Hejsa
Inden længe vil jeg drage langt ud i den hvide verden, 15602 km for at være helt præcis, men regner da med at vende tilbage i god behold efter ca. 3 måneder. Jeg vil forsøge at opdaterer siden så tit jeg kan, men det er jo ikke alle steder internet er tilgængeligt.
Efter flere ændringer i rejseplanen burde rejsen nu ligge helt fast således:
27/01/2007: Afgang fra KBH via. London og Los Angeles
29/01/2007: Ankomst til Nadi, Fiji.
14/02/2007: Afgang fra Nadi via. Auckland til Wellington, New Zealand
21/03/2007: Afgang fra Christchurch til Melbourne
19/04/2007: Afgang fra Cairns via. Hong Kong og Amsterdam
20/04/2007: Ankomst til KBH (11:40)
Hvor er Marc nu og hvor har han vaeret? Her: http://www.travelblog.org/gmaps/map_307.html
Hej allesammen! Saa er det blevet tid til den sidste update, som ikke blot er den sidste fra Australien, men desvaerre for hele turen. Og vi starter hvor vi slap - Sydney! Mandag morgen blev vi hentet i en stor Mojo Surf bus, der skulle tage os nordpaa op til vores surfcamp. Jeg havde troet at vi ville tage et par stop op langs kysten og surfe og overnatte der, men det viste sig at vi kun skulle blive et sted. Men hvilket sted! Vi ankom om eftermiddagen til et totalt oede hus, der laa ca 300 meter fra vandet. Efter at have faaet senge og et sted at stille vores ting, begyndte kurset allerede. Vi startede med lidt basis ting, som hvordan man kommer op paa boardet og saadan. Jeg kunne stadig huske lidt at
... read more Australien Marc Schønwandt Hej folkens, Her er en mindre update fra den sidste 1 1/2 uge, hvor jeg har rejst fra Melbourne til Sydney i selskab med Baagoe. Den 21 landede flyet i Melbourne lufthavn sikkert og lige til tiden. Jeg vidste at Baagoe havde ankommet til Melborune samme morgen og hoejst sandsynligt var ret smadret efter den lange flyvetur fra Danmark. Planen var at Baagoe skulle finde et hostel til os i Melbourne og saa komme ud til lufthavnen og hente mig naar jeg landede. Da jeg kom til ankomst terminalen var der dog ingen Baaoge. Hmm.. Kiggede lidt rundt, ledte udenfor, ventede lidt mere, men stadig ingen Baagoe. Efter 4 forgaeves opkald og 3 sms'er ringede min mobil og fik talt med en halvsmadret Baaoge, der var kommet til at laegge sig til
... read more Hej alle, saa er det blevet den tid paa maaneden igen - tid til en opdatering fra saa langt vaek man overhovedet kan komme. Vil foer jeg starter med at berette igen takke alle jer der har vaeret saa soede at skrive beskeder herinde. Det er rigtig rart at se og hoere at der er saa mange af jer der kigger med:) Naah vi maa til fadet! Efter den heftige aften og nat i Wellington, blev vi hentet efter kun 2 timers soevn og koerte ned til havnen i en alt for proppet og larmende bus, mens det blaeste og ruskede udenfor. Maaske var det egentlig ikke saa slemt, men paa davaerende tidspunkt havde jeg det ikke helt optimalt, saa selv den mindste irritation foeltes stor. I kender det jo nok! Da vi steg ombord
... read moreHej folkens! Saa er jeg klar med en ordentlig bassemand af en update fra New Zealands Nordoe! Foerst vil jeg lige sige tak til alle jer der har vaeret saa soede at komme med kommentarer og nyt hjemmefra. Det varmer virkelig, saa keep 'em coming!:) Nu til sagerne: D. 14 februar. Valentines Day. Det foerste jeg faar oeje paa efter at have forladt flyet i Wellington, er en smilende Christine der staar og venter. Kan det blive bedre? :) Wellington, som er New Zealands hovedstad, minder om ingen anden hovedstad jeg har set foer. Da Christine og jeg var paa vej hjem efter middag ved 10 tiden var der ikke en bil i gaderne! Alt var oede, hvilket egentlig var meget behageligt, for det betoed at man ikke blev forstyrret af dyttende biler. Man blev derimod
... read moreSaa er jeg igen klar med en lille update fra troperne. Min 11 dagstur til Yasawa oeerne startede lidt skaevt ud. Rejsebureauet paa Fiji havde kommet til at traekke den foerste dag ud af min rejseplan, selvom jeg havde bedt om at det skulle vaere den sidste (havde gjort dette saa jeg kunne foelges med Svenskerne fra mit dykkerkursus). Dette resulterede saa i at jeg kun saa svenskerne hver anden dag, men skidt pyt. Foerste stop var en lille oe ved navn South Sea Island, og jeg mener virkelig meget lille! Saa lille at man kunne gaa rundt om den paa under 5 min! Aftenen her stod paa forskellig underholdning som f.eks. Fiji quiz, sang og krabberaes. Sidstnaevnte er meget populaert hernede. Det gaar i bund og grund ud paa at man vaelger en krabbe som
... read moreHej allesammen. For en del timer siden tog jeg afsked med familien i Koebenhavns lufthavn. Lettere nervoes og meget spaendt satte jeg kurs mod den anden side af kloden. Den danske vinter naaede desvaerre ar drille mig lidt foer jeg tog mod varmere himmelstroej, da is og sne foerst skulle fjernes fra flyveren. Noget lyseroedt snask blev sproejtet over flyet, og med sproejtemaskinens skingre pivelyde og det lyseroede lysskaer skulle man tro at Lotet Heise var igang med endnu en daarlig Vanish reklame oppe paa taget af flyveren! Blev forsinket 45 min, men det er peanuts naar der venter en 5 timer i en meget varm Heathrow terminal. Terminal 3 blev gaaet flad og da der ikke rigtig var noget der fangede interesse fandt jeg en sofa og slog mig ned. Fandt tilfaeldigvis nogle elastikker i
... read more