Travel Blog | freeksel http://www.travelblog.org/Bloggers/freeksel/ Travel adventures in journals and photos from freeksel en-us Tue, 05 Jan 2010 14:43:07 +0000 Tue, 05 Jan 2010 14:43:07 +0000 Desert Taj Mahal Himalayas Well the last time I told you we were planning to go to the desert. We did and we survived. We went from jodhpur to jaisalmer where we had arranged a safari on camels. we spent 2 and a half day in the desert and slept underneath the stars. We really enjoyed but after the 2 days we really got fed up with only looking at camels and desert. Also our arses hurted like hell. They say people come to t http://www.travelblog.org/Asia/India/Himachal-Pradesh/Manali/blog-428641.html Different India Dear all from now on I will be writing in English so that my pals from Bangalore can enjoy too Lisa and I have already seen much of India and I can say that we begin to like it more and more. At first the different culture is really hard to cope with people behave dissimilar from the European way and it seems that if you ask someone for directions or anything else they do not seem to have any http://www.travelblog.org/Asia/India/Rajasthan/Jodhpur/blog-424154.html Monsun Hoi allemaalVorige week vrijdag nacht is Lisa aangekomen en heb ik haar van bangalore airport opgehaald. Er is inmiddels al zoveel gebeurd Tijd voor nog een update Zaterddag hebben we Lisa d'r saree topje laten maken en lekker rustig aan gedaan. Zondag heb ik de boel gedag gezegd bij mijn stage plek en hebben we een hotel in hartje bangalore genomen waar het stonk naar petroleum Maandag zijn w http://www.travelblog.org/Asia/blog-419182.html Als ik later groot ben Elk goed verhaal eindigt met een moraal aangezien ik halverwege mijn India avontuur ben lijkt het mij een goed idee hier alvast over na te denkenNadenken heb ik veel kunnen doen omdat ik behalve eten en in het lab zitten de laatste tijd geen andere dingen te doen had zoals leuke uitstapjes maken of mooie verhalen schrijven Ik was dan ook glad vergeten dat ik berhaupt dingen op kon schrijven o http://www.travelblog.org/Asia/India/Karnataka/Bangalore/blog-413987.html weekendje weg en verder Zo na veel mails over waar mijn update blijft eindelijk is ie er danTen eerste het gaat goed met mij Koken met Erix is een welkome afwisseling van mijn stage werk wat nog 4 weken duurt. Na een dag in het lab gaan we samen kip klaarmaken met rijst pasta of aardappels. Dit is veel beter dan het kantinevoedsel wat ik anders eet. We nemen er dan een lekker koud biertje bij genieten Over mijn http://www.travelblog.org/Asia/India/Karnataka/Mysore/blog-407812.html progressie in Bangalore 5 weken alweerHallo allemaalAankomende zondag is het 5 weken geleden dat ik in India aankwam er is in die tijd echt veel gebeurd Ik ben bijna klaar met de eerste set experimenten en ik moet zeggen dat ik alles steeds beter snap en dat ik handigheid krijg in het verwerken van mijn data zodat dat nog steeds best veel maar minder tijd kost.Nog 7 weken te gaan dus ik moet een soort van opschi http://www.travelblog.org/Asia/India/Karnataka/Bangalore/blog-401169.html eindelijk HeheEindelijk is het zover Vandaag om 1011 uur lokale tijd ben ik voor het eerst weer fatsoenlijk naar de wc geweest en heb iets achtergelaten van goede consistentie Zondagnacht ben ik namelijk ziek geworden van waarschijnlijk mijn zondige maal van de dag ervoor biefstuk Nu denken jullie ohh stom freek maar dag in dag uit alleen maar rijst met vegetarische meuk is ook niet alles dus ik