lindydewaal - Lindy de Waal

Lindy de Waal
1 Forum Posts Top Photos Blog Map
Joined on: June 29th 2008
Last Login: July 2nd 2009

by lindydewaal, order by Date newest first.

« back 1 10 next »

Well hello! Ik maak t mezelf wel moeilijk door t schrijven elke keer uit te stellen, en nu moet ik beginnen met anderhalve maand geleden.... Na finals zijn we nog een paar dagen in Orange gebleven om de laatste feestjes mee te pakken, en dat hebbben we zeker gedaan. Allereerst was er dus undie run wat echt geweldig was...we hebben meer dan 100 vuilniszakken vol kleren gedoneerd aan Afrika en vervolgens in ons ondergoed door Orange gerend. Helaas ben ik wel gewond geraakt en heb ik een vrij groot litteken op m'n knie, maar de avond was nog steeds fantastisch (de [View Full Entry]

Published: January 15th 2009 | 129 Views | [diary=363547]

Lindy van
girls
cherry on top!

Papa, mama ik
Papa, mama ik
In the cable car in San Francisco
Hoi.... Tja...dat is dus weer een tijdje geleden haha...mijn excuses voor de trouwe fans! M'n ouders zijn ondertussen weer veilig in NL, San Francisco was echt super! Veel gelopen en gezien, ook nog naar een soort bos met grote bomen geweest (klinkt minder indrukwekkend dan het was), naar het strand natuurlijk, en terug helemaal langs de kust gereden. Dat was een lange tocht, maar zeker de moeite waard! Verder hebben die week nog geshopt en zijn we naar Sea World in San Diego geweest en hebben we echte Free Willy's gezien! De week nadat m'n ouders weggingen was turkey week oftewel [View Full Entry]

Published: December 6th 2008 | 117 Views | [diary=351874]

Papa mama bij Golden Gate
Redwoods
Huge!

Hello hello! Hmmm voor de verandering is het weer een tijdje geleden.... Volgens mij was de laatste keer voor Halloween...Dus laten we daar maar mee beginnen. Halloween was a shitshow! Echt geweldig! Omdat er zoveel mensen feestjes geven is Halloween hier uitgebreid van 1 naar 3 dagen. Eerste dag gingen Katie en ik naar een feestje van de universiteit van Amanda (Katies nicht). Het was in een club genaamd Tapas. Katie en ik waren als elfjes, compleet met vleugels. Die vleugels waren alleen een minder goed idee met dansen, heb niet zoveel vrienden gemaakt haha. In de club is er een [View Full Entry]

Published: November 11th 2008 | 130 Views | [diary=344116]

Day 2
haha Katie als John
day 3

Hii dear all, I know it's been a while, sorry!! Ben erg druk geweest met m'n midterms, dus er is ook niet heel veel spannends gebeurd. Maar laat ik dan maar beginnen met die midterms. Ik heb dus 4 vakken, Marketing Strategy heeft geen midterms of exams maar ik moest een presentatie van een half uur geven. Heb nog geen cijfers maar iedereen in class voted for me dus ik neem aan dat dat wel goed zit. Voor dat vak zitten we ook in een simulatie en ik sta al 5 weken bovenaan, ghehe. Verder heb ik Business Law en daarvoor [View Full Entry]

Published: October 19th 2008 | 117 Views | [diary=336245]

Tanya!
Katie, Tanya en Ik
Met Alyse

Hiiii everyone! Zo, dat is weer een tijdje geleden...Ben erg druk, sorry. Maar, sit back, relax, en dan zal Amsterdam een mooi verhaaltje vertellen over de afgelopen maand: Te beginnen met de officiele reden dat ik hier ben: m'n vakken. Ik heb goed nieuws, ik ben echt verdomde slim hier! Tot nu toe heb ik voor alles full credits, dikke tienen! Ze houden hier alles bij en ik ben nu officieel een A+ student, haha. Ik moet nog steeds veel doen, maar als je t allemaal bijhoudt (wat ik ook doe, voor het eerst in m'n leven) valt het allemaal [View Full Entry]

Published: September 24th 2008 | 128 Views | [diary=327237]

Ik in de gang
Ik, Katie en John
Met kirsten!

