker jeg, at bilerne kører efter samme regler som jeg kendte, da jeg legede med biler som barn - de kører direkte på midterstriben og maser sig frem, hvor der er plads. Vigepligten [View Full Entry]

Published: December 2nd 2006 | 74 Views | [diary=107735]

Dans paa boernehjemmet
Dans paa boernehjemmet
En ny bil

Hænger over et dvælende kontinent, hvor lysene fra unavngivne storbyer blinkende gør opmærksom på sig selv inden de glider ud af syne fra mit vindue, mens majestætiske skyformationer tårner sig op uden for mit vindue og danner et fantastisk visuelt input til lydene af Sigur Rós. Nu handler det om timer og minutter før jeg ser min søster Sarah og Chennai. Første del af etapen - flyturen fra København til Paris - var præget af byturen jeg var på fredag nat med et par gode venner; tankerne kørte i slowmotion og øjnene glippede, men hvis der var noget jeg havde masser [View Full Entry]

Published: December 2nd 2006 | 74 Views | [diary=107733]