Travel Blog | About TravelBlog | World Facts | Travel Wallpaper | Travel Forum | Backpackers Travel Insurance | Services | Cameras

marthea - Marthe Arnesen

Marthe Arnesen
Blog Map
Joined on: November 2nd 2006
Last Login: March 23rd 2007

by marthea, order by Date newest first.

Hei alle sammen! Lenge siden sist. Siden sist har jeg vært på rundtur i Guatemala. Nå har jeg snart sett det meste av Guatemala og det er et fantastisk land. Jeg har forelseket meg i det. Guatemala har liksom litt av alt. Til dere som ønsker å se bilder fra turen min så må dere bli medlem av facebook. Bare gå inn på www.facebook.com og meld dere inn. Det er kjempe lett, og det tar dere 5 minutter. Etterpå kan dere søke etter navnet mitt og spørre om dere får være venn med meg. Slik kan dere få se alle bildene [View Full Entry]

marthea - Marthe Arnesen | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 209 words | [diary=141311] | 2007-03-23 00:00:00

Hei alle sammen! Lenge siden sist. Har desverre ikke hatt tid til å sette meg ned og skrive mine opplevelser. Det tar nemlig mye tid å finne en ledig internettcafe. Framover blir dette imidlertid mye bedre, for jeg har flytta til en privat leilighet med internett! Jepp, jeg fikk nok av å bo sammen med en Guatemala familie. De var greit å bo der, men jeg trives bedre med å kunne lage min egen mat når jeg vil og kunne gå og komme som jeg vil. Jeg bor nå sammen med to dansker, to franskmenn, en engelskmann og en amerikaner. Skikkelig [View Full Entry]

marthea - Marthe Arnesen | Read The Full Entry | Subscribe | 3 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 487 words | [diary=135670] | 2007-03-06 19:19:24

Hei alle sammen! Naa har jeg endelig litt tid til aa skrive litt pa bloggen min igjen. Jeg har faatt mange mail og kommentarer fra dere, noe som er fint. Jeg har ogsaa faatt en kommentar fra Peder, en danske fra Danmark som var i Guatemala for to aar siden, kjempe koselig. Livet her i Antigua er ganske hektisk. En vanlig dag ser ca saann ut: 0630 staar jeg opp. Som regel har jeg faat alt for lite sovn, da man pleier aa vaere ute til 12-1 om natta. Enten danser man, gaar paa kino eller henger med venner til sent. [View Full Entry]

marthea - Marthe Arnesen | Read The Full Entry | Subscribe | 2 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 895 words | [diary=125002] | 2007-02-02 18:05:58

Na sitter jeg pa det som man snart kan kalle for min vanlige internettcafe. Det er utrolig mange internettcafer rundt omkring, og alle eierne star utenfor a maser om at deres er den beste og billigste. Den jeg bruker mest er nok den som de fleste andre fra APPE skolen bruker. De har skype og MSN. Utenfor er det en koselig liten hage som man kan sitte i. Her nyter man gjerne sola med en forfriskende mango smootie. Muy bien. Veldig bra. Har na hatt fire dager med spansk, og jeg kan vel si at det gar framover, dog tregt. De [View Full Entry]

marthea - Marthe Arnesen | Read The Full Entry | Subscribe | 1 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 315 words | [diary=121002] | 2007-01-20 16:34:42

Hei folkens! Er vel framme na. Sitter paa en internett cafe i Antigua og skriver pa et tastatur uten vare kjare tre siste bokstaver. Buhu... Jeg har det bra. Etter en lang reise meg mye tull og forsinkelser kom jeg endelig fram til San Juan Del Obispo mandag kveld. Men jeg trivdes ikke hos den familien eller i den lille lansbyen sa jeg ble forflyttet allerede neste dag til Antigua. Antigua er en flott by! Med internettcafe og mange sma koselige butikker. Jeg hadde mine forste spansk timer i gar. Det var slitsomt, men artig. Far hape jeg larer noe etter [View Full Entry]

marthea - Marthe Arnesen | Read The Full Entry | Subscribe | 2 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 226 words | [diary=120004] | 2007-01-17 16:19:29

På tampen av alle forbredelser og mitt største eventyr, skjedde det noe forferdelig. Kjære gode livsglade Linda ble søndag natt drept av et ras i Oslo. Jeg er så lei meg, og sinna. Noe så unyttig og bortkasta! Hvorfor akkurat Linda? Hvorfor har ikke den jævla gårdseieren gjort noe med den bygningen for lenge siden? Det skulle vært ham som ble tatt av raset. For de som ikke vet, var det blant annet Linda som fikk fart på Lindy Hop miljøet i Trondheim på 1990-tallet. Lindy Linda var hun, og fortsatt er, kjent blant venner. Hun vil bli kjært savnet. Ikke [View Full Entry]

marthea - Marthe Arnesen | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 130 words | [diary=117700] | 2007-01-09 15:20:20

Nå sitter jeg liksom og skriver en oppgave som skal leveres før jeg reiser til Guatemala. Men, det er jo håpløst å konsentrere seg. Jeg tenker bare på alt jeg må gjøre før jeg skal reise. Nå er det bare noen få dager igjen og jeg har bare fått skrevet 1 side. Oppgaven skal være 20 datasider lang. Ja, ja... For de som lurer så er reiseruta slik: 1. Fly fra Oslo til New York kl 11.10 torsdag 11 januar. Vil være framme ca kl 1400 amerikansk tid. Turen tar 8 timer og 50 min. 2. Fly fra New York til [View Full Entry]

marthea - Marthe Arnesen | Read The Full Entry | Subscribe | 1 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 302 words | [diary=117335] | 2007-01-08 14:19:55

By marthea
November 2nd 2006

Ingen vei tilbake

Europe » Norway » Trøndelag » Trondheim
Sommerfuler i magen og jeg greier ikke å konsentrere meg om skolen for tiden. For nå har jeg bestillt flybillett til det jeg håper blir et flott eventyr. Jeg skal nemlig reise til Guatemala i januar. Jeg reiser 11 januar, og flyturen tar ca 24 timer med stopp underveis. Jeg reiser hjem 25 mai. Den første tiden skal jeg bo i en liten landsby kalt San Juan Del Obisbo. Senere vil jeg flytte til Antigua som visstnok skal være en flott by. Jeg både gleder meg og gruer meg om hverandre. Den ene dagen vil jeg være her i Trondheim. Vår [View Full Entry]

marthea - Marthe Arnesen | Read The Full Entry | Subscribe | 2 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 180 words | [diary=99786] | 2006-11-02 14:44:30