bazinski's Guestbook

Comments
Date: 11th June 2008

Dat gaat zeker snel
Hoi :oreen, We zijn nu inderdaad thuis. Is wel wee reven wennen. Onze Sophie gaat deze week op schoolkamp dus die moeten we ook weer even helpen met pakken. Leuk dat je het zo gevolgd heb en gereageerd. Zie je volgende week. Groet Patries

From Blog: Hainan en strand
Date: 9th June 2008

Dat gaat snel!
He familie Bazuin, Ik ben verbaasd te lezen dat dit het laatste bericht is! Jeetje wat gaat de tijd snel! Nu ik dit lees zijn jullie alweer bijna thuis! Geniet nog na van de mooie reis die jullie gemaakt hebben, de weblog kunnen jullie in ieder geval printen en zó inlijsten als herinnering! Patries, we horen je wel weer aankomen hier in het Arnhemse! Groeten Loreen

From Blog: Hainan en strand
Date: 25th May 2008

dimsum
Hi Loreen, Dimsums zijn kleine chinese hapjes, zacht wit deeg aan de buitekant met een vulling naar keuze, bv vegetarisch, vis, beef, etc... Deze combi wordt in rieten mandjes gestoomd en op tafel gezet met een lekkere chili/ soja, gember saus, ERG lekker ! Dit gerecht (zie onze foto) heet Dumpling in Shanghai, een echte delicatesse. 1e 2 weken in China regelmatig een buitje gehad, was niet echt hinderlijk temp was goed (24 gr). Nu in Yuangshou is het warm.

From Blog: Zhongdian
Date: 22nd May 2008

Opgeknapt?
Zo, volgens mij is alleen Hans nog ongeschonden voor wat betreft de doorspoeling van het maag- darmkanaal! Hoop dat So-Phi en jij het nu gehad hebben! Hebben we hier niet zo'n last van, tenminste als het eten in het bedrijfsrestaurant ons niet in de steek laat, je weet wat er altijd over het eten geklaagd wordt! Vorige week was het hier lekker weer en toen hadden ze andijviestamppot! Niet te geloven! Hoe is het weer dan bij jullie, ik zie op de foto's ook vaak jassen en truien. Ja, op 3300m hoogte kan ik me voorstellen dat je ff een extra velletje moet aantrekken, maar de rest? Vertel me nou eens wat dimsums zijn, die hebben jullie een tijd geleden ergens genuttigd...ben benieuwd.... Veel plezier nog! Groeten Loreen

From Blog: Zhongdian
Date: 21st May 2008

Verbazing
Hoi Anne-Marie Leuk dat jullie ons nog steeds volgen. Wij hebben het super met af en toe wat darmproblemen in China waar we ook wel weer om kunnen lachen. Groeten aan iedereen in Oss Groetjes Patries

From Blog: Dali
Date: 21st May 2008

we kennen geen tijd meer
Hi Frank, We kijken nog wel even op jullie blog waar jullie zijn geweest. Over 3 weken zit ook ons avontuur erop . Tot over een maandje. Groeten uit Dali, Hans (nog steeds van IDS)

From Blog: Tiger Leaping Gorge
Date: 20th May 2008

het blijft verbazingwekkend
Fijn om te lezen dat jullie niet getroffen zijn door de perikelen van de aardbeving. Geweldig om al jullie verhalen te lezen. Het blijft een prachtige reis met telkens nieuwe dingen, ongelooflijk. Wat heb je het toch mooi gepland Patries. Geniet ervan, het is zo juni!

From Blog: Dali
Date: 15th May 2008

achterstand ingehaald
Waren zelf even weg met vakantie (gewoon effe naar Italie). Had wat achterstand met lezen maar ben weer helemaal bij. Geweldig maar intensief wat jullie allemaal meemaken. Veel indrukken. Veel afleveringen in jullie blog. Nu zitten jullie in het gebied dat wij vorig jaar hebben bezocht. Prachtig. Alhoewel nog geen herkenning. Ik ben blij voor jullie dat de ramp links van jullie in Myanmar en de ramp rechtsboven jullie in China jullie bespaard blijven. Veel plezier en geniet. Enjoy!!! Frank S (van IDS)

From Blog: Tiger Leaping Gorge
Date: 9th May 2008

heerlijk genieten
Hallo vakantiegangers, hoe meer ik lees van jullie belevenissen hoe meer ik zelf ook weer zin krijg om op vakantie te gaan. Mijn (voor)oordeel over Australie is toch wel veranderd. En nu dan China. Ik houd wel van primitief dus ben benieuwd hoe het op het platteland gaat. Heel veel plezier verder en genieten van het heerlijke eten. Groeten van Yvonne

