WOEI's Guestbook

Comments
Date: 22nd August 2009

hulde
Heey Yrja, ogenki desu ka?, volgens mij heb je het prima naar je zin, en ben je alleen maar bezig met een voorproefje! (laat Moeke dit maar niet lezen!?!) Much respect voor wat je doet! Grtz. Charles

From Blog: glomp
Date: 22nd August 2009

Hey japanneesje
Nog even goeiedag zeggen voordat je weer aan 't pakken bent. We kijken uit naar je thuiskomst, met al je verhalen! Wat een geweldige tijd heb je gehad, het is je meer dan gegund. Op naar een volgende uitdaging! Yrke, geniet nog van je laatste week, een goede terugreis en hopelijk tot gauw! Madeleine

Date: 21st August 2009

Haha, Yrke, jij wordt nog eens een party-animal!XP Wel leuk om te lezen allemaal..maar waag het nog eens te zeggen dat je niet goed kunt schrijven, want dit is echt geweldig;-)! Ik denk dat ik wel al een kerstcadeautje voor je weet: een telefoon-en addressenboekje voor al je contacten in Japan& eentje hier in ons gewone kikkerlandje..die kun je wel gebruiken na al je netwerken!;-) Klinkt allemaal echt super, ik kan niet wachten tot je weer thuis bent& ik alle stories liiiive kan horen..ben echt superbenieuwd!! We all miss you! Maar gelukkig heb je het zo súper naar je zin, wat natuurlijk niet anders kan in je droomlandje! Tot maandag, dan zien we je weer verschijnen..wel weer Nederlands praten he, mijn Japans is wat roestig! :-P have fun!! xxxx Linda& de Frijnzen!

Date: 21st August 2009

MAMY! Dat had ik inderdaad eigenlijk niet verwacht. Als ik thuis kom zal ik alle verhalen gaan vertellen. Alles zal waarschijnlijk wel door elkaar gaan. Ik heb wel geen zin om tegen iedereen die we kennen hetzelfde verhaal te vertellen. Iedereen moet gewoon op een dag langskomen. Schandalig dat de zee een andere kleur is! Aanklagen! Nog veel plezier daar en tot binnenkort

Date: 21st August 2009

Nog veel plezier daar...maar volgens mij zijn jullie nu ongeveer thuis? ik heb geen idee. Hopelijk hebben jullie het leuk gehad! Ik had ook mee willen gaan. Dus daar ook een beetje moeite gehad met het snappen van wat de mensen bedoelen, he. Tot binnenkort!

yeah,yeah! I rock ;) haha! ik kom de 1ste september terug

Date: 20th August 2009

POETS!!!!!!!!!!!!!!!
Je hebt iemand in Japan Poets leren kennen, je ben mijn heldin! Maar dat wist je al :P Good fijn om te horen dat het goed met je gaat. En je leert mij wat van dat origami shizzle. Je word hier alweer gemist, (eigenlijk nog steeds). Wanneer kwam je ook alweer terug? Groetekes

Date: 20th August 2009

Lieve Yrke, Wat een toeval dat je in Fukuoka een buurmeisje van bij jou op kot in Leuven hebt leren kennen ! De wereld is toch echt wel klein.. Vandaag onze laatste dag in Goudstrand. Hier geen Japannertjes om te begluren maar wel Russen bij de vleet..Ook wel een ander alfabet (het Cyrilische) Hier schudden ze van nee als ze akkoord met je zijn en knikken ze als ze nee bedoelen. Wel even wennen dus. We kijken er al naar uit om je terug in ons midden te hebben en al je (wilde) verhalen te horen. Geniet er nog van. dikke knuffel Jaja en Co

Date: 19th August 2009

Lieve schat, Dat had je toch nooit verwacht he : een mailtje van mij te ontvangen. Wat een oma toch allemaal niet moet doen uit liefde voor de kleinkinderen ! Ik vind het zo leuk dat je het zo naar je zin hebt in Japan. Ik kijk altijd uit naar nieuwe berichtjes van jou. We zitten momenteel in Goudstrand. Het is prachtig maar we zijn wel bedrogen. De Zwarte Zee is blauw... We missen je hier ! Hier zijn wel geen Japannertjes te bespeuren. Geniet nog van je vakantie maar doe niet wat ik niet zou doen... dikke zoen van Mamy en tot binnenkort

Date: 18th August 2009

hoi
Geweldig om te lezen wat jij allemaal doet daar! Volgens mij krijg jij iedereen daar wel aan het praten. Neem je de recepten van al dat eten ook mee naar huis? Weer eens wat anders dan Italiaans..........Blijf vooral schrijven! Groetjes, Hanneke.

Date: 16th August 2009

heb net je reisverslag gelezen.
hoi irke, je oma had me al het een een ander verteld van jou reis naar japan, het is echt heel leuk om je verslag te lezen. je kunt reisverslaggeefster worden, het is allemaal heel boeiend. heel veel plezier in japan en gezond weer terug. mieke.

Haaaiiiii!!
Hejhej, ik was egt even bezorgd over je toen ik van die aardbeving en die tyfoon enzo hoorde (heb nog even met je moeke gebeld) gelukkig is alles goed gegaan bij jou. Ik hoorde van je moeder dat je echt lange dagen maakt, je zal wel moe zijn als je terugkomt, mja dat maakt niet uit, toch? Echt goed dat je in niveau 4 zit joh! Ja die Japannertjes zijn ook gewoon interessant:P Veel plezier in je privé klasje en veel succ6 met alles. kus Rachel

Haaaiiiii!!

