Travel Blog | TravellingMuppets http://www.travelblog.org/Bloggers/TravellingMuppets/ Travel adventures in journals and photos from TravellingMuppets en-us Wed, 23 Dec 2009 21:41:44 +0000 Wed, 23 Dec 2009 21:41:44 +0000 Wellington New Zealand We're back We wandelen nog slaapdronken door de sluis het vliegtuig uit als we aan het einde van de gang veel handen zien zwaaien. Daar 'staat' Shane met zijn ouders en oma aka Dennis Brenda en Marjan. Leuk om onze Kiwi's weer te zien na al die tijd en natuurlijk de jongste aanwinst. Shane heeft honger en vertrekt met Brenda en Marjan naar een zogenaamde ParentRoom. Wij gaan een http://www.travelblog.org/Oceania/New-Zealand/North-Island/Wellington/blog-373515.html Tokyo Kyoto Op weg naar Nieuw Zealand eerst vier dagen Japan 3 dagen Tokyo en 1 dagtripje naar Kyoto. Zondag 1 februari zijn we na een vluchtje van 12 uur aangekomen in Tokyo. Het weer valt mee ongeveer 10 graden en heerlijk zonnig. In tegenstelling tot de berichten is het openbaar vervoer overal in het Engels aangegeven gelukkig maar want van de Japanse tekens is weinig chocola te maken. De eerste nacht http://www.travelblog.org/Asia/Japan/Tokyo/Asakusa/blog-371351.html Aruba Heerlijk met familie naar het prachtige zon zee en strand van Aruba. Gezellig een week met het gezin waarin we niets moeten behalve genieten.....en dat is heel goed gelukt Ook veel leuke trips. Met twee Jeeps het eiland verkend een dagje met de boot Jetski en mooi gedoken. http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/Aruba/Oranjestad/blog-363103.html Cuba Onze eerste echte vakantie trip. Een super ervaring in het mooie maar straat arme Cuba. Totaal onvoorbereid 2 goedkope tickets naar Cuba gekocht......orkaanseizoen. Toen we in Cuba aankwamen waren de naeffecten van orkaan Frances boven Florida nog goed merkbaar. De golven sloegen ver over de kades van de Malecon de La Habana. Havana is een hele onwezenlijke ervaring. Een hele arme stad maar http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/Cuba/Oeste/blog-360097.html Zeilen in Sneek Gezellig een weekendje zeilen op de Friese meren. De eerste keer zeilen voor Arjen. Gelukkig heeft Doro veel zeilleservaring dus het gaat lekker en het weer is heerlijk. Een paar fantastische dagen op de 'Blue Bayou'. http://www.travelblog.org/Europe/Netherlands/Frisia/Sneek/blog-360091.html Diving Egypte Onze eerste vakantie samen. Lekker een weekje zon zee strand duiken n van elkaar genieten. Drie dagen heerlijk gedoken. 2 duiken per dag. 1 nachtduik met heel veel Lionfish Koraalduivels. Als ze met hoge versnelling op je lamp af komen dan is dat toch een hele andere ervaring dan die 'suffe' beesten die het overdag lijken. http://www.travelblog.org/Africa/Egypt/Red-Sea/Sharm-el-Sheikh/blog-359681.html