Comments | |
| 3rd September 2008 Steven | - From: Vacation is over Komt het einde alweer in zicht? En kom je nog terug naar Nl, ben je definitief geëmigreerd of hangt 't af van dat verkiezingsspelletje daar? Hier is het weer keihard begonnen (lees: 4 avonden in de week verplicht zuipen, 2 avonden facultatief, 1 uitbrakdag om je ouders te bellen) Enjoy je nieuwe stulpje daar! |
| 2nd September 2008 Frédérique | - From: Vacation is over Ha die Sander, fijn dat je een leuk appartement hebt gevonden. Laat even weten wanneer Toronto trip doorgaat want daar woont mijn beste vriendinnetje Roos die je dan eventueel kunt bezoeken. Groetjes uit een nat NL. |
| 31st July 2008 Meintje | SANDER:D:D - From: Er is een tijd van komen... HEEEEEYY! DUDE!! Ik heb even je blog herondekt!!! JIPPIE! weer erg leuk om je verhaaltjes te lezen.. voor jouw natuurlijk minder na al het gedoe met je kamertje! PFFF... gestoord wijf! Je gaat de rechtzaak gewoon winnen!! 100%, & anders kan ik het nog altijd voor je omkopen;);)! hihi Gaat verder wel alles goed met je!! Leuk dat je zus was langs geweest zeg!! Ik ga over n weekje naar Amsterdam verhuizen!! Leukleuk! Dus als je in NL bent! moeten we eigenlijk wel ff n meeting doen!! YESYES!! Oh & Bo is nu lekker in NYC! JALOERSHEID! ... Sander het beste!! & we contacten! XXXXXXX MEINTJEMEINTJEMEINTJEMEINTJEX10000000000000000 |
| 31st July 2008 remco | - From: Er is een tijd van komen... Op je het antw.app. van je oude adres staat zeker: ' the dude is not in!' Nou dude, succes met het zoeken van woonruimte. Als je het groot maakt dan kan de JC je met een nieuw bezoek verblijden ;-) |
| 30th July 2008 zuidamerika | Sander - From: Er is een tijd van komen... Mooi verhaal! Even wat gedragsregels. -In de rechtzaal draag je een pak en schreeuw je heel hard ¨Objection!¨ en dingen als: ¨I´ve got witnesses from diverse ethnic backgrounds who can testify against ms. Baletti¨ -In de bowlingbaan van Tenessee draag je een mooi bowlinghemd en schreeuw je heel hard: ¨OVER THE LINE!!¨ vervolgens rustig: ¨Mark it zero dude..¨ Zo, dan lachen ze je in ieder geval niet uit.. |
| 30th July 2008 Geert | - From: Er is een tijd van komen... Wat een gedoe met je kamer zeg, balen! Ik ben benieuwd naar de zitting, moet je dan ook nog wat zeggen in de rechtzaal? Ik heb The Dark Knight ook gezien, idd een erg vette film... Hier gaat alles goed, nodige biertjes, zon en vakantie, mats dus! Nou, veel plezier op vakantie in eigen land :-) en update maar weer snel! |
| 30th July 2008 Maartje | YO GO BOY!!!!!!!!!!!!!! - From: Er is een tijd van komen... Yo GO BOY!!!!! GET THE CRACK HOER!!!!!!!!!!! IK KOM PERSOONLIJK 9 SEPTEMBER OVER VLIEGEN OM TE ZIEN HOE JE DAT MEGA IRRITANTE WIJF AANPAKT!! MOCHT JE GETUIGEN NODIG HEBBEN.... Ik ben dus bereidt om (over de kosten hebben we het later wel) naar jou te komen en tegen dat rare, onnozele, verslaafde hoopje mens te getuigen!! Verder mooi verhaal! Het was top!! kus je zus |
| 18th July 2008 Rob | - From: Good/old times Lotta ins, lota outs, lotta what have yous... |
| 4th July 2008 Hennie | hollandse hoogtijdagen - From: Good/old times Popje! Bel je binnenkort weer effe als ik tijd heb om bij te kletsen (it was me, yes indeed!) Heb PvK gisteren na mijn 'talk at the conference' verteld dat ie dik is... I RULE!!! Love you loads & miss you heaps! xoxoxox |
| 1st July 2008 Geert | - From: Good/old times He dude, wat een activiteiten weer! Knap dat je toch weer een drukke week met een goede studie-instelling hebt weten te combineren ;-) We hebben net zeilweekend gehad, was voornamelijk kaal, maar daardoor erg relaxed! Klein beetje verbrand, maarja, dat moet je er maar voor over hebben...Wat ga je trouwens nog doen in de zomer, heb je ook gewoon vakantie? Veel plezier daar! |
