Travel Blog | hanneogchristian http://www.travelblog.org/Bloggers/hanneogchristian/ Travel adventures in journals and photos from hanneogchristian en-us Wed, 30 Dec 2009 15:43:10 +0000 Wed, 30 Dec 2009 15:43:10 +0000 Argentina brasilien og alfahanner ja de gaar sku for lang tid imellem hver blog..men saadan er det vel at vaere i en uendelig stroem af oplevelser og busture man har simpelthen ikke tid.Na men hvor kom vi fra.jo vi tog som sagt fra Bolivia til Argentina med tog. Toget selv va en meget prsitiv oplevelse og vi ankom som nogenlunde planlagt til graense byen Vilazon tidligt om morgenen. Paa stationen vrimlede det med busturs sa http://www.travelblog.org/South-America/Brazil/Rio-de-Janeiro/B-zios/blog-429470.html strandet i Bolivias oerken det svaereste er altid at komme igang..men jaja..hvor kom vi fra..na ja La Paz.som sagt saa var det meningen at vi skulle moede vores gode ven Takuya. Vi sad og ventede i lang tid paa en cafe spaendte paa vores lille japanske fest..men ak..ingen Takuya saa det endte med at vi troeste drak lidt og gik saa halv berusede i seng.Den naeste dag for vi en mail fra Takuya og det viser sig at han er http://www.travelblog.org/South-America/Bolivia/blog-426293.html fra Machu Picchu til Titicaca til La Paz jaaa...hvor skal man starte der er simpelthen sket saa meget siden vores sidste indlaeg..det er maaske nemmest at dele det hele lidt op i kapitlerKapitel 1. CuscoCusco var oprindeligt inkaernes hovedstad hvilket stadig kan ses paa trods af spaniernes erobring. Pga inkaernes staerke byggeteknik saa har spanierne simpelthen valgt at bygge deres kirker klostre huse osv oven paa inkafundame http://www.travelblog.org/South-America/blog-424149.html midt vejs krisen ja alle skal igennem det ogsaa selv om man er verdens soedest og opfoerer sig pent. Og nu kom turen saa til os...MIDT VEJS KRISEN. kl ca 20 om aftenen ankommer vi til Nasca veltilfredse med dagen og ugen der gik. Vi havde vaeret pa fattigmandsgalapagos og set pingviner soeloever og blaafodede suler. Efter turen havde vi sagt pent forvel til vores venner fra det frivillige arbejde og traengte http://www.travelblog.org/South-America/blog-420899.html sidste aften i Pisco snoeoeoefft....det er vores sidste aften her i Pisco og det er naesten med klump i halsen at vi skal forlade dette sted. Vi har simpelthen nydt saa meget at vaere her..De sidste to par dage har vi vaeret med til at grave en rende. I denne rende bliver der i naeste uge lagt nogle vandroer saa at 40 husstande der ikke har havt vandforsyning siden jordskaelvet igen kan faa rindende vand Det har http://www.travelblog.org/South-America/Peru/Ica/Pisco/blog-419836.html saa blev huset ferdigt weee..vi har klaret det. Vi har sku bygget et hus til en gammel dame paa tre dage og efter i dag har hun et sted at gaa i lae for regnen og vinden...hold kaeft hvor er det bare en dejlig foelelse. I skulle have set hendes ansigt da vi sagde farvel til hende i dag hun var bare saa taknemlig..at ja...sikke en dejlig foelelse det gav.For at fejre vores fantastiske bygge projekts afslutning gav vo http://www.travelblog.org/South-America/Peru/Ica/Pisco/blog-419294.html arbejds dag to . helloeoeoe igen..saa har man sku lige bygget hus i dag..eller naesten da vi blev ikke helt ferdige...alt det der med vaterpas og det tager lidt mere tid naar 4 drenge skal vaere med i byggeriet...hvis vi piger fik lov til at bestemme lidt mere saa ville man faa det hus op i loebet af ingen tid med en fin stor roed sloejfe til at holde det hele