by hanneogchristian, order by Date newest first.

« back 1 10 next »

Indkoeb af aftersun er paa tide. Vi gaar ind i en mataslignende forretning. Vaelger en aftersun med Aloe era og alt hvad der nu skal vaere i saadan en, bag den fine glasrude under disken. Ekspedienten tager en frem, og skriver prisen paa en seddel, efter vi altsaa foerst har oplyst vores navn. Vi bliver dirigeret over til en anden ekspedient i en den anden ende af lokalet. Hun har i mellemtiden faaet cremen og prismaerket af den foerste eksedient. Nu bliver der tastet ind paa kasseapparatet, og en fin kvittering bliver udskrevet. Og vi kan betale (Vi har imidlertid ikke [View Full Entry]

Published: July 4th 2009 | 46 Views | [diary=414941]

DSC01422
Forhandling omkring Mototaxi
DSC01435

helloo..saa er vi paa vres sidste stop i ecuador, og tager bussen videre til peru i morgen. Selv om vi ikke er helt sikre paa hvorhen i Peru vi er paa vej til endnu? siden sidst er der sket en masse, saa lad os lige starte fra starten og arbejde os fremad. efter junglen, tog vi som sagt til Baños. en lille hyggelñig by, omgivet af vandfald, vulkaner og fjelde. I baños bode vi paa et hotel...med varmt vand :). En aften hvor vi sad og fik aftensmad, kom der en pige gaaende ned gennem gaden. Pga hendes meget flippede toejstil, [View Full Entry]

Published: June 28th 2009 | 120 Views | [diary=412974]

Banjos
banjos
avocadotrae

hej alle. ja saa er vi ved at blive normale igen, efter en viiiild tur i junglen. vi rejste ud i jungelen, med bus fra Quito, til noget der hedder Lago Agrio. Her fra koerte der en bumle bus, ad bumle veje, ned til en flod, hvor der ventede en moter kano paa os. Der var mig og Christian, og en fyr fra Usa der hed Mark (en ca 45 aarig gutt, der lever et hippi liv her i sydamerika). Det foerste dyr vi moedte paa turen, var en lille anaconda, wuuhuu...men ellers saa var vi saa trette fra rejsen til [View Full Entry]

Published: June 21st 2009 | 112 Views | [diary=410604]

DSC00806
Anakonda ved flodbreden
DSC00843

hej igen allesammen, og tak for hilsener :) Vi er lige kommet tilbage til quito efter to dage i Otavalo, en lille by nord for quito. Det var skoent at komme lidt vaek fra byen og larmen. I Otavalo, er der hver loerdag, efter sigende, sydamerikas stoerste marked, saa det ville jeg i hvertfald se, og ikke mindst dyremarkedet der startede kl 7 i morges. Dyremarkedet var dog lidt skuffende, da der kun var hoens, aender, hunde, katte og marsvin. alle de store dyr, maa ikke komme paa markedet for tiden, pga svineinfluenza H1N1...jaa...Men selve markedet var skoent, en masser at [View Full Entry]

Published: June 6th 2009 | 82 Views | [diary=405968]

Praevention mod svineinfluenza