Comments | |
| 9th August 2007 Faster/svigerinde/sorella | Godt at høre lyd fra jer igen! - From: Så er vi online igen! Kære alle fire Herligt at høre lyd fra jer igen - men øv - tis og prut, at Travel Blog har forsømt at tage back up. Alle de skønne billeder og tekster. Det er godt nok ringe! Lad os få sat noget detektivarbejde i gang, så snart i er hjemme. Vi glæder os til at have jer hjemme igen - og tillader os at stikke næsen op forbi, så snart I er hjemme. For nu kan især Victoria-Amalie ikke vente længere på sin "Mikke-Pau". Og nyd så de sidste døgn - også selvom de kommer til at gå med masser af transport. MANGE hilsner William-Alexander, Victoria-Amalie, Bo & kone |
| 8th August 2007 m0rmor | tiden iler - From: Så er vi online igen! Kære alle det var dejligt at høre livstegn fra jer, og høre om jeres færd gennem verden. Jeg har printet alt hvad i har skrevet ud, nu ved jeg jo ikke lige om jeg har modtaget det hele. det tror jeg. Tokyo, en af verdens navler, hvor må det være spændende. Her cykler vi bare rundt om aftenen, i går til Pernille, glæder mig til at gense jer i lufthavnen. knus og kærlige tanker mormor |
| 27th July 2007 jettelysberg | japan - From: Konnichiwa Miyajima man har altid der er mange mennesker i japan, med alle afskygger af sort hår, er det så overbefolket? vi har stadig regn, og er godt hvide. håber rikkes mave tåler mosten kærlige tanker til alle mormor&ole |
| 27th July 2007 Faster/svigerinde/lillesøster | Hvor er det skønt at følge jer! - From: Konnichiwa Miyajima Tak for endnu en dejlig tur ud i verden. Er fantastisk at sidde og følge jer her fra mit skrivebord i det regnvåde Nyhavn. Og kyllingen - no comments!! ;-) M. |
| 26th July 2007 mormor og ole | der er gang i den !! - From: Taipei - set på 2 dage! ja, det kan vi lide at høre - bare få så meget ud af det som overhovedet muligt - her ligger vi heller ikke på den lade side selv om afstandende er lidt mindre mellem oplevelserne - håber maverne er ved at være i orden - ellers er det muligt at købe bismuth i japan til hjemturen - vi passer i øvrigt vilddyr for børnene og vi har kigget lidt på om der måske kunne blive til en middagsret - men det ville nok ikke være populært !! hyg jer kærlige hilsner fra os |
| 18th July 2007 mormor | - From: Hainan, Kina's Hawaii - NB. Nu med video!!! Kære alle. Nej hvor det lyder og tager sig ud. flot flot, var det ikke rart med lidt luxus? håber alle nu er fit for fight. nyd det hele, så klarer vi det hele i dk. kys og kram og kærlige tanker |
| 17th July 2007 mormor | det var dejlige nyheder - trods ventetider og vrøvl - From: En laaaaaang dag i Kunming kære alle - det er virkelig sjovt at kunne følge med i turen - selvklart er der altid ting der ikke fungere men trods alt er det virkeligt småting den store tur taget i betragtning - det må være fantasrisk spændende ogvi er sikre på at i nyder denne once in a lifetime experience !! vi glæder os til at høre mere !!! Her går livet videre og endelig har vi fået lidt sommervejr - var på dejlig tur til bøgeskoven med henning og annelise i motorbåd og i dag har ví grillet på terrassen og siddet ude til klokken 23. onsdag besøger vi kirkebakken og ser hvad der sker - vi gir besked om udviklingen ! kærlig hilsen og kys og kram til alle mormor & ole |
| 16th July 2007 churchillseven | Tak for hilsen! - From: Beijing - Endelig i Kina! Jeg haaber det gaar godt med jeres lille nye. Desvaerre er iPOD`en gaaet ned og jeg kan ikke faa liv i den. Saa der er ingen tyske schlagere i vores bagage :-( I stedet har vi som foreslaaet koebt lidt kinesisk pop, som til overmaal kompenserer for den manglende tyske pop. Den er nemlig mindst ligesaa ringe. Hilsen Kim |
| 16th July 2007 churchillseven | Mikkeline survived! - From: Beijing - Endelig i Kina! She is. And she is allready looking forward to visiting McD's at Hong Kong, Taipei and in Japan and know these "safe" locations by heart. By the way examples have shown that Hard Rock Cafes are acceptable replacement according to both her and her sister. The only issue is that their mother would like to enjoy local dishes, but we all come around. |
| 11th July 2007 Pernille | Hej fra mig - From: Hjemme fra Cruise Vildt seje billeder med lille Mikke, pigerne og det Kinesiske flag, føj det hele lyder spændende!!Og virkelig interesant at læse om Yangtza floden ( det er forfærdeligt for de familier der bliver tvangsflyttet - ingen midler og jeg forstår hvorfor De syntes det ser håbløst ud.Vi syntes Jeres billeder er rigtig gode, og ikke så slemt diset som du skrev. Her går I virkelig ikke glip af noget....Det er sagt mange gange - men jeg siger jer det regner!!!Og det bliver ved!! Vi er mega depri over vi skal holde ferie i DK. Sofie og Theo har nu været på bakken, i Bon Bon land og i Tivoli i regnvejr.... André prøver at få lavet vores annex helt færdigt, men det er umuligt at få det gjort, da det hele tiden regner...Nå, nok om det. Vi har det godt og glæder os til at se Jer igen om en måned - hold op hvor tiden flyver. Pas godt på hinanden - knus sis |
