signea - Signe Agner

Denne blog er en fortsættelse af Louises beskrivelse af vores rejse i Mexico (http://www.travelblog.org/Bloggers/Louisevenne/)
Den omfatter de sidste tre uger af min rejse fra Playa del Carmen i Mexico til Guatemala City, som jeg skal flyve hjem fra.
Blog Map
Joined on: August 13th 2009
Last Login: August 24th 2009

by signea, order by Date newest first.

Efter et par dages afslapning i Antigua, besluttede vi os for at tage ud for at bestige vulkaner! Det blev en vulkan i naerheden af Guatemala City, som hedder Pacaya. Vulkanen er stadig aktiv, saa vi glaedede os til at se en masse lava - og vi blev ikke skuffede! Det var en til tider ret haard tur opad. Nogle steder var det temmeligt stejlt, og paa lange straekninger var der rullesten og grus, som man skred rundt i. Paa naesten hele turen var der et par taalmodige guatemaltekere, som fulgte efter os med nogle heste, og ca. hver femte minut [View Full Entry]

signea - Signe Agner | Read The Full Entry | Subscribe
Published: August 22nd 2009 | 23 Views | [diary=430268]

Den 7. august var det blevet tid til at Louise skulle tilbage til DK. Det var lidt trist at sige farvel til hende, men hun glædede sig også til at komme hjem. Så nu er rejseselskabet reduceret til Søren og jeg. Weekenden gik med afslapning og ture til stranden. Lørdag aften tog vi i byen på Coco Bongo, åbenbart en meget kendt natklub herovre. Det kostede 45 dollars at komme ind (hvis man købte billetten i forsalg, ellers var den dyrere), men så var der til gengæld et kæmpe show og fri bar hele natten. Det var et show med look-a-likes, [View Full Entry]

signea - Signe Agner | Read The Full Entry | Subscribe
Published: August 13th 2009 | 44 Views | [diary=427957]

Hunden Kokanee, som boede på vores hotel i Playa del Carmen, kunne godt lide kolde drinks
Kokanee er også en rigtig kælepotte!
Natklubben - udefra lignede den en jungleruin