Comments | |
| 31st July 2009 boardfreak | nice trip! - From: Chiang Mai: tempels, tijgers en vliegen door de bomen Joo Renaat & Eva, cool om jullie blog te lezen ziet er alweer een extreem grave reis uit! chice foto's en de laatste dage nog nen hoop avontuur ook, geniet er nog van!! greetz, Wouter & Anouk |
| 19th July 2009 laurent | - From: Hanoi: gegijzeld door de regen maffe foto's die jullie daar bijeen schieten! moet een hele belevenis zijn... wordt ge daar zelf ni achtervolgd als een rariteit als ge daar met teenslippers en een plastiek over u getrokken u van uw schoonste kant laat zien? Heb het altijd in u gezien, verborgen ACV'er :) nog veel plezier daar! groeten laurent |
| 15th July 2009 paps en nicole | hallo - From: Hue & DMZ hello, ver van huis kids, blij te lezen dat alles oké is. Mooie foto's op de site ! leuke helm,lijkt wel een zonnehoed !!! geniet met volle teugen van jullie vakantie ! tot weldra, groetjes, paps en nicole |
| 8th July 2009 Christine | - From: Reis & Eerste Dag Siem Reap Hey! Zo super dat we jullie reis kunnen volgen! Leuke foto's trouwens :-) Ben benieuwd naar de volgende verslagen se... Have fun in Asia hé! Ow ja, als je nog graag m'n tante in Chiang Mai wil bezoeken.. let me know, dan bezorg ik haar adres en nummer. Ze werkt in een meubelwinkel trouwens waar ze superleuke dingen hebben! Groetjes en knuffels, Christine |
| 21st July 2008 Bart en Esmée | - From: Beijing deel 2 Amai, prachtig wat jullie allemaal al gezien hebben! Zelfs meer dan we al op National Geographic hebben mogen zien :-) Geniet nog van jullie laatste week, we kunnen al niet meer wachten de verdere verhalen van jullie te horen. Tot volgende week! |
| 19th July 2008 laurent | - From: China meets Portugal & Las Vegas indrukwekkend allemaal! veel te veel te zien in zo'n korte tijd! geniet ervan, renaat/eva!! |
| 19th July 2008 jm | comment - From: Shenzhen ziet er echt leuk uit, geniet ervan!!! |
| 16th July 2008 Regina | Loving to read your entries - From: China meets Portugal & Las Vegas This blog idea is really great. Feel I have more news from you now than when you are in Mortsel. Missed your entry today, but I know it is not always possible to upload. I hope you are enjoying Peking. Much love, Mommie |
| 13th July 2008 Timme | batman! - From: Laatste Dag HK die ene foto met batman: batman en heath ledger arm in arm? Onwaarschijnlijk! |
| 9th July 2008 Marcel | - From: Laatste Dag HK Hi, It is nice to read your blog. Good to know that you are enjoying your Asia trip. The wheater here in also not nice, only 18 degree and a lot of rain. Stay healty and save. |
| 9th July 2008 Raf | Ziet er leuk uit - From: Laatste Dag HK Wat een mooie blog entries :) Ik had luie posts verwacht van telkens 1-3 woorden: "geland", "goed weer", "veel gebouwen", enz. Ik denk dat het merendeel waarschijnlijk door Eva wordt getypt ;) Veel plezier daar allebei! |
| 6th July 2008 Frederiek | khoop dat jullie goed toegekomen zijn! - From: Reis naar China geniet van de reis :-) |