by freeksel, order by Date newest first.

« back 1 10 next »

April 24th 2009
mijn postadres! Asia » India » Karnataka » Bangalore
Hallo allemaal! hier dan mijn postadres: t is een beetje ingewikkeld, maar doe het maar precies zo en dan komtie als het goed is aan! Freek Bakker lab 16, NCBS TIFR GKVK post, Bellary road Bangalore Karnataka, India 560065 succes allemaal! liefs, Freek ps ik leef nog! heb vanochtend eindelijk een normale boterham kunnen fiksen ipv alle pittige meuk op mijn nuchtere maag! [View Full Entry]

Published: April 24th 2009 | 92 Views | [diary=393512]

April 22nd 2009
kleren Asia » India » Karnataka » Bangalore
De beruchte Kurta Hoi allemaal, leuk dat jullie de boel nog steeds lezen! Ik zou jullie deze fotos niet willen onthouden! Ik vond de kleurtjes van mijn kurta's wel heel leuk! 2 jongens die mee waren om die dingen te kopen verzekerden mij dat ik hier niet in werd uitgelachen! haha, ze vertelden niet hoe mensen in Holland mij nu zouden vinden. Maarja: het is in India dus "not done" om je schouders bloot te laten, maar ondertussen mag de veel te dikke secretaresse wel een sari dragen en als ze met haar gezicht 90 graden van mij staat, net [View Full Entry]

Published: April 22nd 2009 | 112 Views | [diary=393033]

kurta: kort
de traditionele sari
de panjabi dress.

Hallo allemaal, wat kan er veel gebeuren in 2 dagen, zeg! Wat is het mooi allemaal hier! Ik heb er geen woorden voor, maar ga toch proberen het te beschrijven. Ik zal maar bij het begin beginnen. Zondagochtend landde ik van een goede vlucht die 10 uur duurde op Bengaluru airport. In het vliegveld kon ik al genieten van de kleding en mooie kleuren van alle mensen, dat werd nog een keer bevestigd toen ik met een busje van het instituut naar de campus werd gebracht. Op de campus aangekomen werd ik door Maru rondgeleid en kreeg van hem de sleutel [View Full Entry]

Published: April 20th 2009 | 86 Views | [diary=392438]

Hallo allemaal, Ben geland in Heathrow en ik ga zo naar het renaissance hotel waar mijn zus christine zit!. Ik zit nu in een MC-donalds dicht bij heathrow airport mijn telefoon te unlocken!!! Het zit zo: ik moest mijn toestel uitzetten in de vlucht van Brussel naar Heathrow en toen ik hem weer aan wilde zetten, wist ik mijn pin code niet meer, omdat ik net een nieuwe simkaart heb! stom!! Ik gezocht naar internet en overal moest ik ponden lappen! tot ik in de MC donalds kwam, waar het gratis is! Spreekt mij aan als nederlander! Vanavond om 21:00 uur [View Full Entry]

Published: April 18th 2009 | 85 Views | [diary=391841]

flugzeug

April 6th 2009
Voorbereiding Asia » India
Hallo allemaal, Welkom op mijn weblog over mijn stage naar India (11 weken) en backpacken samen met Lisa (6,5 week daarna). De reis zal in totaal van 18 april tot 26 augustus duren. De voorbereiding is nog in volle gang. Jullie kennen me: op het laatste moment moet alles nog gebeuren! Ik zal hier proberen up-to-date te blijven over mijn vorderingen. Voor nu: Ik vertrek 18 april naar India. Ik hoorde net dat daar een taxi voor mij klaar zal staan. De sleutel van de kamer krijg ik dan ter plekke en dan kan ik mij zondag de 19e nog even [View Full Entry]

Published: April 6th 2009 | 57 Views | [diary=388125]

« back 1 10 next »