Travel Blog | scotty beam me up http://www.travelblog.org/Bloggers/scotty-beam-me-up/ Travel adventures in journals and photos from scotty beam me up en-us Sat, 26 Dec 2009 14:16:42 +0000 Sat, 26 Dec 2009 14:16:42 +0000 Toch nieuws uit Amerika Hoi allemaalWe dachten we zullen toch maar een foto van onze SUPERCAMPER op de blog zetten dus hier is hij Mooi hWe zijn nadat we Enya en Una hadden afgezet aan het vliegtuig met de Greyhoundbus naar Denver gereden 33 uur op de bus 2 nachten en 1 dag lang korte stops geen fatsoenlijk eten en de laatste nacht geen toilet behalve vieze op de bus... geen aanrader... maar wel EEN ERVA http://www.travelblog.org/North-America/United-States/Colorado/Boulder/blog-424763.html terug in de tijd hejvoor dat we naar nieuwzeeland kwamen was er nog iets gebeurd waar ik graag over wou vertellen.we waren nog naar een zoo gegaanwe gingen er naar toe om koala beertjes vast tehouden maar dat ging niet in die zoo dus toen zyn ik en lies alleen gegaan en konden we met vogels pratenwe mochten ook kangeroe's aaien ook slangen vasthouden en we hebben de paringdans van flamingo's gezien wel http://www.travelblog.org/Oceania/New-Zealand/North-Island/blog-412431.html yeah terug in Nieuw Zeeland hey bloggertjes een update van de reizigers. wij zijn veilig en wel aangekomen in nieuw zeeland. we zijn onze apollo gaan halen en we zijn vertrokken we zijn wel blij dat we in een camper zitten want het word hier echt wel koud..we zijn hier in de hot pools geweest echt zalig ik wil ook hot pools in de buurt Dwe hebben ook een wandeling gedaan naar de cathedral cove geweest het was echt mooi http://www.travelblog.org/Oceania/New-Zealand/North-Island/Rotorua/blog-406727.html wie eet wie hey bloggertje hier een update onze tijd in australie zit er bijna op maar we hebben hier nog wat dingen bezocht.we zijn naar de giant three's geweest. het was toen wel niet zo goed weer dus moesten we dat tussen de regenbuien doen maar het was toch de moeite want de zon kwam er toch even door. hierna zijn we naar ene stukje zee gereden zodat lies haar teen erin kon steken natuurlijk Dop de cam http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/Western-Australia/Augusta/blog-402517.html nieuws uit kangeroe land hey bloggertjes een update van de reizigers enya heeft al veel vertreld maar er zijn nog dingen gebeurt hier ...in Kalbarri zijn we naar een seahorse sanctuary hier kweekten ze zeepaardjes zodat die huisdieren konden worden. er waren zeepaardjes in alle maten en van alle leeftijden. het enige nadeel aan zeepaardjes is dat ze neit gemakelijk te fotograferen zijn.dan zijn we ook naar Rainbow jung http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/Western-Australia/Exmouth/blog-396189.html kamperen is een leuke zomersportwaarvan je steeds maar jongr wordt hallo Deindelijk nog eens internet Dde reden waarom er zo weinig op de blog wordt gezegd is dus het internet gtwe hebben hier ondertussen al veel gedaan ook al wat kangroes en andere leuke dieren gezien Dwe zyn naar de pinnacles gaan kijken een soort van versteend bos ofzoiets Den we hebben in monkey mia dolfijnen kunnen voeden en morgen gaan we met whalesharks zwemmendas een mega g http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/Western-Australia/Coral-Bay/blog-395072.html bunbury... oost west huis best heejhier alles goed zoals je by una wel kon lezen ik kan nog wel vertellen wat we na uluru hebben gedaanwe zyn van uluru naar perth gevlogen. en van perth zyn we naar bunbury gereden.dan in bunbury woont een vriendin van mama Miet met haar vriend Neil en dat zeg je niel zij hebben twee kindjes Anna en phoebe Dzo terug in een huis zyn in een bed slapen in een keuken koken zonder dat er http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/Western-Australia/Bunbury/Bunbury/blog-387485.html uluru hey bloggertjes jullie vragen jullie waarschijnlijk af wat wij hier allemaal uitspokenwel na in brisbane te zijn aangekomen hebben we geprobeerd te wennen aan de tropische temperaturen voor ons was het veel te warm en het was eigenlijk slecht weer hier D dan zijn we door gevlogen naar het hart van australi waar het NOG warmer was. hier hadden we vier dagen de tijd om uluru te bezoeken. de http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/Western-Australia/blog-387232.html update hey bloggertje even een update de reizigers hebben afscheid genomen van onze nieuw zeelandse vrienden en we zijn naar australie vertrokken ...we zijn hier veilig en wel aangekomen en we zullen nog laten weten wat we hier allemaal gaan aan het uitspoken zijn x una http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/Queensland/Brisbane/blog-381375.html Bday D hejhet was dus mijn verjaardag ff geleden Den danku iedereen die mij een gelukkige verjaardag heeft gewenst... Den op mijn verjardag ben ik enorm verwend geweest pda mag wel is h...dus eerst zyn we gaan surfen en dan gaan cruise enzu..en daarna ben ik nog verwend met lekker eten en geen afwas doen en kadootjes enzu..en vandaag was ook nog eens zalig want een vriendin van mij Emily is langs http://www.travelblog.org/Oceania/New-Zealand/South-Island/Queenstown/blog-376674.html