From Blog: Lijiang
Date: 7th May 2008

Dat gaat zeker heel snel
Het is inderdaad om gevlogen, voor ik het in de gaten heb ben ik weer aan het werk. Maar ook dat is dan weer leuk. Ik vind China tot nu toe geweldig, lekker eten en erg hectisch. Ligt mij persoonlijk wel. We hebben tot nu toe natuurlijk nog niets van het platteland gezien daar zal het wel iets rustiger zijn. Het is wel vermoeiender omdat we hier later naar bed gaan maar we zijn gewoon tussen 6.00 uur en 7.00 uur op. Groet Patries

From Blog: Ni Hao Shanghai
Date: 6th May 2008

Dat gaat snel!
Jeetje, down under alweer verlaten voor Shanghai, dat gaat écht snel! Ondertussen alweer het e.e.a. meegemaakt in Shanghai. Wat zijn dimsums nou eigenlijk? Hier alles ok. Koninginnedag, Hemelvaart en 5 mei overleefd. Volgend weekend het laatste lange weekend, Pinksteren, dan hebben we alle vrije dagen weer gehad! Op dit moment is het ontzettend lekker weer in Nederland, zonnig en ca. 22C, perfect weer. Verder geen sappige details hier te melden, dus ik vermoei jullie er ook niet mee! Geniet weer van de volgende mooie bestemmingen! Groeten Loreen

From Blog: Ni Hao Shanghai
Date: 30th April 2008

Hoi Loreen
De natuur is hier echt harstikke mooi. Het is een prima land om rond te reizen. We hebben nu twee dagen pretparken gehad. Vindt Sophie geweldig. Het is ontzettend snel gegaan we hebben nog 4 dagen en gaan dan naar China. Groetjes Patries

From Blog: Fraser Island vanuit Hervey Bay
Date: 29th April 2008

Gááf allemaal
Hallo, Hier eens een bericht uit Arnhem. Ik zit me écht te vergapen aan de mooie natuur die aan jullie voorbij trekt! Ik krijg zelf ook weer zin om een lange periode met vakantie te gaan, helaas zit mijn sabbatical er al op! Ik kan me voorstellen hoe jullie je voelen, ongetwijfeld geweldig! Hier in Arnhem alles ok. De Weerdt heeft op donderdag 24 april een zoon gekregen, Yoschka. Dus we zijn weer een familielid rijker. Ook Ingrid is begonnen en ze heeft de eerste week met het stel ongeregeld overleefd! Zo ben je weer ff bij, verder niets interessants te melden. Tot de volgende mail! Groeten van Loreen

From Blog: Fraser Island vanuit Hervey Bay
Date: 26th April 2008

verjaardag
Hi Triseloortje, Gefeliciteerd met je verjaardag. Dit is een verjaardag om nooit te vergeten!! We drinken vanavond een wijntjeop je nieuwe levensjaar. (staat hier nog genoeg in de garage van Hans) Blijf genieten met en van elkaar. Liefs van ons allen en speciaal een knuffel van Frits.

Date: 23rd April 2008

Hoi juf ilse en men Johan ,
Leuk dat jullie een berichtje sturen . Hier is alles goed en we hebben het heel erg leuk. Ik zie een heleboel dieren die ik nog nooit heb gezien. Morgen gaan we voor de derde keer snorkelen en slapen ook op die boot . s' nachts kan je dan onder de boot in een glazen box naar de vissen kijken. En Lodewijk dacht dat ik Anja was maar is dat ook zo ?? Groetjes van Sophie en Fam.

Date: 23rd April 2008

Hoi jens
Hooi jens, henkie je stuur een bericht met vet saai op school en juf ilse kan dat lezen :P Hier is alles goe mortgen gaan we voor de derde keer snorkelen :) en slapen dan op een boot waar je s' nacht naar de vissen kan kijken onder de boot in een glazen box. En lekker dat je mag blijven ( bij NEC ) Groetjes van sophie en fam

Date: 21st April 2008

Hoi Sophie, hoe is het daar met ons alles goed ik heb zaterdag een gesprek bij NEC of ik mocht blijven en ik mag! school is saai ik heb ook een acc op sfrond lol.maar ik hoor nog wel van je doei veel groeten aan jou en je ouders jens

Date: 21st April 2008

hoi Sophie en familie, wat maken jullie leuke en spannende dingen mee, ik ben best wel jaloers!!! Hier gaat alles goed. We zijn al een bezig met het instuderen van de musica en morgen gaan we naar en voorstelling in de Tinnegieter. Nog heel veel plezier1 groetjes juf Ilse en meneer Johan

Date: 20th April 2008

wat een reis.
Beste mensen, Wat een uitgebreid verslag weer. Dat je je er telkens zo voor in kunt zetten en die toegevoegde foto's. Geweldig! Ik vraag me alleen af of je alle indrukken wel kunt verwerken; de ene dag is nog spannender als de andere. Prachtig. Veel plezier op jullie verdere reis. Hier in Nederland zal de komende week de temperatuur voor het eerst boven de 15 gr. komen. Blijf nog maar even daar en kom dan terug als het hier ook warmer is. Dan is die overgang tenminste niet zo groot. Qua spanning, omgeving en natuur moeten jullie dan al genoeg inleveren! Gr. Anne-Marie

