Travel Blog | go2marjon http://www.travelblog.org/Bloggers/go2marjon/ Travel adventures in journals and photos from go2marjon en-us Wed, 09 Dec 2009 04:14:55 +0000 Wed, 09 Dec 2009 04:14:55 +0000 melbourne fun in en buiten het hostel He allemaalHier weer even een blog vanuit melbourne.Jaja zit hier nog steeds maar niet meer voor lang. Dus lees gauw verder.Wat heb ik de laatste tijd gedaan hierUhm weer even nadenken hoor.Oja ong 3 dagen in de week worden er vanuit het hostel free trips georganiseerd.Zo had ik de fieldtrip naar you yangs al eerder gedaan zoals jullie gelezen hadden.Di was het tijd voor beachtour.We vertrokken http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/Victoria/Melbourne/CBD/blog-458433.html Great ocean road en wijntour Hoi hallo goedendagavond of nacht. Even mijn Nederlands weer oefenen.Ier zit ik dan nog steeds in de grote stad melbourne. Maar geloof me ik geniet nog steeds iedere dag. Er is zoveel te zien en te doen maar ook genoeg plekken of even lekker te chillen muziek te luisteren of een boek te lezen.Over lezen gesproken. Heb net een boek aangeschaft zodat ik net als alle andere reizigers ook zo af http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/Victoria/Great-Ocean-Road/blog-454569.html Melbourne Cup gokken gokken gokken Op zaterdag ochtend was het tijd om van Brisbane de minst leuke stad zover naar Melbourne de stad die iedeen geweldig vind te vliegen.Ik dacht dat het een vlucht van bijna 3 uur was maar nooit gedacht dat er tijdverchil tussen deze 2 plaatsen zat. De vlucht bleek maar 1 uur en 45 min te duren en dat was wel fijn want ik had echt de slechte zitplaats. Maar ik was zo druk met alle losse delen va http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/Victoria/Melbourne/blog-451121.html Australia Zoo CrikeyNa jarenlang animal planet gekeken te hebben. Ben ik vandaag eindelijk echt naar Australia Zoo gegaan die natuurlijk opgezet is door de crocodile hunter Steve Irwin.Daar aangekomen stond echt alles in het teken van Steve.Wat natuurlijk logisch is.Het is precies zoals het op tv was. Grote schone verblijven voor zowel de crocs als de andere dieren.Wat erg mooi was dat ze een groot crocoseum http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/Queensland/Beerwah/blog-449139.html Fraser Island het grootste zandeiland ter wereld Hallo luitjesMijn laatste blog eindigde in Cairns net nadat ik mijn duikbrevet gehaald had.In de tussentijd heb ik alweer weer veel meegemaakt.Tijdens de eerste 2 dagen weer aan land had ik nog beetje een beetje last van zeebenen en hoofdpijn. Na 2 dagen was dat over maar toen kwam er weer wat nieuws boven zetten. Mijn keel begon erg pijnlijk te worden en jij hoor laatste 5 dagen alleen maar lope http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/Queensland/Fraser-Island/blog-449132.html Padi Open Water Adventure Diver Course Hi dutchyrsquosAlles goed daar in dat kleine land hier ver vandaanDe afgelopen week heb ik iets ongelofelijk moois gedaan. Iets wat ik al een tijdje wilde doen maar niet wist of het echt wel wat voor mij zou zijn aangezien ik totaal geen watermens ben.Ruim 2 weken geleden toch maar de knoop doorgehakt. En mij online aangemeld voor de 5 daagse Padi Open water Diver Course.Op Vrijdag de 16e beg http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/Queensland/Cairns/open-water/blog-446854.html Vreemde Enge maar ook goede beesten hier in Ayr en Blackriver Hey hollanders Nog even etra toevoeging.ben gisteren namelijk even vroeg uit bed gegaan samen met kajsa en de hond rosie. want om 5 uur zijn we naar alva beach gereden om daar de zonsopgang te zien. en geloof me het was prachtig.kijk maar naar de foto's . ben echt blij dat ik zo'n goede camera heb.merel als je wil skypen dan kan dat elke dag wel tussen 10 uur 'sochtends en 2 uur smiddags jouw t http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/Queensland/Ayr/blog-442536.html Video van mijn avontuur zover Tijdens mijn vrije middag heb ik maar even deze video in elkaar gezet om jullie nog even te laten zien wat ik ook alweer de laatste weken gedaan heb.ik ben tenslotte alweer 56 dagen van huis en mis het nog helemaal niettuurlijk mis ik gina en de paardjes wel een beetje maar kan ook echt nog wel even zonder ze want ik weet dat ze goed verzorgt worden door mijn mijn lieve mams en de rest van de f http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/blog-440651.html Eindelijk weer even werken met goede paarden. Het is alweer even geleden maar ja ben ook zo druk aan het werk geweest met de paarden.Oke even weer terug naar Cairns.Hier ben ik met de bus naar Ayr toe gereden dit alles duurde zorsquon 7 uur.Tussendoor wel aardig wat stops gehad in plaatsen zoals Ingham en Townsville.In Cardwell had ik weer even een flashback. we gingen daar even stoppen voor een plas pauze en voor een korte lunch. Toen kwa http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/Queensland/Ayr/blog-438951.html Wwoofen in Millaa millaa en weer terug in Cairns Herinneringen ophalen in cairns. Wat is het toch lekker hier. Je kunt hier op elke hoek van de straat wel uit. Eten is ook overal wel te vinden. 