Comments | |
| 15th July 2009 Arne Nielsen. | Hilsen fra Bøghsvej. - From: Los Angeles Tak for news from Los Angelas. I oplever noget kan vi forstå. Vi hørte fra Caspers far, som har talt med ham over telefonen, at I skal bo hos hans tidligere værtspar i San Diego. Det glæder os, at der er denne kontakt med ower there. Flere af Caspers farmors slægtninge udvandrede til Amerika før første Verdenskrig, og et par stykker var med i krigen i de franske skyttegrave for Amerika. Efterhånden har vi tabt forbindelsen med disse efterkommer. Så vi er glad for at i unge atter skaber en forbindelse. Hils mange gange hos Caspers værtsfamilie. Stor hilsen til jer alle tre og god tur hjem til Danmark. Bøghsvej 10, Kerteminde. |
| 8th July 2009 Inge Marie Kløcker | Mor Inge - From: Sidste dag i San Francisco + turen til og i Santa Barbara Hej drenge, - hvordan er det gået i LA. Knus |
| 7th July 2009 merete | - From: Sidste dag i San Francisco + turen til og i Santa Barbara Hej drenge. Pas nu på ikke at blive væk i mængden af mennesker i aften. I vil være at finde i byen. Synes det er lidt siden dagbogen er blevet opdateret :( Knus Mor |
| 6th July 2009 Arne Nielsen | U.S.A. - From: Sidste dag i San Francisco + turen til og i Santa Barbara Tak for jeres beskrivelser. Det glæder os, at vi kan følge jer på jeres tur i billeder og skriftl. Fortsat god tur ønsker Bøghsvej 10, 5300 Kerteminde. |
| 4th July 2009 Flemming Vennekilde | Onkel - From: Sidste dag i San Francisco + turen til og i Santa Barbara Flemming har fødselsdag idag på Amerikas Frihedsdag, men det har du vel glemt, men heldigvis har din far og mor styr på kalenderen, så de har sendt en hilsen. Håber I nyder det i USA. Vi tager jo afsted når fru Vennekilde (den rigtrige) runder 60. |
| 4th July 2009 Kenneth Kløcker | Kan vi få noget objektivitet - From: De første dage i San Francisco Den her travelblog er alt for subjektiv - og det bliver den nok ved med. Men sådan er det, når man ikke kan få koden til bloggen. Men mig og grønner tager bare hævn når vi kommer til KTM igen.... |
| 2nd July 2009 merete vennekilde | - From: De første dage i San Francisco Hej drenge. Dejligt at høre I har det godt. Godt jeg ikke var med i det shoppingcenter. Vi er lige kommet hjem fra Sønderjylland - dejlig tur. Fik cyklet en del. Morfar og mormor har været her og spise sammen med louise og peder. vejret her i DK er godt og varmt, men efter weekende vender det vist. Kan I nu ha det godt. Pas på jer selv og kør pænt. Knus Jeppe og Merete |