| 30th June 2008 Sander | - From: Good/old times Joh Bolle, Ziet er weer goed uit, allemaal in orde. Ik ben ook benieuwd naar Noud´s versie van het verhaal.. Kort koppie trouwens! Pak Ze! |
| 30th June 2008 Remco | toppie - From: Good/old times He buisje, ziet er goed uit mannetje. Die weekjes als deze doen je goed zo te horen. Mazzelaar! |
| 30th June 2008 Max | - From: Hold your horses Buijzemans, Kerel, je bent en blijft een bezig bijtje. Niet alleen met je studie (Ik moet zeggen dat een straight A student lekker bekt) maar ook met neven activiteiten. Filmpje pakken, parkhangen met een wijntje erbij en nog meer van die shizzle. Ooh en natuurlijk kaal gaan. Je bent je oude streken niet kwijtgeraakt, jij schobbejak. Keep up the good work! Latersss |
| 21st June 2008 zuidamerika | Prachtig - From: Hold your horses Duder, Mooie verhalen weer mannetje! Bizar dat je op een plek woont en toch genoeg meemaakt om zoveel updates te plaatsen, of lul je gewoon teveel? :) Beelden uit de NL kroeg herken ik, ging hier in La Paz ook goed te keer. In fact ben ik, as we speak, onderweg naar de kroeg om een goed plaatsje te bemachtigen voor de kwartfinale.. wordt mooi. Pak ze! Sander |
| 17th June 2008 Aad | - From: Summer has arrived! Yo Man! Alles bueno daarzo? Ik zie dat je Cas een beetje wegwijs aan het maken bent, supermooi! Volgens mij ben je daar echt alleen aan het partyen, daar hou ik van. Ben je die Amerikanen nog aan het indoctrineren om voor onze Oranje jongens te schreeuwen?? Enjoy daar! x Aad |
| 12th June 2008 Steven | - From: Summer has arrived! Onder het motto: Ik ga vandaag met m'n scriptie beginnen ook nog even een reactie van mij. bij deze ps. Ben je deze zomer nog ergens in NL? Keep up the good work! |
| 11th June 2008 Geert | - From: Summer has arrived! "computer programma waarmee compositie tekeningen worden gemaakt", dat klinkt als iets interessants. Cool dude! Naast je A's heb je dus ook goed gepartyd, en terecht! Update vanuit hier: bijna klaar, stage regelen, vakantie regelen, herkansing regelen. En....mn rijbewijs gehaald vandaag! Tres mats, al zegt iemand het zelf. Groeten! |
| 3rd June 2008 Wouter | - From: Summer has arrived! Heeee bolle! Mooi om te horen dat je het naar je zin hebt in NY. Veel plezier de komende zomer, en mats ons in Limboland ook eens met een bezoekje! GroetjeS! |
| 21st May 2008 Zus | Thanks for the tip! - From: Charleston: The best kept secret on the east coast Jeanne.. bedankt voor de tip! Inderdaad super mooie filmpjes... broertje wat ben je je toch weer heerlijk schandalig aan het gedragen.. Ga zo door jongen! Kus Zus |
| 15th May 2008 Jeanne | - From: Charleston: The best kept secret on the east coast Hoewel ik met de filmkeuze niet echt blij ben, getuigd het wel van grootse devotie dat je niet over mijn externe-voorzieningen-avontuur begonnen bent. Dank! Al met al was het natuurlijk gewoon een prachtige week wat genoeg materiaal heeft opgeleverd om nog lekker van na te genieten.... Voor de personen die geintereseerd zijn in andere ongecensureerde filmpjes van buijs, dan kunnen ze altijd nog terecht op jeanneinzuidafrika.waarbenjij.nu met onder andere enige danskwaliteiten van desbetreffende persoon, knock yourself out. En Alex... dat groene paul frank shirt blijft toch de beste ;)! Koes |