1e doe ik trouwens niet zoveel hoor 2e is altijd wel lekker haha.Na cairns was het tijd voor WwooffenNamelijk in het plaatsje Millaa Millaa een uurtje zuidelijker van atherton. 2 uur vanaf cairns.Ik ging hier samen heen met Vanja haar had ik in de 1e w http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/Queensland/Atherton-Tablelands/blog-435396.html Beetje Sydney Cairns maar vooral Cape Tribulation Het heeft weer even geduurd maar ik heb ook al zoveel dingen gedaan en gezien dus nu eindelijk weer even tijd. dus ga lekker zitten. Of pak nog even een glas drinken en een lekker koekje of een zak chips en ga gauw verder met lezen.Na de jackaroo cursus heb ik 4 dagen weer doorgebracht in sydney.Dit kwam mooi uit want zo kon ik gelijk mijn post ophalen wat erg belangrijk was namelijk pinpas en co http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/Queensland/Cape-Tribulation/blog-432640.html Jackaroo Jillaroo cursus Hey guysHet is nu vrijdag avond tegen 11 uur. Ik lig nu lekker in mijn bedje in een hostel in Tamworth. Ik kan nog niet slapen maar verder uitgaan ging ook niet echt. Ik ga hier straks wel weer verder op in.Oke maar even terug naar onze aankomst afgelopen zondag.In newcastle stapten we op de bus richting Tamworth. De rit zou ongeveer 5 uurtje duren. In de bus kwamen we david weer tegen. Hij zat oo http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/New-South-Wales/Tamworth/blog-430581.html Newcastle Nelson Bay Gday matesVandaag is het mijn laatste avond in Newcastle.morgen reis ik met de bus naar Tamworth waar dan op maandag ochtend mijn Jackaroo Jillaroo cursus begint.maar eerst maar terug naar afgelopen Donderdag.Die ochtend heb ik en Kitty meid waar ik de cursus mee gaan doen afscheid genomen van ons Australian Backpackers clubje dat nog over was.Daarna zijn we naar het Kingscross station gelope http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/New-South-Wales/Newcastle/blog-428375.html Blue Mountains Hey matesIk heb echt iets prachtigs gezien.Namelijk de Blue Mountains die op zorsquon 15 uur rijden van sydney al beginnen.We werden met de bus opgepikt en reden door diverse dorpen in de blue mountains.1e dorpje was Wentworth iets verderop kwamen we op een plek waar we grote kans hadden op kangoeroersquos te spotten. Dit lukte ook dus mam ik heb eindelijk een foto van een kangoeroe. Daar oo http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/New-South-Wales/Blue-Mountains/blog-426701.html Terug in Sydney GDay allemaal Hier een berichtje vanuit het prachtige Sydney australiaVolgende ochtend kwamen we rond 11 uur aan in sydney. Het Australian backpackers team stond ons al op te wachten en met zrsquon allen stapten we in 2 kleine busje en reden we naar het uitkijk punt waar je zowel het opera house als de brug kan zien. Voor mij geen nieuwtje want ik was er al 2 x geweest maar wel ff leuk om weer http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/New-South-Wales/Sydney/blog-426695.html De altijd drukke stad Hong Kong Hallo allemaal Op dinsdag rond 11 waren we op schiphol. Daar heb ik mijn groep ontmoet waar ik de hele week mee op zal trekken. Het is een klein groepje van 6 meiden en 6 jongens. Om 1 uur tijd om afscheid te nemen en op 1430 stegen we op 105 uur vliegen.Lieke en zus super bedankt voor de super stoel heerlijk dat beetje extra ruimte en niemand voor en naast jeVolgende ochtend kwamen we aa http://www.travelblog.org/Asia/Hong-Kong/Hong-Kong-Island/blog-426655.html Reisschema voor zover die er is Mijn reisschema. Hallo allemaal.Het duurt allemaal niet eens zolang meer dus ik denk laat ik mijn weblog in ieder geval eens klaar maken en uit proberen.Op 4 Augustus vertrek ik om 1400 vanuit Amsterdam richting Hong Kong. Hier kom ik om 725 s'morgens aan.En krijg ik en de rest van de groep een dag de tijd om de stad te bewonderen of even bij te slapen als dat nodig blijkt te zijn.S'avonds Ver http://www.travelblog.org/Europe/Netherlands/Overijssel/Zwolle/blog-412624.html