pink mona's Guestbook
Comments
.....
Mona, de cand te-am vazut ca ti-ai luat geanta si ai iesit pe usa am ramas toti foarte tristi. Unii copii pe care i-am sunat sa le dam vestea efectiv au simtit nevoia sa se aseze undeva din cauza socului. Ne-am atasat de tine foarte repede si ma tot intreb ce profesor o sa aduca ei in locul tau, care sa aiba aceeasi experienta in domeniu, pentru ca tu esti unica. Esti o raritate, o bijuterie! Pentru noi, nimeni nu te va putea inlocui vreodata. Iti pot spune insa ca toata evolutia noastra si toata munca noastra sunt evidente pentru ca tu ai fost acolo cu noi! Si toti copiii pe care ii vei ajuta, vor fi foarte norocosi sa te aiba profesoara. Cat despre hiena, dupa ce ai plecat, a venit sa ne dea anuntul cu vocea ei mieroasa si cu fata aia de zici ca mai avea putin si incepea sa planga, incepand sa insire niste scuze penibile pentru motivul plecarii tale. Ceea ce este importanta este fericirea ta! Este adevarat ca pierderea ta ne-a demoralizat pe toti, dar mai bine te stim fericita si fara stres, decat sa fii "abuzata" la scoala aceea. Te vom iubi mereu!
.....
Pacat
Pacat de ideea din spatele acestei scoli,idee care nu e rea deloc , dar ca orice este atins de nepriceputi se strica . Mona, asa cum am mai spus, nu ai cum sa te implinesti aici. Tine-ma la curent cu evolutia ta profesionala . Daca alegi sa ramai ,anunta-ma, ma intereseaza foarte mult .
Pacat
Fruntea sus intotdeauna!
Buna Mona, Vrea sa-ti transmit si eu cateva ganduri bune, le meriti din plin! Tine-ti intotdeauna fruntea sus si nu privi in urma. Nu are rost sa te consumi pt niste oameni care asta si vor sa faci. Tu esti o profesoara de nota 1000 nu 10. Nu am intalnit pe cineva mai dedicat, mai bine pregatit si mai modest NICIODATA. Oricine ar fi mandru sa te aiba prin preajma. Iar cei care nu te apreciaza pt ceea ce esti si pt ceea ce ai realizat trebuie eliminati din jurul tau imediat. Te vor primi altii cu bratele deschise... ai sa vezi! Ti-am spus-o o data si vreau sa o repet: te admir f. mult pt toate realizarile tale si ma bucur nespus ca am avut placerea sa te cunosc. Esti de o bunatate iesita din comun, modestie fara margini si istetime de invidiat ... iar asta trebuie sa ti-o repeti si tu in fiecare zi. D-zeu te va ajuta sa treci cu bine prin toate obstacolele vietii. Vei vedea ca tot raul e spre bine. Mie imi place sa cred ca este adevarat ce se spune:"everything happens for a reason". O sa iasa si soarele...poate mai devreme decat te astepti. Eu iti urez multa bafta pe viitor si multe, multe impliniri. Sper sa reusesti sa te stabilesti intr-un mediu drag tie cat mai curand. Fingers crossed! Toti cei pe care i-ai ajutat sunt alaturi de tine intr-un fel sau altul si nu te vor uita niciodata. Fii mandra de ceea ce esti! Te imbratisez cu mult drag, Andreea x0x0x0x
Fruntea sus intotdeauna!
Wow!
Wow - foarte bine scris "pamfletul", felicitari! Din fericire nu cunosc personajele, dar povestea ta face un rezumat al problemelor din Romania. Probleme din cauza carora multi dintre noi am ales sa plecam si sa ducem o viata mult mai civilizata, mult mai calma, mult mai bogata sufleteste. Tari unde munca adevarata, talentul, daruirea sunt intr-adevar apreciate. Tari unde trebuie sa fii bolnav cel putin o luna, doua, trei pana cand salariul sa iti fie diminuat. Tari unde un contract, e un contract, o lege e o lege, unde managerii au fost alesi pe baza pregatirii, experientei, inteligentei si nu pe pile, cunostinte, relatii. Imi pare tare rau pentru sufletelul tau ca a trebuit sa treci prin asta, imi imaginez ce dificil a fost mai ales sa lasi copiii fara a avea ocazia de a spune cateva vorbe, dar vorba proverbului - "what doesn't kill us, makes us stronger!". Multa bafta cu planurile de viitor si sper sa ne vedem in curand! O sa fiu acasa de pe 19 pe 26 aprilie, daca vrei sa imi faci o vizita! Pupppp!
Wow!
Date: 5th March 2011
Felicitari, succes si in continuare si multumesc pentru efortul depus pentru mine. Diploma mea e datorita dumneavoastra:)
Date: 5th March 2011
Am lucrat cu hiena. E un om josnic, barfitor, ipocrit. Se crede rasa superioara. Nu stiu de ce, nici macar nu are licenta luata.
Date: 5th March 2011
Esti o inspiratie Mona. Nu am cunoscut pe nimeni asa puternic ca tine.
