_Gaby_ - Gaby

Gaby We´re going to see the Wizard, the wonderful Wizard of Oz!

Australia next!
Top Photos Blog Map
Joined on: December 17th 2006
Last Login: December 18th 2008

by _Gaby_, order by Date newest first.

« back 1 10 20 30 next »

Målade hus
Målade hus
Lite SF stil, men med lite mer färg..
Fabulous Philly North America » United States » Pennsylvania » Philadelphia By _Gaby_ May 31st 2007 Gaby Ja nu är det inte mÃ¥nga dagar kvar.. och jag har fortfarande inte lagt upp tillräckligt med bilder här. För at [View Full Entry]

Published: May 31st 2007 | 73 Views | [diary=164483]

Lite mer av samma
Från sidan
Myrhuset

By _Gaby_
May 21st 2007
Key West North America » United States » Florida » Keys » Key West
Eftersom min kamera blev full av bilder under våra tio dagar i Florida, så har jag bara ett par bilder från Key West. De gör inte Key West den rättvisa det förtjänar, men håll ut tills jag får bilder skickade från Tyskland så får ni se what all the fuss is about! Vi (jag, Jessi, Helene och Isabel) tog Grey Hound bus (yey, precis som på film!) från Miami Downtown till den yttersta ön Key West. På vägen dit passerar man 47 broar som går från Key till Key (ö till ö) och sista är alltså Key West. Jag trodde [View Full Entry]

Published: May 21st 2007 | 65 Views | [diary=163709]

Vatten, öar och solsken
Ernest Hemmingways hus
Hibiskus

Naples & lite Dade city North America » United States By _Gaby_ May 20th 2007 GabyEfter Everglades stannade vi över natten hos Isabels kusin Sandra och hennes familj i Naples. Den kvällen tog vi oss till stranden för att se solnedgÃ¥ngen. Nästa dag spenderade vi pÃ¥ just den stranden och sen sÃ¥g vi nÃ¥gra filmer innan vi tog oss tillbaka till Dade city - den delen av Miami som Isabel bor i [View Full Entry]

Published: May 20th 2007 | 57 Views | [diary=161885]

Stranden
Härlig strand.
Bryggan ut

Första alligator titten
Första alligator titten
Vi såg redan alligatorer påvägen ut till riktiga Everglades och innan vi kom in i det riktiga äventyret såg vi denna, mindre än en halvmeter ifrån oss.
The Everglades: See You Later Alligator North America » United States » Florida » Everglades By _Gaby_ May 19th 2007 Gaby Efter ett par dagar i South Beach, hämtade Isabel (Jessicas rumskompis) upp oss och vi spenderade natten hos [View Full Entry]

Published: May 19th 2007 | 122 Views | [diary=161879]

Even closer
Båt
Läbbigt

De sista dagarna på UNCC var mest om pluggande till tentor (för alla), packning och att säga hejdå. Vilket var hemskt svårt och sorgligt. Den 10e maj tog jag mig till Philadelphia över helgen för att sedan ta flyget till Miami. Jag, Jessi och Helene skulle spendera tio (riktiga) semesterdagar ihop. Vi började i South Beach - det mest fancy stället i Miami. Vi hade ett minst sagt annorlunda hotell och tre minuters (!) promenad till stranden. Jag filmade (som vanligt) mer än vad jag fotograferade, och jag kommer inte få tjejernas bilder förrän om ett bra tag - så [View Full Entry]

Published: May 14th 2007 | 166 Views | [diary=161869]

Lounge i foajen
Kristallkrona i foajen
Foaje

Middag
Middag
Ett gäng gick en tidigare föreställning & hade middag efteråt, vi andra hade med dem (men före vår premiär..)
Spiderman North America » United States » North Carolina » Charlotte By _Gaby_ May 4th 2007 Gaby SÃ¥ var det sÃ¥ dax för Spiderman 3 premiär! Vissa hade väntat länge (som Edil och kanske Jessi) och vissa hade inte e [View Full Entry]

Published: May 4th 2007 | 63 Views | [diary=163692]

Vanna & solglasögon
Vanna & solglasögon
Jonna & Mike

Internationella tedrickare
Internationella tedrickare
eller kanske kaffe? Nilo, Mike & Stefanie
Last International Coffe Hour & Exam Jam North America » United States » North Carolina » Charlotte By _Gaby_ May 2nd 2007 Gaby De sista dagarna hade vi alla fullt upp. Det var att tänka pÃ¥ packning, köpa de sista sa [View Full Entry]

Published: May 2nd 2007 | 42 Views | [diary=163687]

Fikning in action
Egen tårta
Tårta, jaaa!

The Witherspoon Pimps North America » United States » North Carolina » Charlotte By _Gaby_ May 1st 2007 GabyDen 18e mars började indoor soccer tournament och ett gäng av vÃ¥ra killar i Witherspoon satte ihop ett eget [View Full Entry]

Published: May 1st 2007 | 45 Views | [diary=163713]

Go our team!
Stöd
Helene med bunny

University Park North America » United States » North Carolina » Charlotte By _Gaby_ April 22nd 2007 GabyEn eftermiddag bestämde jag & Jessi oss för att ta ännu en promenad i Universitetsparken (pÃ¥ campus). Vi hade [View Full Entry]

Published: April 22nd 2007 | 81 Views | [diary=156225]

Murgröna
Jag på en av broarna
Röd

Samling
Samling
Folk folk folk
The MS Walk North America » United States » North Carolina » Charlotte By _Gaby_ April 21st 2007 GabyEfter förberedelser av t-tröjor och insamling av pengar för MS, sÃ¥ var det dax för en äkta amerikansk charity-wa [View Full Entry]

Published: April 21st 2007 | 39 Views | [diary=163704]

Lyssna på organisatorerna