| 13th May 2008 Geert | - From: Charleston: The best kept secret on the east coast Buijsrogge, mooie update weer. En maak je geen druk om de lengte, hoe langer, hoe meer info zoals de oude Confucius al zei (al zei hij dat wel in het Chinees). Het ULV was erg mats, t was erg gezellig met Missdaad, maar Wafel heeft niet meegedaan aan t One-More-Timespel helaas en zelfs de beker is niet gejat! Maar het weer was wel om over naar NY te schrijven, dus zijn we wel goed verbrand... Verder was afgelopen zaterdag ook de oudledendag, waarop iedereen elkaar heeft ondergeschoten met verf (dus: we hebben gepaintballed). Dat was erg cool en daarna zijn we erg kaal gegaan...hmm....en ik zei dat ie Kroymans was en daarom bier voor ons ging halen. Nouja, t zal wel... Woensdag weer playbackshow en voor de rest laatste vakken afmaken, jippie. Stage wordt ook geregeld, dus ik ben nog wel n half jaartje bezig. Nou, geniet ervan daar! Groeten! |
| 8th May 2008 jurrr | Hahaha - From: Charleston: The best kept secret on the east coast Mooie avonturen Van Binsbergen. Heb weer genoten van de verhalen. Je weet het he! Komend weekend ben je de sjaak. Ik ben hopelijk klaar met NYU en dat moet gevierd worden. Oftewel, cancel je plannen maar vast, behalve die in de kroeg dan wel dicso. Voetjes van de vloer!! |
| 29th April 2008 Sander | Viiiiieeeeeesss - From: April, lente, bezoek en veranderingen Yo buisje, mr. Magic en Kukkenheim.. Ziet er weer goed uit (dat vrijheidsbeeld). Goed te lezen dat jullie van Kuk´s verjaardagscadeautjes genoten hebben. Keep up the good work! |
| 29th April 2008 Remco | Matse Update - From: April, lente, bezoek en veranderingen He dude, Relaxte update. Altijd mooi om goeie uitspraken te horen. |
| 8th April 2008 Geert | - From: Two worlds coming together (in one weekend) Wederom een mats relaas. Goed dat je zoveel feestjes meepakt, en relaxed dat je pa & Marianne langskwamen! Versier nog maar ns zo'n topmodellenfeestje, lijkt me mats :-) |
| 3rd April 2008 Steven | - From: Two worlds coming together (in one weekend) goeie zaak buijs, die nieuwe kamer, maar een huis met 3 vrouwen? sterkte! Verder bijzonder chill om zo hier en daar een klein feestje mee te pakken, ik zie de juicy details op het forum wel verschijnen... |
| 1st April 2008 Remmie | - From: Two worlds coming together (in one weekend) Wat een lekkere bezigheden zeg. Geen lekkere vrouwen gespot tussen alle anorexia patienten? Veel succes met verhuizen en al je deadlines. De volgende keer dat ik dit lees zal ik zelf ook wel in amerika zitten, jammer genoeg aan de geheel andere kant. de groeten |
| 29th March 2008 Hennie | - From: Boston Tea Party Liefie! Klinkt allemaal weer helemaal top! Leuk weer even te lezen wat je bezig houdt (goed voorbeeld doet goed volgen eh? ;)). Jammer dat ik niet wist dat je naar Boston ging! Vriendje van me doet daar nu z'n MBA! Damn! Maar je hebt je sowieso wel vermaakt, volgens mij ;) Ben blij dat je wat op mij eerst hebt kunnen oefenen voor je je overbuuf uit een serieuze coma moest helpen. Rubbere handschoendje hopelijk gehouden voor een volgende...? Slabje staat je ook wederom fantastisch: je komt er mee weg of nie eh? Liebling, mijn reis zit er alweer bijna op, nog even 2 weekjes Whitsundays & Great Barrier Reef meepikken en dan Slien weer effe vervelen dans Sydney! Wanneer bist du weer in NL? Kan ik je hopelijk wel even zien!! Hele dikke kus!!! |
| 26th March 2008 Wouter | M'ats - From: Boston Tea Party Yo djude! Ziet er goed uit allemaal! Het is mooi om te horen dat je het naar je zin hebt! Veel plezier met je ouders :) |
| 25th March 2008 Geert | - From: Boston Tea Party He djude, mooi weer een update jouwerzijds! Werd wel weer ns tijd :-) Geniet maar van de verplichte vakken, dan heb je tenminste tijd voor bizarre avonden en trips naar Boston. Hier gaat t ook allemaal goed, volgende week weer toetsen...jippie. Veel plezier met je vader & Marianne! |