From Blog: VEVERITA SI ALTE ANIMALE
Esti o inspiratie Mona. Nu am cunoscut pe nimeni asa puternic ca tine.
HIENA PARVENITA
O cunosc prea bine pe hiena de multi ani de zile. E geul de om parvenit care crede ca un kilogram de bijuterii, un litru de parfum si o tona de ruj strident te face superior. Ar fi bine ca poporul roman sa se destepte, tanara generatie sa inceapa sa nu ii mai fie teama de parveniti de acest gen iar cursantii efectiv in semn de protest sa renunte la aceasta scoala. Sa se arate ca NU TOTI ROMANII ACEPTA GUNOAIE, ci ca stiu sa sustina VALOAREA. BRAVO!! Daca ar exista mai multi romani ca tine, am fi o tara mai buna. Copiii nostri ar mai avea o sansa. Mult success, sunt sigura ca vei izbandi in tot ce iti vei propune!!
HIENA PARVENITA
Heroine
Adevarata fata a hienei e usor de citit, un om prefacut si ipocrit e usor de dibuit. Nu credeam ca aveti curajul sa publicati asa ceva. Si nu credeam ca v-ati injosi la asa ceva. Dar cred ca animale de teapa hienei altfel nici nu ar intelege mesajul. Nu v-ati coborat de fapt, ci ati vorbit la nivelul la care un astfel de animal si-ar intelege non-valoarea. Pacat ca plecati. O sa fiti primita cu bratele deschise oriunde ati merge. Sunt sigura de asta! Sa va cunosc a fost o mare placere, sa lucrez cu dumneavoastra o mare inspiratie. Ramaneti eroina mea!
Heroine
Date: 4th March 2011
Not surprised..
Te admir pentru faptul ca ai rezistat cu stoicism atata vreme si ca in final i-ai lasat pe idioti. Pleaca si nu te uita inapoi. Pleaca pt ca asa vei fi fericita. Mie de asta imi e teama sa ma intorc, nu as putea sa ma mai adaptez, sunt sigura. Pleaca si bucura-te de viata. Iti tin pumnii! Pupici!
Not surprised..
Date: 27th January 2011
Congratulations!
Hey Mona, I have come across your blog page whilst surfing Celta pages in order to find more information about this course. I am Polish, but currently residing in Singapore. I am about to apply for CELTA due to the fact that I've been having interest in teaching plus I adore English Language, so much! Looking for some ideas which could be used by me during an entry essay writing. Could you be so kind and share with me any clues or necessary information that should be included in this assignment? Thank you in advance and all the best ! Yours sincerely, Anna Bednarek - Goh
Congratulations!
Date: 16th December 2010
explanations
These docs are payd just 3-400 euros/month. What can you expect from them ? Now most of them are evaluating the job offers from west europe where they would be payd 10 times or more. A part of them is already gone, so their number is really small for the number of patients. To be very frank: in communist times it was much better in Romania than it is in our totally crazy "capitalism" In your country your medical insurance is enough. Here that money goes....god knows where, so you have to pay directly the doctors and nurses (and you would be satisfied, usually) There are private hospitals too, very expensive but you get anything you may wish ! The system will be fixed (sooner or later), anyway for emergencies you had to go to Floreasca hospital, i have no ideea why you were in Fundeni Fundeni is an excellent cancer treatment place......who has sent you there ?! Next time: find someone (a romanian) who can talk to them and who will tell you how much you have to pay. As you come from a capitalist country you should know that everything has a cost !
From Blog: Heartless in the Heart Hospital/ Bedridden and loathing it
explanations
From Blog: Heartless in the Heart Hospital/ Bedridden and loathing it
Date: 8th December 2010
colombiano n new jersey,usa
soy caleno orgulloso del talento colombiano "medellin" que muestra al mundo nuestro arte y belleza felicidades paisitas KE PASA CALI MOSTREMOS AL MUNDO ALGO BUENO........YA ELEGIMOS ALCALDES... BLANCOS LADRONES..NEGROS..CIEGOS...MARICAS.. MENTIROSOS....AHORA KE VENGA UN PAISA BERRACO
colombiano n new jersey,usa
Date: 3rd December 2010
alumbrados medellin/2010
estan la veraquera,estan muymuy bonitos,que viva colombia
alumbrados medellin/2010
estan la veraquera,estan muymuy bonitos,que viva colombia
Date: 3rd December 2010
RE: Loved your blog
Hiya Mon, Thanks for sharing your experiences. I've been offered a place in this course and in another school. Just wandered if you would recommend Languagelink? Were the tutors supportive? Are the library,photocopier and other resources adequate? Please let me know.
RE: Loved your blog
Date: 1st December 2010
Hi, Thanks for the great article. So would you recommend this centre? If so why? Where you in Earls court? What do you think of the resources, staff and general course? Please let me know.
Date: 29th September 2010
congrats!
Sign In

Tony
non-member comment
I'm so sorry that you are not teaching me anymore!I wish you all the best because you are such a good teacher and a wonderful person.I'll miss your happy faces on my tests or writings,and I'll definitely miss you!I hope one day I'll show you my CAE certificate.