grizzly78's Guestbook
Comments
Date: 4th July 2012
bergskes
als ik terug denk aan de pyreneeën wens ik je veel succes om boven te raken. hehehe. er zijn daar een paar vanijnige stukjes en doe ze de groeten in xixerella ..... :)
bergskes
Date: 1st July 2012
Komaan Yarek,
Nu ben je al zover.Nu komen de bergen maar,die krijgen je ook niet klein.Veel succes,verder.Tot binnen een paar dagen.Monique
From Blog: day 13, 14, 15
Komaan Yarek,
From Blog: day 13, 14, 15
lekker onderweg
Dat gaat goed precies, je zit al een goed eind in Frankrijk. geniet ervan en have fun. Maar dat zal wel lukken zeker nu dat de bergen en de wijnstreek eraan komt.
lekker onderweg
Cycling through France
...from Orleans, where are you heading for? If you come down the middle and you happen to cycle across Argenton-sur-Creuse, perhaps you could overnight at my small village called St Civran. Off the beaten track. Very rural.
Cycling through France
goe bezig
ren schippers.Wij zijn daar nog geweest met het schip.Volgende week gaan we naar Madrid.Als de Spanjaarden winnen met het E.K kunnen we nog mee vieren.Doe zo voort,ik volg je op de voet.Groetjes Monique en Jef
goe bezig
Date: 25th June 2012
just ontdekt da gij het zé,doe dat goe en als ge platte band hebt dan bel ge maar. groetekes,R&K
Date: 23rd June 2012
wracaj
wracaj do domu przestan sie wyglupiac
From Blog: day 2 ab.saint-denisen-broquerdie- vadencourt 92km
wracaj
wracaj do domu przestan sie wyglupiac
From Blog: day 2 ab.saint-denisen-broquerdie- vadencourt 92km
Date: 19th June 2012
komaan Jarek, Doe dat goed en zorg dat je er heelhuids vanaf komt. Ik zal je in gedachte door dik en dun steunen en aan je denken, zodat je je niet alleen voelt. Groetje en tot het volgend berichtje :-)
Date: 19th June 2012
is that gonna make it to the dessert ??
Cote d'or at +30 degrees ... hmmm choco...
From Blog: day before departure
is that gonna make it to the dessert ??
Cote d'or at +30 degrees ... hmmm choco...
From Blog: day before departure
Date: 16th June 2012
Doe dat goed, veel plezier onderweg en als het slecht gaat denk dan aan ons die achter blijven in Antwerp Binding.
Sign In

Chuck Atkinson
non-member comment
:-)
Jarek - I'm enjoying your adventure, and envious (sort of).