sammen..heheNej tvatl..men det har igen idag vae http://www.travelblog.org/South-America/Peru/Ica/Pisco/blog-418703.html arbejdarbejd... Huff puff saa har vi lige faaet afsluttet vores foerste dag som frivillige her i Pisco og jeg skal love for at det kan maerkes. Hele vores kroppe summer i muskel oemhed.Projektet som vi har vaeret med i i dag var at grave en fundamentsrande til et hus. Menneskerne der plejede at bo paa grunden foer jordskelvet tog deres hus bode lige ved siden af i et lille trae skur. Som tak for at vi gad http://www.travelblog.org/South-America/Peru/Ica/Pisco/blog-418267.html asta luego Lima Saa er vi paa vej afsted fra Lima igen. Foer vi besluttede at tage her til havde vi faaet mange advarelser fra andre om at dette bestemt ikke var noget sted der var vaerd at besoege. Til vores store overraskelse har Lima vaeret den laekreste by vi har vaeret i ind til videre...ren moderne mange parker og mange spaendende bygninger fra kolonitiden..og ja..ikke at glaemme starbucks.vi har sim http://www.travelblog.org/South-America/Peru/Lima/Lima/Miraflores/blog-417828.html aftenen foer Lima hey. vi vil bare meget gerne informere alle om at vores galopkukkskid er over..juhuu..og vi rejser nu videre gennem landet med fuld knald paa.Paa nuvaerende tidspunkt er vi i Trujillio og venter paa at vores 1. klasses nat bus koerer kl 23.00. Efter at vi har kunnet bevaege os vaek fra toiletter har vi bare vaeret mega kulturelle. Vi har vaeret paa tre forskellige museer og set 26 pyramider http://www.travelblog.org/South-America/Peru/Trujillo/blog-416622.html Peruu tutteluu Indkoeb af aftersun er paa tide. Vi gaar ind i en mataslignende forretning. Vaelger en aftersun med Aloe era og alt hvad der nu skal vaere i saadan en bag den fine glasrude under disken. Ekspedienten tager en frem og skriver prisen paa en seddel efter vi altsaa foerst har oplyst vores navn.Vi bliver dirigeret over til en anden ekspedient i en den anden ende af lokalet. Hun har i mellemtiden faa http://www.travelblog.org/South-America/blog-414941.html sidste stop i Ecuador helloo..saa er vi paa vres sidste stop i ecuador og tager bussen videre til peru i morgen. Selv om vi ikke er helt sikre paa hvorhen i Peru vi er paa vej til endnusiden sidst er der sket en masse saa lad os lige starte fra starten og arbejde os fremad.efter junglen tog vi som sagt til Baos. en lille hyggelig by omgivet af vandfald vulkaner og fjelde. I baos bode vi paa et hotel...med varm http://www.travelblog.org/South-America/Ecuador/South/Machala/blog-412974.html tilbage fra junglen hej alle.ja saa er vi ved at blive normale igen efter en viiiild tur i junglen.vi rejste ud i jungelen med bus fra Quito til noget der hedder Lago Agrio. Her fra koerte der en bumle bus ad bumle veje ned til en flod hvor der ventede en moter kano paa os. Der var mig og Christian og en fyr fra Usa der hed Mark en ca 45 aarig gutt der lever et hippi liv her i sydamerika.Det foerste dyr vi http://www.travelblog.org/South-America/Ecuador/Centre/Banos/blog-410604.html nogle timer fra junglen hej igen allesammen og tak for hilsener Vi er lige kommet tilbage til quito efter to dage i Otavalo en lille by nord for quito. Det var skoent at komme lidt vaek fra byen og larmen. I Otavalo er der hver loerdag efter sigende sydamerikas stoerste marked saa det ville jeg i hvertfald se og ikke mindst dyremarkedet der startede kl 7 i morges. Dyremarkedet var dog lidt skuffende da der kun http://www.travelblog.org/South-America/Ecuador/North/Quito/blog-405968.html