Date: 14th August 2009

GELUKKIG BEN JE NIET DOOD OF VERDELFD ONDERS STOF!!!! Maar dat even terzijde, niet kijken foto's maken!!! En al die namen daar? Elke naam van een man vind ik een vrouwennaam en elke naam van een vrouw vind ik een mannenaam, ach ja. anywhooo have fun there :D En koop de meest erge dingen die je daar vind :O xxx

Vazeva
Ik bedoel, waarom onderaan beginnen. Gewoon meteen goed doen! Ik had ook niet anders van je verwacht. Ik heb je foto's bekeken, en ik moet zetten: WAUW En je gastgezin, ze zijn ECHT JAPANS :D Zijn ze klein? Ik stel ze me tenminste altijd klein voor. xxx koesjaaaah

Heey!
Heeey Yrja :D Wat een verhalen lees ik hier allemaal, echt super ! Ik vertelde net m'n ouders over dat in een cirkel staan om een beeld (van dat museum) we moesten er echt zo om lachen ! En wat goed dat je al in zo'n hoog level zit, terwijl dit de 1e x is dat je in Japan bent ! You rock ;) Ik hoop dat je het naar je zin hebt, maar dat zal wel ! Veel foto's maken, ik kom graag langs wanneer je weer thuis bent ! Heel veel plezier nog verder, ik blijf je blogs lezen, echt geweldig ! Hihi have fun, lieeefs XX Simone, PS; hoe smaakte het zeewier snoep ?? XD

datum entries
hallo Yrja, hoe komt het dat jouw mailtjes pas 8 dagen later te lezen zijn? Of klopt die datum niet die erbij staat? groetjes Nadia

Hoi Yrja
Hier ben ik dan eindelijk met een berichtje. We zijn pas terug uit verlof, we vernamen van je moeder dat je reis goed was verlopen. Een hele geruststelling! Wat een uitdaging! Je hebt het daar best naar je zin hé! Geniet ervan maar wees voorzichtig ook voor de japannertjes, klein maar dappere ventjes, ha, ha, ha! Helaas gaat de tijd zo vlug en ben je alweer half weg, voor jou zal een maand wat kort zijn, zoveel te zien en te beleven je komt beslist tijd te kort. Fijn om zo een beetje nieuws van je te vernemen en genieten we met je mee. Tot een volgende keer! Knuffel van Herman en mij

Date: 12th August 2009

foto's
Hey Nippon-girl, waar blijven die prachtige foto's, of heb ik wat gemist??? Have fun, Charles

Date: 12th August 2009

=D
Heee yrke!! super om dit te lezen! gelukkig was die aardbeving verder van je vandaan, anders hadden we ons allemaal zorgen gemaakt! Leuk dat je al meteen contacten hebt, en dat je het zo naar je zin hebt! geniet er nog van, voor je het weet is het al voorbij!! Succes nog verder!!:D dikke kus xx Cheryl

Date: 11th August 2009

Die foto's!!!!!!!! GEWELDIGGGG!!!! :D Wauw Yrke, je hebt t echt getroffen! ;) In 1 woord: WOEII!!! ;) Heel veel liefs, Inge

Date: 11th August 2009

amaaaaaaaiiiiii !!!!
Hallo Yrja, zeg proficiat. Ik wist echt niet dat je zo goed was in Japans. Ongelooflijk. Het lijkt me supermoeilijk al die tekentjes en die namen, man ik heb al moeilijkheden om die te onthouden. Je zult toch eens moeten uitleggen wat al die gerechten zijn, want opzoeken, sorry echt geen tijd voor. Hoe oud zijn die kinderen eigenlijk, misschien kun je ze nog Engels leren. Je bent bijna al in de helft, hoe vlug de tijd vliegt! Geen last van de typhoons? Hou ons op de hoogte. Je schrijft echt leuk, een plezier om het te lezen. veel liefs Nadia, Jan, Karel, Catharina en Anna

applaus!
Ha die Yjra :), kreeg vandaag (eindelijk) via Hanneke je blogadres. Je eerste berichten beloven veel goeds, blij dat alles tot nu toe goed is verlopen (nou ja, geluk moet je afdwingen), en je schrijft zoals we je kennen (nuchter tot op het bot). Hulde en respect voor je waarnemingsvermogen (leuk hè, mensen kijken). Hou ons vooral op de hoogte van je belevenissen, wij vinden het heel leuk om te lezen. Veel plezier, en geniet (maar nooit met mate - Loesje? Moeke?), big hug, Charles PS: je kritiek heeft (weer) gewerkt, Hanneke heeft een nieuwe computer :))

Date: 10th August 2009

Lieve Yrke, Wat een geweldige verhalen ! Je hebt echt wel schrijftalent. Als je nu maar geen zin krijgt om een autobiografie te schrijven...-liefst niet over de Haachtse familie ;-) Wat goed zeg, level 4. Ik ben heel erg trots op je hoor ! Ben reuze benieuwd om al je verhalen te horen (en te lezen) Heb je al veel foto's genomen ? We vinden het allemaal raar om vrijdag zonder jou op reis te vertrekken. We zullen je missen. Geniet nog van je Japanse vakantie. En stress die Japannertjes niet zo met je gegluur ! Vergeet niet terug te komen he ! dikke knuffel Jaja

Date: 10th August 2009

Hé Yrja Wat geweldig dat we je helemaal kunnen volgen met alles wat je meemaakt Je reisverslag vindt ik te gek en nu lees ik dat je in level 4 zit. Je bent 'n supertalent! Voel je je 'n beetje thuis bij het gezin en op school? Hoe spreken ze je naam uit? Ylja of zo iets Heel veel plezier en genieten gewenst Kus John en Ria

From Blog: Numero trois!

Tot: 0.046s; Tpl: 0.006s; cc: 6; qc: 49; dbt: 0.0268s; 1; s:notus w:www (50.28.61.183); sld: 1; ; mem: 1.5mb