Travel Blog | About TravelBlog | World Facts | Travel Wallpaper | Travel Forum | Backpackers Travel Insurance | Services | Cameras

little red - Elin Lundstrom

Elin Lundstrom
Private Message Subscribe Blog Map
Joined on: November 15th 2005
Last Login: June 27th 2008

by little-red, order by Date newest first.

« back 1 10 20 30 40 50 next »

Hejssan! Jag ska skriva om var resa, sa snart jag har packat klart... Men kolla in lite foton fran resan pa www.freewebs.com/carlo_elin, det finns en "continue" knapp sa man kan se en sida till. Kram Elin [View Full Entry]

little red - Elin Lundstrom | Read The Full Entry | Subscribe | 1 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 40 words | [diary=109900] | 2006-12-11 00:01:00

November 27th 2006

resa!

Oceania » New Zealand » South Island » Queenstown
Hej, snabbis bara: Vi har jattekul! Karin: vi letar annu efter lagenhet i stockholm, vi bor i min etta i Uppsala pa 21 kvadrat, kanske en kvadrat storre an Marias i Spanga... Aven till alla andra som hor nagot om lagenhet i stockholm: jag vill ha!!! Kram Elin [View Full Entry]

little red - Elin Lundstrom | Read The Full Entry | Subscribe | 1 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 47 words | [diary=106327] | 2006-11-27 09:11:49

Tjena! Pratade just med Maja pa telefon, och de ar pa vag till Welly just nu! De var trotta, kommer fram halv nio pa kvallen, sa de ska sova tidigt ikvall, men vi traffas imorgon, kul! Sista dan pa jobbet, vantar pa afternoon tea, sa jag kan saga hejda till alla, sen drar jag hem! Har fatt plasta in min rapport och den ser valdigt proffsig ut nu. Ser fram emot sydon resan, har planerat med lonely planet pa taget till och fran jobbet hela veckan. Carlo ska ha sin ceremoni dar han blir Nya Zeelandsk medborgare den 4 dec. Det [View Full Entry]

little red - Elin Lundstrom | Read The Full Entry | Subscribe | 2 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 159 words | [diary=103749] | 2006-11-17 02:57:11

Ja, antligen ar sommaren i antagande (verkar det som, man ska inte ropa hej...) Helgens vader var alldeles, alldeles underbart (lite blasigt som vanligt forstas, men vem klagar nar det ar soilgt?) Vi t.o.m grillade, och Carlo tyckte att vi kan val fortsatta med det nar vi kommer till Sverige =) Lite dodlage pa jobbet just nu, vantar pa resultat sa jag kan fardigstalla rapporten, och innan det ar det svart att fa tummen ur. Imorgon ar det dags for mitt "stora" seminarium. Jag ska prata om mitt projekt och vad jag fatt for resultat, och vad de betyder. Har gjort [View Full Entry]

little red - Elin Lundstrom | Read The Full Entry | Subscribe | 1 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 227 words | [diary=102486] | 2006-11-13 04:08:23

Hej allihopa! Mycket goda nyheter, Carlo har fatt uppehallstillstand i Sverige fran igar!!!! Han har oxa fatt nya Zeelandskt medborgarskap, nu ska han bara ha en ceremoni, och sa ar allt klart. Jag ar sa glad att jag inte kan jobba =) Kram kram kram [View Full Entry]

little red - Elin Lundstrom | Read The Full Entry | Subscribe | 1 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 44 words | [diary=101404] | 2006-11-08 21:35:20

November 2nd 2006

Maja!

Oceania » New Zealand » North Island » Wellington
Snart kommer min syster maja och hennes kompis Cecilia till Nya Zeeland. Tank, om bara 9 dagar, kul, kul, kul! Jag tranar infor halvmara, tror ni jag klarar det? Carlo och jag har avslutat var sex-pack tavling, jag vann med 4 rutor mot tva =) Bilder kommer upp pa myspace senare. +18 grader och sol, vem klagar? puss puss [View Full Entry]

little red - Elin Lundstrom | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 55 words | [diary=99886] | 2006-11-02 22:06:56

October 26th 2006

Kolla in!

Oceania » New Zealand » North Island » Wellington
Hej! Kolla in det har albumet som carlo gjort. Det innehaller foton pa oss och vara familjer etc. www.freewebs.com/carlo_elin Ska snart lagga upp fler foton pa myspace ocksa, fran Labour weekend. Vi aker till Feilding i helg, will fill you in later. Har borjat med rapporten, angest! Joggade for tredje gangen igar, holl pa att do, som vanligt. Alan har lovat att innan jag slutar har ska vi springa upp till toppen av colonial knob, som tar tva timmar, jippiii.... Kramis [View Full Entry]

little red - Elin Lundstrom | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 85 words | [diary=97956] | 2006-10-26 04:53:42

Det ska vara mycket daligt vader i hela NZ den har helgen, sa vi bestamde oss for att inte aka till Auckland. Istallet ska vi gora en massa roliga saker i Welly, som man inte alltid gor annars. Igar spelade vi biljard pa en irlandsk pub och at middag pa en mexikansk restaurang (the flying burrito brothers). Jag at enchiladas med chokladsas och Carlo tog en flying burrito brother (med kyckling, darav flying...). Vi provade oxa deras guava- lyche margarita - basta margaritan jag smakat! Idag ska vi ga pa en utstallning och sen klattra. Vi ska forsoka ta foton sa [View Full Entry]

little red - Elin Lundstrom | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 118 words | [diary=96768] | 2006-10-21 00:44:34

October 18th 2006

Auckland

Oceania » New Zealand » North Island » Wellington
Verkar som att det blir Auckland i helg istallet for oss. Carlo's bil ar inte klar annu, den dar verksatan ;-) tar evigheter verkligen... Vi horde att man kan kora en bil till Auckland fran Wellington for endast 100 kr per dag, bilfirman vill ha dem tillbaka dit. Sa vi tankte aka fredag kvall till Feilding, stanna natten, sen vidare pa lordag, stanna natten nagon annan stans, och sen till Auckland. Vi planerar att ha halva sondagen och nastan hela mandagen i Auckland, tar nattbussen tillbaka mandag kvall (mandagen ar helgdag). Carlo har bara varit dar en gang, och jag med, [View Full Entry]

little red - Elin Lundstrom | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 146 words | [diary=96300] | 2006-10-18 23:32:16

October 16th 2006

Jogging

Oceania » New Zealand » North Island » Wellington
Det har varit, och ar, hektiska dagar pa jobbet. Hemma har vi inte riktigt tillgang till dator (Miles sitter framfor den hela tiden, men sa ar den ocksa hans) sa jag har inte hunnit skriva pa lange. Latt stress over att jag inte ens borjat skriva an, och nagot som jag inte alls raknat med kommer ta mycket av min tid i ansprak. Voj voj Nu till helgen ar det Labour weekend, alla ar lediga pa mandag. Vi tankte darfor aka till Mount Egmont national park och New Plymouth over hlegen, Vadret just nu ar dock hur kallt och blasigt som [View Full Entry]

little red - Elin Lundstrom | Read The Full Entry | Subscribe | 1 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 248 words | [diary=95829] | 2006-10-16 23:44:35

« back 1 10 20 30 40 50 next »