guatemalalina - Caroline Willemoes

Da pröver eg meg paa ein ny blogg sidan Sol-bloggen slutta heilt aa samarbeide.. Haapar denne vil funke og at folk faar med seg adressa! :)
Private Message Subscribe Blog Map
Joined on: June 29th 2009
Last Login: November 26th 2009

by guatemalalina, order by Date newest first.

Hej och hå allesammans! Nu är det så länge sedan jag har skrivit i min blogg så jag vet inte riktigt var jag skall börja. Får försöka göra det kronologiskt så skall vi se om jag lyckas komma ihåg allt. Har hänt mycket, något som också är orsaken till att jag inte har tagit mig tid att skriva min blogg. Ångrar nu förståss... Så långt bak mitt minne sträcker sig är det första interesanta som hände efter sist jag skrev Halloween. Vad jag har förstått så är inte Halloween så stort här bland barn, tror inte de går ”Trick or treat” [View Full Entry]

Published: November 23rd 2009 | 25 Views | [diary=455314]

Mera Halloween
Copan ruiner
LAVA!

Hei og haa! No er det nok ein gang veldig lenge sidan eg har skrive men har liksom ikkje skjedd saa veldig mykje i det siste. For aa sei det slik, livet i Antigua er ikkje akkurat fylt meg fart og spenning, men saa er det akkurat det eg lika med livet mitt her :) No har eg omsider byrja paa den nye jobben min. Etter 1 veke i Miami tok eg meg 2 veker fri ettersom eg framleis hosta og har faatt beskjed om at ein ikkje kan gaa paa jobb om ein er sjuk. Barna faar lett lungebetennelse av [View Full Entry]

Published: October 28th 2009 | 69 Views | [diary=449017]

Ein av faa bileter fraa Monterrico ;)
Besök fraa Noreg samt Mari i midten som bur her.

Hei og haa! Tenkte det var paa tide aa legge ut nytt blogg-innlegg trass i at det slett ikkje har skjedd noko spesielt i det siste. Men veit at iallfall familien min byrjar aa lure naar det ikkje kjem nye blogg-innlegg, saa eg faar vel heller berre pröve aa finne paa noko aa skrive :) Siste blogg-innlegg blei riktignok lagt ut i Antigua, men var skrive halvveis ut i opphaldet mitt i Miami. Enn saa lenge var ting bra, men SAA rasa idyllen. Eg og Odd Helge reiste til ein outlet-mall, og allerede i byrjinga merka eg at eg ikkje var [View Full Entry]

Published: October 13th 2009 | 33 Views | [diary=444714]

Hej allesammans! Märkte just att jag inte har skrivit på svenska på en stund, så idag får det bli på svenska till ära för min kära familj och alla andra som tycker att det är trevligt att läsa svenska. Skrev det här i Mami, men eftersom min andra blogg plötsligt inte laater mig logga inn mera, lägger jag det ut först nu, utan att ändra vad som staar där. Just nu är jag i Miami och träffar Odd Helge. Hade väntat länge på att komma bort från Antigua och in till en riktig stad där saker faktiskt fungerar som de skall, [View Full Entry]

Published: October 5th 2009 | 65 Views | [diary=442398]

Stranden
Kände mig plötslig som hemma..