Travel Blog | Veerle http://www.travelblog.org/Bloggers/Veerle/ Travel adventures in journals and photos from Veerle en-us Wed, 23 Dec 2009 21:53:30 +0000 Wed, 23 Dec 2009 21:53:30 +0000 V in Cambodja SusedajDit wordt waarschijnlijk mijn laatste blog entry want binnen een paar dagen geniet ik thuis van Belgische chocolade en een warm bad...Als je reisgidsen over Thailand openslaat dan zie je aanlokkelijke foto's van the Damnoen Saduak floating market. Stralende vrouwen getooid in traditionele kledij met bijpassend rieten hoedje lachen je toe vanuit hun kano die volgeladen is met exotisch fr http://www.travelblog.org/Asia/Cambodia/South/Phnom-Penh/blog-294877.html Thailand Ola amigosNa drie weken Thailand zet ik wat indrukken op papier. We zijn een aantal dagen in Bangkok gebleven om ons culinair te laten verwennen gleen cully folevel alle bouddha's de liggende de staande the lucky one the black one... te bezichtigen en ons te laten breken bij een Thaise massage.Holly en Mattijs waren ook in Bangkok het was wel leuk om hen na een aantal maanden terug te z http://www.travelblog.org/Asia/Thailand/South-West-Thailand/Ko-Pha-Ngan/blog-289561.html Nepal last goodbye Ola amigosIk zit ondertussen in Bangkok en de laatste weken is er weer heel wat gebeurd. Na vier weken hitte en opdringerige verkopers hield ik het voor bekeken in India en ben ik terug naar Kathmandu gevlogen. Van daaruit ben ik met Lotte en Mirte naar Syabru Besi gegaan om er de 'Tamang heritage trail' te gaan volgen. We gingen dus trekken in de Langtangregio aan de Tibetaanse grens. Omdat de b http://www.travelblog.org/Asia/Thailand/Central-Thailand/Bangkok/blog-283211.html IndiaV hits the road Good morning Belgium'k Ben mijn trip door India aan het afronden dus het is hoog tijd voor een verslagje en wat foto's. We zijn ondertussen al heel wat alerter geworden en we verweren ons goed tegen de opdringerige Indiers.Van Dehli heb ik bitter weinig gezien omdat ik met zware maag en darmklachten in mijn bed lag. Na Dehli zijn we in Chandigarh beland. Dat is India's rijkste properste en mees http://www.travelblog.org/Asia/India/Rajasthan/Udaipur/blog-274468.html Last days in Nepal India no more miss nice girl Dag vriendjes en vriendinnetjes'k Ben ondertussen al twee weken door India aan het hossen dus het werd wel eens tijd voor een update van mijn blog. De eerste week van april kreeg ik heel wat bezoek uit Eeklo city. Elke Eva Jelle en Wou gingen mee picknicken en we maakten ook spaghetti voor de kindjes. Tot onze grote verbazing vonden ze de pasta ongelooflijk slecht maar de meeste kindjes hebben http://www.travelblog.org/Asia/India/National-Capital-Territory/Delhi/blog-268570.html Annapurna pics Gongabu downtown the city Dag allemaalDoor alle drukte en het goede weer hehe kon ik het niet opbrengen om in een internetcafe te gaan zitten.Blijkbaar hebben mijn vorige blog entries jullie een beetje bezorgd gemaakt en jullie aangezet om paaspakketjes op te sturen. Ik wil toch even heel duidelijk zeggen dat ik mij hier amuseer en dat jullie je zeker geen zorgen moeten maken. De kindjes en ik vonden het fantastisch om http://www.travelblog.org/Asia/Nepal/Kathmandu/blog-260231.html first month at the orphenage Annapurna here we come Namaste't Is weer een tijdje geleden dat ik wat op mijn blog geplaatst heb maar het leven in het weeshuis is enorm hectisch en ik vind niet veel tijd om te mailen. Na 3 weken in het weeshuis ben ik met een aantal vrienden de Annapurnatrekking gaan doen. 't Was fantastisch en binnenkort zet ik wel enkele foto's met commentaar op mijn blog.Nu ben ik terug in het weeshuis en er is heel wat werk te d http://www.travelblog.org/Asia/Nepal/Pokhara/blog-249201.html Chitwan Ola amigosOnze laatste dagen als toerist hebben we in Chitwan een prachtig nationaal park doorgebracht.We gingen met de bus naar Chitwan maar aangezien er geen zitplaatsen meer waren zijn we maar op het dak gaan zitten. In het begin was dat super zalig uitzichtmaar na een tijdje begon het toch koud te worden en zorsquon dak is niet bepaald comfortabel. Je mag ook niet teveel letten op de ri http://www.travelblog.org/Asia/Nepal/Chitwan/blog-244711.html nog foto's Ik probeer nog een paar foto's door te sturen maar het gaat niet echt vlot...Derde poginghellip Ik hoop dat er nu geen problemen meer zullen zijn om deze tekst op mijn blog te krijgen De voorbije week is vrij hectisch geweest. We volgden niet alleen taallessen maar we bezochten ook enkele tempels in Kathmandu. Die zijn enorm impressionant ik hoop dat ik jullie een paar fotorsquos kan sturen. http://www.travelblog.org/Asia/Nepal/blog-241312.html address Shuva dinTot eind april is dit mijn adresVEERLE BLONDEELrural community development programP.O. box 8957Kalanki14KathmanduNEPALASIA http://www.travelblog.org/Asia/Nepal/blog-238974.html eerste foto's Als alles snor zit en de elektriciteit niet meer uitvalt dan kan ik nu een paar foto's doorsturen. http://www.travelblog.org/Asia/Nepal/Kathmandu/blog-238958.html Kathmandu first impressions Namaste HalloNa een vermoeiende reis ben ik dan toch in Kathmandu beland.Mijn vlucht van Parijs naar Bahrein is vlot verlopen maar in de luchthaven van Bahrein heb ik vijf uur vastgezeten. We moesten wachten omdat het vliegtuig van een bende Arabieren vertraging had.Daardoor kwam ik veel later in Bangkok aan. Elke Heleen Jurgen en Wouter zaten in Kho San Road op mij te wachten dus die waren http://www.travelblog.org/Asia/Nepal/Kathmandu/Thamel/blog-238289.html V goes Nepal Dag vriendjes en vriendinnetjesVoorlopig ben ik nog in Eeklo downtown the city maar vrijdag vertrek ik in Parijs richting Bangkok.Als alles vlot verloopt dan vertrek ik zondag vanuit Bangkok naar Kathmandu.Ik hou jullie op de hoogte laat mij ook eens weten wat jullie uitspokenGroetjesVeerle. http://www.travelblog.org/Europe/Belgium/East-Flanders/Gent/blog-236421.html