| 13th February 2008 Heleen | favo ex-bedgenoot... - From: Super Whatever (updated) Even iets unieks, hou je vast is waarschijnlijk eenmalig: je hebt gelijk... (Jajaja, revel er maar in... Ik refereer overigens naar je laatste message op mijn blog) Maar je snapt toch ook wel dat ik wat moet vinden om de tijd tot ik jou weer zie te doden? Ik hoop dat je het begrijpt... Klinkt alsof jij je ook wel weet te vermaken ;) Over 6 dagen is mijn NZ-avontuur alweer afgelopen: op naar Oz! Kak, wat gaat een jaar fakking SNEL!!! Weet dat ik nog belachelijk veel van je hou & je mis! Hele dikke KUS |
| 11th February 2008 Kiem | fanmail - From: Super Whatever (updated) Oh my GOD!! YOU'RE MY FAVOURITE "I'VE BEEN ON DAVID LETTERMAN'S LATE SHOW" PERSON!!! Seriously! Aangezien we vanaf nu met een heuse celeb te maken hebben, leek me je eerste fanmail/post wel toepasselijk ;-) Je update was weer een fijne onderbreking van het databasen hier in Heerlen hoor! (vandaag nl geen schokkende operaties op het programma voor de nodige afleiding) Dusss.. ik zeg: zorg de komende weken maar voor genoeg leuke dingen voor je volgende verhaal.. een tripje klinkt goed! Waar gaat de reis naartoe? spreek je snel weer (is fijn)!! KUS |
| 1st February 2008 Heleen | Godverdomme!!! - From: Januari...wat kan ik er van zeggen... Heaumeau!!!! Iedereen met bezoekjes lopen te vereren en mij gewoon OVERSLAAN!?!!??? En nou niet gaan lopen zeuren dat 't 'een tikje uit de richting was'... Je had ook via het oostelijk halfrond kunnen vliegen, kom je ook op plaats van bestemming aan!! Tsktsktsk... Dit ONTHOU ik hoor Buiszepluisz! ... PS Ben je nou heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel toevallig 18 april in Die Niederlande? (Gewoon ook nog effe m'n smsjes negeren, maakt niet uit hoor....) |
| 29th January 2008 Frédérique | - From: Januari...wat kan ik er van zeggen... Sander, we vonden het leuk je weer gezien te hebben en goed om te horen dat je weer heelhuids in NY bent aangekomen. Je mag trouwens echt wel een keer lachen op die foto's hóór! Zo erg was dat reisje naar NL en IT toch ook weer niet! En.... die bril vind ik niet mooi. Houdoe Toot |
| 29th January 2008 Steven | - From: Januari...wat kan ik er van zeggen... Jammer dat ik je net gemist heb Buijs, maar goed te horen dat de mannen je een beetje vermaakt hebben. Kun je je adres ff doormailen btw? Enjoy je thuis weer, dat doe ik hier ook! |
| 29th January 2008 Rutger | shadow roeleert de bocht uit - From: Januari...wat kan ik er van zeggen... Hey djude, matse shizzle dat je dj shadow hebt gezien. Die staat al lang op mijn wishlist. Zoek je alvast wat leuks uit voor in April? heb er zin in... |
| 14th January 2008 hennie | - From: Kerst en Oud&Nieuw Liefie! Watskebeurt met die coupe?!? Moet er nog effe aan wennen, maar jij waarschijnlijk ook aan die van mij straks, dus staan we weer quitte! Hier alles plenty: druk aan het socialisen op stranden, barbies & aan blauwe meren... Post ook snel een update!!! Lurv joe & miss joe loads!!! Kusje! |
| 9th January 2008 pjotr | - From: Kerst en Oud&Nieuw Klinkt vet ouwe, wederom. Gefeliciteerd met je marks trouwens. Gelukkig heb ik het forum om de ongecensureerde versie te lezen... |
| 8th January 2008 Nils | missing info - From: Kerst en Oud&Nieuw Ouwe! Mooi verhaal, maar ik mis een kleine uitwijding over je verdere avonturen op 1 januari 2008 ;) Bis spaterz! |
| 28th December 2007 Bas | Meintje meintje meintje - From: De kerst kan beginnen... Ouwe, alles lekker nog met je maatjes? Was even aan het kijken of je al nieuwe pica's en verhalen had over afgelopen week. Mis NYC natuurlijk al hartstikke! |
| 16th December 2007 Meintje | - From: De kerst kan beginnen... SANDER WAT EEN HIPPE BRIL:)!!!! Eindelijk heb ik jouw ook gevonden op internet:) happy sunday! & good luck with your exams! XXXXX van: MEINTJE MEINTJE MEINTJE (x100) |
