« back 1 next »

Comments

29th July 2009
Zsu
villámos - From: Kisnyalkai flóra és fauna
"Cickanyok es patkanyok, gorenyek, es egyeb apro negylabuak keredzkedtek be" - huhh, ezt elképzelni is mennyiség :)
29th July 2009
Zsu
esti mesédről - From: Kisnyalkai flóra és fauna
Drága Balázs! Álomszerű flashelgetésed legkedvesebb nyári kalandunkról igencsak magával ragadott! Folytasd, kérlek, e "tüskevári" hangulatot árasztó természetrajzokkal megspékelt élménybeszámolódat!
14th January 2009
Ati
Légy boldog szülinapodon! - From: Netravati Express
Az összes arrafelé tisztelt istenség és szörnyeteg meg tündér védelmezzen utadon és deritsen fényt amerre jársz a világ segge fertályán! Üdvözöllek itt a Jézusi korban! BoRozAtiCamGav
16th August 2008
Attila
gratula - From: Lazulos napok-kepek
Gratulálok a szép teljesitményeitekhez! Úgy hallik jó idQtök volt, van a görögöknél... Én is éppen ezekben a napokban vizsgázok a tanitványaimmal és mint mindig most is izgalmas... ahogy mondod is Gabi. Balázs jó hogy ideengedted a másiki nem képviselQjét is igy olyan egész érzésem lett! Have fun!
20th March 2008
Susa
- From: Ko Mak
Jó olvasni ezt a sokat:) Örülök, hogy jó nektek! Gabi nagyon bátor vagy! Én már a fodrásznál elakadtam volna.:) Azért várunk nagyon haza titeket!
2nd February 2008
konemara
sziasztok!!!! - From: utazasi a fellegek felett
Sztok sztok, termeszetesen ok, remelem jo kis kepekkel tudunk marc 1-en villantani, indulunk a lhuuuuuba! csokozon bal
31st January 2008
pesz
mirror - From: utazasi a fellegek felett
great bal, engedelmeddel tukrozom a blogbejegyzeseidet a konemara honlapon alias http://konemara.pesz.hu jokat neketeke, arpi
25th August 2007
soak
oi! - From: A Napsugar Haz bemutatasa
Prózában impozánsan erQs, ha lehet több képet azok kedvéért akiknek nehezen megy az olvasás. Uff és mettamorfondírozás, zs
19th August 2007
Ati
kalimera - From: Megerkezes Athenbe
Szeva Kalimera, Rememélem a második legfontosabb szót is megtanultad már, ez a Malaka. Használd élvezettel! Kiváncsi vagyok a tréning részletekre. Ati

« back 1 next »