Date: 19th April 2008

leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hey fie,patries en hans eidelijk weer een berichtje van mij. de computer was kapot. had naomi dat gezegt?? ik ben hééééééél erg jaloers wat gaaf allemaal!!!!! met schoolvoetbal zijn we 3e geworden. voor de rest is alles echt saai. het weer hier schiet nog steeds niet op. hoe gaat het met jullie allemaal daar vast wel goed!! xx max en ook van mijn ouders!

Date: 13th April 2008

Komen jullie uberhaupt nog wel terug?
Hans, Patries en Sophie, voor het eerst dat ik jullie blog bekijk en ik moet zeggen te laat. Fantastische belevenis als ik het een beetje goed begrijp!!! Ik ga het wel een beetje volgen want het kost een hele avond om alles te bekijken als je maar ff niet oplet. Business lekker blijven vergeten want dat gaat wel door. Verder alles onder controle want we gaan over een weekje richting Thailand we besteden uren aan de voorbereiding ik kan mij voorstellen dat jullie daar al maanden/jaren mee bezig zijn geweest. "Hans volgens mij ben je alle overtollige (zover die er al waren) kilootjes wel kwijt door alle beweging en actie, je ziet er goed uit." Groet Niels

From Blog: Darwin: LitchField, Katherine Gorge & Mataranka
Date: 9th April 2008

message from Alice Springs
Hi Jos, Goed te horen dat de meiden in de winning mood zijn, geeft vertrouwen en dat hadden ze nodig. Sophie heeft geregeld contact met de meiden via Hyves, vind ze erg leuk. Hoorde ook dat er mooie doelpunten gemaakt zijn door verschillende meiden, leuk dat iedereen meedoet en enthousiat is. Doetinchem mag ook geen probleem zijn, Md3 Nijmegen is denken wij de enige waar tegenstand van te verwachten is. In ieder geval veel succes de komende wedstrijden, groetjes uit de desert (34 graden), HPS.

From Blog: Blue Mountains
Date: 7th April 2008

even kort
Hi Gerian, We hebben jouw eerdere bericht in ieder geval ook ontvangen, dus je hebt het op een andere manier gedaan. We houden het nu even kort aangezien we nauwelijks internet access hebben in de Outback (30 graden en alleen maar zon!) Leuk dat Jasper ook nog een mail naar Sophie heeft gestuurd, ze zal snel reageren als we weer online zijn. Groetjes van ons allemaal aan de hele familie ! HPS

Date: 6th April 2008

Ziet er mooi uit, ik wil ook zo'n bed!
Hoi hans, Patries en Sophie, Ik zie mijn eerdere berichtje aan jullie nergens staan, waarin ik jullie bedank voor het brengen van het verjaardagcadeautje naar Vic en Toni. daar ben ik super blij mee. Ik denk dat ik iets niet goed heb gedaan ofzo. Bij deze nog een keer BEDANKT! Toen jullie zo gezellig aan het koffiedrinken waren had ik daar wel bij willen zijn, maar dat denk ik wel vaker bij jullie reis. Wat is er met de zon aan de hand bij jullie? Is hopelijk tijdelijk? Bij Floris is de wedstrijd bij upward niet doorgegaan ivm teveel water op het veld! Zondag de 13e moeten ze 't inhalen. Vorige week ben ik met Emmelie in Maasricht lekker gaan shoppen en op een terrasje in de zon op 't OLV plein gezeten en "savonds heerlijk gegeten onder het genot van Roma muzikanten. Gisteren heerlijk Thais gegeten. Dat zwemmen met de dolfijnen lijkt me heerlijk en de natuur ziet er ook geweldig uit! Hoe gaat het met Sophie? vermaakt ze zich een beetje met jullie oudjes? hahaha.. Heeft ze nog aantrekkelijke jonge Aussies ontmoet? Veel groetjes van Gerian

Date: 6th April 2008

Jaloers!! :p :p
Woow, zo'n reis wil ik ook wel maken, ziet er egt koel uit! :p Eej sophie jij boft, ik moet morgen weer naar school... jank jank.. Gelukkig is het hier iets lekkerder weer, we konden zonder jas naar buiten! Veel plezier nog en ikk plaats nog wel een berichtje doeidoei Jppr havefun!

From Blog: Alice Springs / Outback

Tot: 0.067s; Tpl: 0.007s; cc: 16; qc: 76; dbt: 0.0429s; 1; s:notus w:www (50.28.60.10); sld: 1; ; mem: 1.6mb