Travel Blog | About TravelBlog | World Facts | Travel Wallpaper | Travel Forum | Backpackers Travel Insurance | Services | Cameras

Trunni - Trine Boesen

Trine Boesen Going to china for 6 months to study. I will write in here in order to make it easier for family and friends to keep up :)
Private Message Subscribe Blog Map
Joined on: January 30th 2008
Last Login: June 1st 2008

by Trunni, order by Date newest first.

« back 1 10 next »

June 1st 2008

Tur til Dandong

Asia » China » Liaoning » Dandong » Dandong
Denne weekend blev brugt på en lille udflugt. Jeg havde besluttet at jeg ville have udnyttet de sidste weekender her i Shenyang, og beslutningen denne weekend faldt på at tage til Dandong, en mindre by (600.000 indbyggere) en 3-4 timer væk fra Shenyang. Jeg fik lokket Annelies fra Belgium og Sara fra Tyskland med, så det var skønt. Fredag morgen tog vi afsted fra Shenyangs togstation. Der skulle masser af mennesker med toget, også folk der ikke havde pladsbilletter - godt vi havde det! Togturen tog cirka 3½ time. Lang tur, men det var ikke så slemt. Efter vi var checket [View Full Entry]

Trunni - Trine Boesen | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 14 Photo(s) | 0 Video(s) | 475 words | [diary=282426] | 2008-06-01 09:17:11

tv tårnet i shenyang
Michael i tv-tårnet. Kan kan lige se lidt af udsigten ned/ud
I onsdags (den 21) fik jeg besøg fra syden. Michael kom ind med flyet ved en aftentid, og vi mødtes på et hotel jeg havde fundet. Vi kunne desværre ikke bo på samme hotel som sidst, da de af en eller anden grund ikke ville modtage udlændinge, ifølge elong, som jeg bookede igennem. Møg irriterende. Det nye hotel - Ryden, var umiddelbart vældig fint. Gratis morgenmad, og hyggeligt værelse. Desværre var væggene papirstynde så jeg fik da nogle søvnløse nætter. Kineserne er et larmende folkefærd, på alle leder og kanter. Nogle skrigeaber i visse situationer - så må i selv tænke [View Full Entry]

Trunni - Trine Boesen | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 21 Photo(s) | 0 Video(s) | 1154 words | [diary=280227] | 2008-05-26 08:22:59

På Tasty
Kultur event d. 24 maj

Plant et træ
Min lærer der giver den gas med at grave
Ja, blev gjort opmærksom på at det var længe siden jeg havde skrevet på bloggen, og det er jo faktisk rigtigt. Egentligt ikke fordi der er sket vildt meget, men lidt er der da sket. Den 18 april var en lidt speciel dag i skolen. Dagen før havde vi fået at vide at vi skulle noget efter den første time i skolen. Først havde jeg ikke rigtig forstået hvad det var vi så skulle, ikke nødvendigvis fordi jeg ikke forstod hvad det var min lærer havde sagt, mere fordi at det virkede så absurd at det var dét vi skulle. Efter [View Full Entry]

Trunni - Trine Boesen | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 25 Photo(s) | 0 Video(s) | 1348 words | [diary=276069] | 2008-05-14 09:06:46

April 13th 2008

Beiling Gongyuan

Beiling
Ja, det er så mig ved indgangen til parken. Det er søndag og der er rigtig mange mennesker både i parken, men også udenfor. Der bliver solgt drager så der står en masse og flyver med dem her foran.
Det har været en rigtig god weekend! Mine naboer flyttede jo, som jeg vist også har sagt, i lejlighed. Denne weekend holdte de så fest både fredag og lørdag. Jeg havde egentlig ikke den store lyst til at tage med, men endte med at gøre det alligevel, hvilket jeg er rigtig glad for nu. Jeg fik snakket en del mere med pigerne, også dem som jeg ikke kendte så godt i forvejen, så det var rigtig dejligt. Ellers skete der egentlig ikke så meget til de fester, i hvert fald ikke der er værd at nævne. I dag var jeg for [View Full Entry]

Trunni - Trine Boesen | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 10 Photo(s) | 0 Video(s) | 293 words | [diary=265986] | 2008-04-13 14:35:49

Alex
Alex
Dette er min kinesiske study-buddy Alex. En rigtig fin fyr.
Da fredag den 4. april var fridag i Nanjing valgte jeg at skippe en dag i skolen og tage mod Nanjing onsdag den 2. for at se Michael, og en hel del fra klassen i Danmark også. Flyveturen gik flydende uden den store tumult. Dog var det en ret stille tur. Taxachaufføren både til og fra lufthaven var ikke særlig snakkesaglige, og sad ikke ved siden af nogen i flyet. Men også rart med lidt ro i hovedet. Efter lige at være faldet ned i Nanjing tog Michael og jeg ud og spise på den tyske restaurant ”Swede and Kraut”. Der [View Full Entry]