| 4th July 2007 Christian & Tania | hilsen fra regnfulde Danmark.. - From: Beijing - Endelig i Kina! Hej allesammen ! Hvor ser det bare fedt ud ! Håber I nyder turen, og kan fremvise både lysbilleder OG smalfilm når I kommer hjem... :-) Her alt vel, vi glæder os til ferien, som starter fredag... :-) Har prøvet at sende sms til Jer (på Kim´s telefon), men får dem retur... Anyway... MANGE HILSNER HERFRA OS ! Vejret er ikke specielt fantastisk her.... Det regner en HEL del, men tilgengæld er der en del vind i dette lavtryksområde, såååå det er faktisk ikke så ringe endda.... :-) Tror vi skylder Jer en tak for, at vi rykkede vores bryllup til 5/5 og ikke, som planlagt 7/7/07.... Vejret lørdag 5/5 sol, IKKE en sky, højt humør og en uendelig smuk brud... Vejret 7/7-07: 17 m/sek, regn, skyer.... MANGE HILSNER Tania og Christian |
| 3rd July 2007 Axel | Mikkeline didn't starve to death, Yippiieh! - From: Beijing - Endelig i Kina! ... so you finaly made to chinese McD!!! |
| 3rd July 2007 Birgitte :-) | dejligt at høre fra jer !! - From: Beijing - Endelig i Kina! Hej alle - hvor lyder det bare til at i nyder livet. Skøøøøøøønt !!!! I ser sku også godt ud *GG* - men lidt mere sul på kroppen gør ikke noget. (siger den lidt småfede :-)) Her har regnen desværre stadig magten...nu på 3. uge tror jeg. Og ifølge gammelt overtro er det onsdag den 27.6. som er afgørende for hvordan vejret bliver de næste 7 uger. Behøver jeg siget at det pi..... ned den dag. Nå godt vi skal til frankrig på ferie i år ... det bør være bedre *GG* Winters er taget afsted ...5 uger i deres hus tager de. Vi kommer først helt ned til dem i den sidste uge....skal først via Paris. Hygge hejsa og pas på jer selv. Knus Birgitte |
| 2nd July 2007 peter panik | ... suk - har jo lige været der... - From: Beijing - Endelig i Kina! Hej Kim & Co. Sidder lige og savler over billederne - set herfra er det ualmindelig surt at skulle op og på arbejde de næste mange uger, men hvor må det være fedt! Håber I får hørt noget tysk firserpop undervejs. Ellers må I købe noget lokalt musik ;-) Rigtig god tur på Yangzte! |
| 26th June 2007 tlp | Føler med jer - From: Tilbage igen i UB Hej Rikke og fam. har lige læst jeres beretning fra UB og jeres køre tur - føler med jer......her på min komfortable kontorstol........hilsen herfra kontoret. Thomas |
| 14th June 2007 jettelysberg | du godeste - From: Velkommen til Mongoliet Kære alle Hvordan klarer børnene dog hele den fine festforestilling det er! en total anderledes verden, håber i tager en masse foto. Alt vel her, med Jeppe, fødselsdage, vennefrokoster og tæt forbindelse med connie hver dag. Altså jeg har syndet og underskrevet falsk på rikkes forældreorlov, jeg tror I har glemt at man skal udfylde orlogsskemaer hver uge, og indsende de samme, men jeg er koldblodig og reddet pengene til jer. pas på jer og god tur. vi krydser alt for jer . Kærlige tanker mor og ole |
| 13th June 2007 Birgitte :-) | Hilsen fra Herlev - From: Hjemme fra Olkhon Hej alle samme, Dejligt at hoere fra jer om end baade med hygge og snue info. Her er det jo total hedeboelge ... saa vi bader ikke i sauna, men nyder poolen i haven *GG* Vi er paa ret koel igen. Omend stadig lidt uvirkelig at far er vaek. Men er alle OK og igang paa job etc. igen. Pomfritten har det godt. Skal scannes igen i naseste uge hvor jeg saa er i 19. uge. Haaber det bliver en pige, men vil ikke vide det ...men maaske vi ser det alligevel i naeste uge. Pas paa hinanden. Fortsat go tur. Knus Birgitte |
| 11th June 2007 Birgitte | Lille hilsen.. - From: Hjemme fra Olkhon Hej Bernboms. Det er rigtig hyggeligt at følge jeres spændende tur! Her slår vi tiden ihjel med eksaminer, ulidelige temperaturer og spejden efter sommerferien! Håber I kommer til vores 100-års fødselsdag :-) - men mon ikke vi ses inden... Vi er i Frankrig fra 2/7 tom 4/8. Hvornår er I hjemme? Kh the Winters |
| 11th June 2007 mormor | tropisk sommer - From: Hjemme fra Olkhon Har været hos Ole i week-enden efter en super hawaiifest i solrød, så nu slikker vi sårene på landet. Oles bil skulle til syn, og da vi kom her var paoirene fra mikkes klasse kommet. Der er en med efternavnet gade er det et i kender. Danmark stønner af varme, men jeres oplevelser er herlige. Mikkes mælk er bestilt. Alt vel her, pas på jer selv. super kærlige hilsner mormor og ole |