| 12th December 2007 Geert | - From: De kerst kan beginnen... Wat een djude! (Ben je toch) Mooie verhalen weer Buijs, heb weer ff moeten bijlezen, maar het is t waard. Goed bezig met je tentamens, cultuur en andere dingen (zoals Imax). Update'je over hier: feutengeblaat, komt waarschijnlijk allemaal goed, zie forum. Verder gaat t bij KT lekker, blijft een leuke studie. Samenwonen is ook nog steeds de bom(b), ook echt relaxed zoveel ruimte. Oja, verder werk ik tegenwoordig ook bij de Bonbonniere, ook erg mats. Ik hoorde trouwens gister van Sven dat je in januari even terugkomt, klopt dat? Zou mats zijn! Geniet van Christmas in NY! Ciao! |
| 3rd December 2007 jvc | enjoy life - From: De kerst kan beginnen... jesus wat relaxed allemaal. ontzettende pikomhoog die je d'r bent. je moet trouwens ook nog gaan golfen op flushing madows is ook erg cool. braek a legg met dat politieke gebeuren en ik lees je later. mzzl |
| 3rd December 2007 Desiree | Bonjour - From: De kerst kan beginnen... Hi Buys, Sjiek om iedere keer weer je verhalen te lezen! Je houdt het wel iets regelmatiger bij haha. Mijn NY plannen bestaan nog hoor, weet alleen niet of het gaat lukken zeg maar. Ga je met kerst naar huis? Och ja, lijkt me ook wel vet om het daar te vieren met sneeuw (ipv dat drassig goedje dat ze in NL hebben..) In ieders geval, nog veel plezier en succes met den studie! Liefs Desiree Ps Ze hadden er geeneens Schrobbeler :( |
| 29th November 2007 Stijnzelf | - From: Thanksgiving ik heb ondertussen een scrollvinger, naarstig op zoek naar miss America. dooddoener is dan ook dat ik slechts types als goofy, een aardappel en rick (shrek) op mijn netvlies gebrand krijg.. wacht met smart op de rest van de foto's...of moet je daar ergens voor inloggen? ;) |
| 28th November 2007 Tony | Goed bezig ouwe! - From: Thanksgiving hey buijske! Hier effe een kleine post vanuit de onderste regionen van het continent (bestuur 2006-2007 is goed verspreid na zo´n tropenjaar!) Ziet er goed man, als je wilt kun je mijn winterkleren krijgen aangezien ik die hier niet meer nodig ga hebben. Vindt het wel een beetje lafjes dat jij niet een van die idioten was die als een zwalkende mongool krijsend zo´n winkel binnen is gestrompeld. Had meer van je verwacht! Verder alles goed lees ik, mooi om te horen baas! Succes met alles; spreek je; mzzls tony |
| 27th November 2007 Steven | - From: Thanksgiving Lucky Buijs heeft wel gewoon kerst, zelfs in een soort van kerstwalhalla, ziet er goed uit pikkie! Mooi om te zien dat het daar lekker Amerikaans is allemaal, vreemd om Rick te zien, maar je Goofy high-five maakt een hoop goed! Billy, ik hoop dat je je daar goed vermaakt en goed te horen dat de glazen gevuld blijven daar! |
| 26th November 2007 Heleen | Hennie - From: Thanksgiving Je maakt het mee he... En ik ben al onder de indruk als zo'n tiepje beestje in elkaar flanst met ballonnetjes. Ik geloof dat hier ietsje meer dan 3,5 miljoen mensen in dit hele land wonen... Echt heel bizar: dat staat daar met z'n allen in 1 straat... Sjats, ben weer online deze week als het goed is, dus gaan snel bijkletsen!!! Kus! |
| 16th November 2007 Waffles | NYC :) - From: I Bike NY Awww nice djude! Doet me denken aan de NY Yankees vorige zomer. Feet long hotdogs en pilsjes drinken ookal mocht dat officieel niet! Nog een matse plek: Rockefeller center, daar beneden heb je een máts terasje! Ook in de winter kan je er schaatsen en zo! |
| 13th November 2007 Tomasz | yoooeee zoveelenzoveel - From: I Bike NY Oooh djude! Vingers bij het basketbal en meterslange hotdogs.. Verdeurie! Ik krijg er honger van!! Ongelofelijk.. Kom net uit de Alla (Kleiner dan ik dacht, of groter dansvloer dan de bedoeling) en verga van de honger.. Honger naar New York en honger naar die Hot Dogs.. Vermaakt u daar dude! ..En pas op je Bike! Die van mij is alweer doormidden gebroken.. Groet! Tomasz |