Travel Blog | simme http://www.travelblog.org/Bloggers/simme/ Travel adventures in journals and photos from simme en-us Wed, 16 Dec 2009 05:46:06 +0000 Wed, 16 Dec 2009 05:46:06 +0000 En sidste hilsen Hej alleSaa er det ved at vaere slut med vores rejse vi sidder i Bangkok og skal med flyet omkring midnat i aften og lander i kastrup i morgen tidlig omkring kl seks. Her er dog lidt om hvad vi har lavet de sidste par uger.Sidst vi skrev var vi strandet i Cagayan og vores plan var at tage til Bohol om aftenen. I lobet af dagen ombestemte vi os mht Bohol da vi ikke kunne faa det til at haenge sa http://www.travelblog.org/Asia/Thailand/Central-Thailand/Bangkok/blog-310362.html Saa kom vi til filippinerne Hejsa alleSaa er det tid til en lille hilsen fra os igen.. lidt for beregnet men vi har lige en uforudset break paa 7 timer inden vi kan komme videre I lordags rejste vi til Bangkok og turen gik uden problemer vi var dog lige ved at blive lidt nervose da vi skulle ind i Thailand da 4 fra slovenien blev afvist lige for os da de ikke havde noget visum. det havde vi heller ikke Saa de blev http://www.travelblog.org/Asia/Philippines/Cagayan-De-Oro/blog-304617.html Vietnamcambodia Hej med jerSaa er det igen tid til en lille mail om hvad vi gaar og laver Da vi sidst skrev var vi paa motorcykeltur i Vietnam hvor vi efterfolgende havde et endnu et par dage. Naeste dag havde vi lidt start vanskeligheder da vi punkterede efter to min. korsel men det var heldigvis i byen saa der skete ingenting. Som de fleste steder i Vietnam er der et lappevaerksted paa hvert gadehjorne d http://www.travelblog.org/Asia/Cambodia/North/Battambang/blog-301637.html Hue Hoian Hejsa igenSaa er vi kommet fra staden og ned gennem Vietnam. Vi tog som sagt med nattoget fra Hanoi hvilket var en lidt speciel oplevelse denne gang. Vi kom forst i kupe med en rar vietnameser som rigtig gerne ville snakke med os problemet var bare hun ikke kunne et ord engelsk Men vi fik da vist hvor vores rejse gik hen og hvor vi kom fra.. Efter en lille time kom der nogle maend og ove http://www.travelblog.org/Asia/Vietnam/South-Central-Coast/Buon-Ma-Thuot/blog-297019.html Sapahanoi Hejsa igenSaa er vi kommet til Vietnam og vi har afsted praesic en maaned idag. Som altid vil vi sige tak for mails og vi beklager hvis ikke lige altid faar svaret paa dem. Sidst vi skrev ventede vi paa natbussen for at komme til graensen til Vietnam og vi naede naesten ud af Kina for vi modte den forste idiot. Vi sidder i bussen da en mand kommer hen og fortaeller meget aggressiv at han er bos http://www.travelblog.org/Asia/Vietnam/Red-River-Delta/Hanoi/blog-293489.html Sidste hilsen fra Kina Hejsa alleVi takker igen igen for de mange mails det er altid dejligt at horer noget hjemmefra. Nu har vi taget hul paa vores fjerde uge det gaar bare alt for staerkt. og inden vi forlader Kina vil vi lige give lyd fra os igen. Efter vi skrev sidst havde vi en endnu en dag i Lijiang som blev brugt paa en cykeltur udenfor byen. Vi cyklede ud sammen med Daniel britten som vi ogsaa var i Tiger S http://www.travelblog.org/Asia/China/Yunnan/Kunming/blog-290233.html Yangshou Lijiang Hejsa alleTak for jeres mails det er dejligt at horer hvordan det gaar derhjemme.Nu har vi vaeret paa farten i lidt over to uger og vil lige fortaelle lidt om hvad vi gaar og laver Vi tog fra Beijing d. 5 juni med nattog mod Gullin vi kom i en kupe sammen med to kinesere hvor den ene kunne lidt engelsk hvilket var hyggeligt da vi fik snakket lidt sammen paa den 22 timers togtur. Da vi stod http://www.travelblog.org/Asia/China/Yunnan/Lijiang/blog-287612.html Beijing Hej alleNu har vi vaeret paa farten i 6 dage og forlader snart Bijing saa vi vil lige sende en lille hilsen.Turen herover gik uden problemer og vi blev inlogeret paa vores lille hotel midt i den gamle bydel. Gaden hvor hotellet ligger er en lille hyggelig gade med smaa butikker med alt fra slagter kodet ligger fersk foran aaben gade til en lille bager og restauranter.Vi havde lidt problemer me http://www.travelblog.org/Asia/China/Beijing/blog-283681.html