Trunni - Trine Boesen | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 23 Photo(s) | 0 Video(s) | 1262 words | [diary=264927] | 2008-04-10 08:10:24

Alex og jeg
Katya og Jeg
Katya og Anja

March 27th 2008

Besøg fra Nanjing

Asia » China » Liaoning » Shenyang
Så er de første 2 uger af skolen næsten ved at være overstået, og jeg er ved at komme ind i en rytme med skole. I torsdags kom michael jo :) Inden han ankom havde min 30 årige koreanske klassekammerat Liu (et eller andet) inviteret mig ud og spise sammen med sin kinesiske kæreste (Carrie var hendes engelske navn). Det hele var egentlig lidt underligt, især da vi kom ind på en ret fin restaurant. 7 retter menu for 100 yuan cirka, og han inviterede, dvs. han betalte! Havde jeg lidt skidt med, men ...Sådan er det. Maden var rigtig god, [View Full Entry]

Trunni - Trine Boesen | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 721 words | [diary=260226] | 2008-03-27 08:24:29

March 18th 2008

De første skoledage

Asia » China » Liaoning » Shenyang
I går var så min første skoledag. Og hold da op hvor var jeg nervøs. Nok mest fordi jeg ikke vidste hvor meget jeg skulle forberede, hvordan timerne foregik, sværhedsgrad osv. Første time var Kouyu, som er en form for samtaletime. Dog ikke helt som derhjemme. Vi gennemgår en tekst i vores bog og så går jeg ud fra at vi skal snakke om den i morgen. Læreren virkede rigtig god - Song Xin. En forholdsvis ung kvindelig lærer som har undervist på Liaoning University i 2 år. Hun snakkede højt og tydeligt, og så var hendes kinesiske let at forstå. [View Full Entry]

Trunni - Trine Boesen | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 786 words | [diary=257351] | 2008-03-18 13:29:34

Pælen
Pælen
Dette er så den pæl jeg snakker om i bloggen
Lige en lille opdatering inden skolestart, ellers tror jeg at jeg glemmer alting :/ Onsdag kommer jeg som sagt tilbage fra Dalian. Det var lidt trist, men det gik. Jeg havde jo som sagt ikke andet valg. Om aftenen blev jeg logget med en på en ”club” i byen ved navn party 98 af mine naboer. Det skulle bare være stille og roligt, da vi skulle op og til en placeringstest om torsdagen. Derinde skulle vi mødes med nogle franskmænd som de havde mødt tidligere. Vi er derinde omkring halv 11 og der er godt gang i biksen. Live sang, dans [View Full Entry]

Trunni - Trine Boesen | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 1 Photo(s) | 0 Video(s) | 920 words | [diary=256663] | 2008-03-16 13:28:21

March 12th 2008

En smuttur til Dalian

Asia » China
På restaurant fredag
På restaurant fredag
Christian steger kødet
Så var jeg lige et smut i Dalian. Havde købt billetten i torsdags ved tesco, meget nemt. Ligeså nemt at forklare taximanden hvor man ville hen, og når man først var kommet ind på togstationen var det faktisk også ganske nemt. Togstationen er nemlig delt op i en masse venteområder, hvor man skal vente på at man skal ind i toget, sjovt nok. Man skal bare finde sit tognummer, og så er det dét. Jeg kom i god tid, mest fordi jeg ikke kendte togstationen, og ville være sikker på at nå toget, så jeg stod lidt for mig selv og [View Full Entry]

Trunni - Trine Boesen | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 5 Photo(s) | 0 Video(s) | 1117 words | [diary=255426] | 2008-03-12 13:28:13

På Budding bar
Dansk mad?
Mig - en dumpling?

March 7th 2008

Shenyang

Asia » China » shenyang
Kollegiet udefra
Kollegiet udefra
Vældig fint ser det ud - men ...ståtoiletter!!
Ja så fik jeg meget endelig taget sammen igen. Er nu ankommet til Shenyang. Den sidste tid i Nanjing, skete der ikke det helt store. Vi var ude og bowle med Jerry, Helen, Emma og de andre danskere. En hyggelig aften. Ellers blev michael og jeg syge derefter, og brugte meget tid på værelset. Det var ret træls, men i det mindste var der et ordentlig toilet (!!) De sidste par dage i Nanjing brugte vi meget tid selv sammen, hvilket var rigtig skønt. Vi besøgte blandt andet templet i fuzimiao, men det var ikke nogen "wow" oplevelse...Og så fik vi [View Full Entry]

Trunni - Trine Boesen | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 8 Photo(s) | 0 Video(s) | 964 words | [diary=253581] | 2008-03-07 04:49:12

Området ved uni
Udsigt igår morges
Udsigt fra værelset igår morges

« back 1 10 next »