Hi there! Iets meer dan een week verder, en het 'echte' leven is nu begonnen. Het voelt allemaal nu al zo gewoon, Glass Hall 125 is 'home', eten we in de 'caf' of niet? Maar goed, classes zijn dus begonnen. ik heb het gevoel alsof ik weer op de middelbare school zit. De klassen zijn max 25 mensen en het is heel interactief je wordt gewoon aangewezen en dan moet je vragen beantwoorden. Elke les worden alle namen opgenoemd om te kijken of je er wel bent en het allerergste: homework assignments! Na elke les krijgen we ons huiswerk op [View Full Entry]

Published: September 3rd 2008 | 235 Views | [diary=319195]

op het strand
Op het strand met Katie
Met Toni

Hello hello! Zo, heb even een gaatje gevonden voor een nieuwe aflevering van wat-vreet-Lindy-uit: We warten geëindigd zondagavond. Maandag ben ik inderdaad met Geranda naar Irvine Spectrum geweest, allemaal leuke winkels en heel groot. wel buiten, en alles zag er ook allemaal heel mooi uit. Mijn nieuwe favoriete winkel gevonden: Forever 21. Uiteraard heb ik dat bevestigd met wat aankopen. Dat was m'n laatste avond bij Johan en Geranda, maar gelukkig wonen ze dicht bij Orange dus daar kan ik nog vaak genoeg naartoe! Dinsdag was dan de grote dag! Eerst al m'n spullen ingepakt en toen met [View Full Entry]

Published: August 23rd 2008 | 153 Views | [diary=315386]

Op het strand
Glass 125 at the beach
Katie en ik

Hallo hallo! Tijd voor een kleine update van deze kant van de wereldbol. Probleem is alleen dat ik totaal niet meer weet waar ik gebleven ben en ik ook een beetje het tijdsgevoel verloren, maar ik ga m'n best doen. M'n laatste dagje alleen in Huntington Beach.... Ik had eindelijk door waar de surfdudes zich bevonden, na een week! Aan de ene kant van de pier mag je alleen zwemmen, aan de andere kant surfen. Drie keer raden aan welke kant ik mij die laatste dag bevond...Het was alleen niet heel erg lekker weer (lees: 23 graden en beetje bewolkt) dus [View Full Entry]

Published: August 18th 2008 | 147 Views | [diary=313371]

Lifeguards
Surfers
Coen en Ik

Starlight Inn
Starlight Inn
M'n hotel
Zo, we zijn weer een paar daagjes verder en heb ondertussen weer wat meegemaakt... Laten we beginnen waar ik geëndigd was, ik zou naar t strand gaan en simkaart kopen, dit was vrijdag. Nou, dat heb ik dus gedaan, m'n nieuwe nummer is: (001, ervoor voor jullie dutchies) 7142448006. Welk grappig mijn nokia is in NL vrij oud, en hier is 'ie net uit en 'totally cool'. Daarna naar t strand geweest, echt heel cool! Golven zijn best hoog, ik moet zeg maar omhoog kijken om t puntje te zien...En t water is lekker koel, dat is wel fijn want het [View Full Entry]

Published: August 11th 2008 | 158 Views | [diary=310641]

Hotel
The Beach!
Op weg naar t strand

Hi there!! Ik ben er, all safe and sound!Alles is helemaal goed gegaan, in 't vliegtuig 1 film gezien en verder geslapen (wat 'n verrassing), douane was een eitje! Ben nu in m'n hotel in Huntington, mooie kamer, huge tv, huge bed! Het is nu half 10 's ochtends (scheelt dus 9u met jullie) en nu al 25graden, lovely! Wel al m'n eerste probleempje gehad, m'n accu van laptop kon niet op m'n wereldstekker en laptop was natuurlijk leeg...Dus net m'n eerste tripje naar de wall mart gemaakt, niet normaal zoo groot!! En natuurlijk hadden ze daar exactly what I needed. [View Full Entry]

Published: August 8th 2008 | 142 Views | [diary=309811]

« back 1 10 next »