« back 1 next »

Comments

10th July 2009
Avignon - From: moar Kyoto
Hva i all verden. Har du spist orret. Fiskern i meg kooser seg. Er et par dager i nerheten av Avignon. har leid rom i et hotell med 4rom totalt. Kooselig. Artig at dere traff guiden fra i fjor. Han var sikkert glad for at dere var der paa nytt. Kos dere videre.
7th July 2009
paranoidparrot
- From: Nagano
hvis du synes franske tastatur er rare, bare vent til du ser et japansk et. alle bokstavene er paa samme plass, men hvis du bommer litt med fingern mens du skriver こっめr alt bare i rare tegn og jeg aner ikke hvordan jeg faar det vekk igjen. morsomme greier
6th July 2009
Hei - From: Nagano
Det er jo kjempearti og se at bho Marita spis mat som ho bare droemte for noe faa aar siden. Da slipper jo Vegard og mobbe deg. Vi fikk forresten oppleve spurten av Tour de France 1 time fra her vi bor. Det varte i ca. 3 timer. Et sirkus uten like. Hushovden nr. 4. Tenk det at franskmennene er saa saere at bokstavene paa tastaturet er forskjellig fra verden, tror jeg. Tallene maa brukes shift, @ er en heeeelt annen plass, her heter querty azerty, mange bokstaver er heeelt, aaaaaaah. det gaaa r saaaaa tregt. kos dere. Tempen var i gaar forresten 37 grader. glaaa i daakker begge. No vente en middag og en GT. Pappa
3rd July 2009
Ferie - From: spenning i hverdagen
Heia, morsomt og lese skildringene- Da reiser vi til St. Tropez lørdag morgen og blir borte i 14 dagerr. Finner sikkert en kafe der. Kos dåkker. Pappa
29th June 2009
roy
Heldiggrisen - From: spenning i hverdagen
Som en reiselysten pappa sitter jeg her nord og er misunnelig på dere. Synd med de gusjegrønne småjævlan som vant over Vegard for en periode. Syntes du skriver veeeldig bra, så bra at æ leve mæ inn i turen deres. Kos dere videre.
29th June 2009
MhJ
- From: spenning i hverdagen
Hei, fint å høre at Vegard er bedre, vær nå litt forskiktig med hva dere putter i munnen av rå mat da. Fint at dere husker å drikke mye i varmen, og gjerne vann da :-). Sikkert en opplevelse å farte rundt i Tokyo, ta gjerne med spisepinner nordover så kan øve oss sammen. God tur videre på reisen, vi følger med. Hasta pronto.

« back 1 next »