http://www.travelblog.org/Asia/India/Karnataka/Bangalore/blog-398808.html rondje campus Zo vandaag heb ik lekker een wandeling gemaakt. Ik heb me laten vertellen dat er een grote boom stond op de campus. Dus daar ben ik maar even naar op zoek gegaan De campus is echt enorm groot en er zijn allerlei mooie dingen te zien. De campus heet GKVK wat staat voor Gandhi Krishi Vignan Kendra. Er zitten daar verschillende instituten waarvan voornamelijk agricultural universities en dus mij http://www.travelblog.org/Asia/India/Karnataka/Bangalore/blog-395863.html in town and around De stad BangaloreZo tijd weer voor een update Ik zit hier nu al twee weken en de tijd vliegt Het voelt alsof ik hier al maanden zit dus ik ben al aardig ingeburgerd. Ik ben zelfs zo gewend aan het warme klimaat dat ik het vandaag het regende en waaide heel hard gewoon koud vond.Het was vandaag was een vakantiedag labourday maar er waren toch nog veel shops open dus ik heb een simkaart ge http://www.travelblog.org/Asia/India/Karnataka/Bangalore/blog-395455.html fotoos aanschouw mijn fotos http://www.travelblog.org/Asia/India/Karnataka/Bangalore/blog-393564.html mijn postadres Hallo allemaalhier dan mijn postadres t is een beetje ingewikkeld maar doe het maar precies zo en dan komtie als het goed is aanFreek Bakkerlab 16 NCBS TIFRGKVK post Bellary roadBangaloreKarnataka India 560065succes allemaalliefs Freekps ik leef nogheb vanochtend eindelijk een normale boterham kunnen fiksen ipv alle pittige meuk op mijn nuchtere maag http://www.travelblog.org/Asia/India/Karnataka/Bangalore/blog-393512.html kleren De beruchte KurtaHoi allemaalleuk dat jullie de boel nog steeds lezen Ik zou jullie deze fotos niet willen onthouden Ik vond de kleurtjes van mijn kurta's wel heel leuk 2 jongens die mee waren om die dingen te kopen verzekerden mij dat ik hier niet in werd uitgelachen haha ze vertelden niet hoe mensen in Holland mij nu zouden vinden. Maarja het is in India dus not done om je schouders bl http://www.travelblog.org/Asia/India/Karnataka/Bangalore/blog-393033.html eerste twee dagen op het NCBS Hallo allemaalwat kan er veel gebeuren in 2 dagen zeg Wat is het mooi allemaal hier Ik heb er geen woorden voor maar ga toch proberen het te beschrijven. Ik zal maar bij het begin beginnen.Zondagochtend landde ik van een goede vlucht die 10 uur duurde op Bengaluru airport. In het vliegveld kon ik al genieten van de kleding en mooie kleuren van alle mensen dat werd nog een keer bevestigd toen http://www.travelblog.org/Asia/India/Karnataka/Bangalore/blog-392438.html journey begins Hallo allemaalBen geland in Heathrow en ik ga zo naar het renaissance hotel waar mijn zus christine zit. Ik zit nu in een MCdonalds dicht bij heathrow airport mijn telefoon te unlocken Het zit zo ik moest mijn toestel uitzetten in de vlucht van Brussel naar Heathrow en toen ik hem weer aan wilde zetten wist ik mijn pin code niet meer omdat ik net een nieuwe simkaart heb stomIk gezocht http://www.travelblog.org/Europe/United-Kingdom/England/Greater-London/Heathrow-Airport/blog-391841.html Voorbereiding Hallo allemaalWelkom op mijn weblog over mijn stage naar India 11 weken en backpacken samen met Lisa 65 week daarna. De reis zal in totaal van 18 april tot 26 augustus duren.De voorbereiding is nog in volle gang. Jullie kennen me op het laatste moment moet alles nog gebeuren Ik zal hier proberen uptodate te blijven over mijn vorderingen. Voor nuIk vertrek 18 april naar India. Ik hoorde http://www.travelblog.org/Asia/India/blog-388125.html