curio bay ...het aardse paradijs hey bloggertjes Eindelijk zijn we op de surfplanken geraakt in drie woorden geweldig vermoeiend en niet gemakkelijk...als surplus kwamen de dolfijnen mee surfen in de golven... je kon van de dolfijnen leren welk de goede golven waren.we kregen dan ook nog eens een persoonlijke dolfijnenshow... ongeloofelijk mooiwe hebben ook een nieuwe vriend gemaakt Sammy de zeeleeuw die lies gegijzeld had i http://www.travelblog.org/Oceania/New-Zealand/South-Island/Curio-Bay-/blog-374990.html lees niet verder als je niet jaloers wilt worden hey beste bloggertjes hier een bericht van de reizigers er was er hier eentje jarig en dat hebben we dan ook gevierd... met natuurlijk hoe kan het ook anders lekker eten de nodige activiteitjes om de spieren strak te houden gekent ons mama en dat hebben we afgesloten met een zelfgemaakt liedje dat we uit volle borst hebben gekweeld... ja ja het was een dag die ze niet direct gaat vergeten.o http://www.travelblog.org/Oceania/New-Zealand/South-Island/Akaroa/blog-371035.html pff ge moocht de tittel zelf kiezen D heeibedant voor al de complimentjes die kregen over dat we er zo goed uitzienhaha maar ge zou mij nu is moeten zien of mss liever nii Dik zal het van het begin vertellen ik dacht dus ooh mooi warm weer een zwembadje een trampoline nog een beetje chillen enzo..koekenbak vond ik dat D maar nhee twas eerder rooie tomat XDik zag zo rood als een tomat en heel mijn gezicht brande ... de hele http://www.travelblog.org/Oceania/New-Zealand/South-Island/Nelson-Lakes-National-Park/blog-369123.html zalig heei Xxik zal er ook neg eens iets opzetten Dhaha in belgie hebben jullie allemaal koud en ik zit hier in mijn bikini te wachten toto ik terug ion het zwembad kan Dik kom er wel juist ui ma toch...kei leuk en aangezien het hier zo warm is...over de zandvliegen kan ik mijn mening ook geven veschrikkelijken we hebben nu wel iets gevonden dat ze weg houdt maar da stinkt en dan loopt ge als een st http://www.travelblog.org/Oceania/New-Zealand/South-Island/Picton/blog-366226.html wondermooie natuur in NieuwZeeland hey allerbeste bloggertjeshier het langverwachte berichtje van de reizigers...we hebben hier kennis gemaakt met de plaatselijke zandvlieg ... zij blij dat er in Belgi alleen maar muggen zijn ... we lopen hier te krabben van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. sommige plekken zijn erg en andere zijn zandvliegvrij maar hihih je moet het wel eerst ondervinden en zand heeft er niets mee te maken http://www.travelblog.org/Oceania/New-Zealand/South-Island/Picton/blog-366194.html eeuwige sneeuw met kerst hey bloggertjes ten eerst wil ik jullie allemaal een prettige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen.we zijn dus veilig en wel aangekomen in nieuwzeeland zuidereiland.we moeten wel even wennen aan het temperatuur verschilD maar niets vergeleken met 2 graden natuurlijk.we hebben dus eerst een paar dagen in hotel SO verbleven een aanrader vind ik persoonlijk DDan zijn we gaan kamperen eerst i http://www.travelblog.org/Oceania/New-Zealand/South-Island/Mount-Cook-National-Park/blog-357696.html kerst op new zealand xD hej lt3wy zyn in new zealand. Nadat we een hele dag hebben gevlogen zyn we naar een super hotel gegaan in christchurch Der was een sauna en een fitnes kamertje met een mega tv en er was gratis interneten een propere gezamelijke keuken met een afwasmachine.De kamer zelf had een groot bed met een groot flatscreen tv ervoor dan had je nog een wc en een zalige douche en de wekker deed alsof de z http://www.travelblog.org/Oceania/New-Zealand/South-Island/Christchurch/blog-357689.html kerstmis in hawaii Aloha bloggertjes hier een berichtje van de reizigers. we hebben een paar dagen verbleven op het spencer beach park op de Big Island. Hier hadden we een heel mooi plekje vlak bij het water en naast een haaienbaai en naast het prive strand van kamehameha de 1ste waar hij zijn tempel heeft gebouwd om koning te worden.Daarna zijn we overgevlogen naar Oahu om een paar dagen bij Roy te verblijven. Roy http://www.travelblog.org/North-America/United-States/Hawaii/Oahu/Waikiki/blog-354013.html by Roy hejnu zyn we al een paar dagen by Roy.we hebben al gaan kijken naar de kerstversiering.nu denk je wat is daar nu aan...maar het is echt leuk want ze hebben hier zoiets als wie de mooiste tuin heeft wint.soms zyn de tuinen zo hard versiert dat het te vol versiert is en niet echt meer mooi genoemd kan worden...of by bedrijven ofzo mogen ze tijdens hun werkuren het gebouw versieren dus je wordt er http://www.travelblog.org/North-America/United-States/Hawaii/Oahu/blog-353521.html the big island hey bloggertjes hier nog een update dwij hebben een week verbleven in het hookena beach park wat echt wel super leuk was. wakker worden met het uitzicht op de zee met dus wel douche met water opgewarmd door de zon we konden daar dus snorkelen en hebben veel vissen gezien vooral de yellow tang en de schattige stripebelly puffer en de spotted eagle ray diegenie die finding nemo hebben gezien eagl http://www.travelblog.org/North-America/United-States/Hawaii/Big-Island/Kailua-Kona/blog-350212.html