Travel Blog | About TravelBlog | World Facts | Travel Wallpaper | Travel Forum | Backpackers Travel Insurance | Services | Cameras

Tourists - Michael Masson

Hi, We are 2 young travellers 24 and 22 yearls old :) from Belgium.
Private Message Subscribe 6 Forum Posts Top Photos Blog Map
Joined on: November 21st 2007
Last Login: July 23rd 2008

by Tourists, order by Date newest first.

« back 1 10 20 30 next »

Nice holiday [View Full Entry]

Tourists - Michael Masson | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 23 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=303176] | 2008-07-22 14:50:44

Ralaxing !!
Stefanie, Nancy and Michael
Relaxing in the boat

We zijn terug in Belgie. Blij van iedereen terug te zien en terug goe te kunnen eten. Maar het mocht wel langer duren. [View Full Entry]

Tourists - Michael Masson | Read The Full Entry | Subscribe | 2 Comment(s) | 1 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=261597] | 2008-03-31 15:20:07

March 13th 2008

Thailand - Pattaya

Asia » Thailand » East » Pattaya
Donderdag 13/3/2008: Vandaag met de bus vanuit bangkok naar Pattaya vertrokken. Een kleine busrit van 2u. Eens toegekomen in Pattaya zagen we meteen dat het hier heel wat drukker is dan de eilanden die we hiervoor bezocht hebben. We hebben 3 nachten in het Loma resort and Spa geboekt, maar dit bevalt ons niet echt dus verblijven we vanaf morgen in het Amari Orchid resort. We blijven daar tot 22/3, en die avond vertrekken we terug naar Bangkok, het einde van onze reis is in zicht :-( Om 3u AM 23/3 vliegen we terug naar Amsterdam. We landen om 9u20. Rond [View Full Entry]

Tourists - Michael Masson | Read The Full Entry | Subscribe | 1 Comment(s) | 2 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=256245] | 2008-03-15 05:50:31

Enjoying the last moments

March 3rd 2008

Thailand - Koh Samui

Asia » Thailand » South » Ko Samui
Maandag 3/03/2008: Vandaag toegekomen in Koh Samui samen met Anthony en Laura. We verblijven in het Nora Beach hotel. [View Full Entry]

Tourists - Michael Masson | Read The Full Entry | Subscribe | 2 Comment(s) | 7 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=254003] | 2008-03-09 12:39:46

Stef en Laura - Beachtennis
Michael met Python
Storm

February 29th 2008

Thailand - Koh Lanta

Asia » Thailand » South » Ko Lanta
Met familie naar Koh Lanta. [View Full Entry]

Tourists - Michael Masson | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 2 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=254333] | 2008-03-09 12:44:39

And some more relaxing...

February 20th 2008

Thailand - Koh Samui

Asia » Thailand » South » Ko Samui
Woensdag 20/02/2008: Vandaag vanuit Lampang via Bangkok naar Koh Samui gevlogen. Op Koh Samui werden we ontvangen door onkel en tante. We hadden vanmiddag in Bangkok een goedkoop hotel geboekt voor Koh Samui, en eens aangekomen blijkt het goed mee te vallen, we hebben zicht op zee, en het water is amper 5 meter van onze kamer, 's avonds vallen we in slaap met het geluid van de golven. We blijven hier 5 dagen en zullen onze familie hier rondleiden op het eiland, we zijn hier 4 jaar geleden ook geweest. Voor de rest zal het strandleven zijn; slapen, eten, jetski, [View Full Entry]

Tourists - Michael Masson | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 2 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=249531] | 2008-02-24 10:26:48

View from our room

February 15th 2008

Thailand - Lampang

Asia » Thailand » North » Lampang
Transportation
Transportation
At back of pickup truck
Vrijdag 15/02/2008: Vandaag met de eerste vlucht van PB air naar Lampang gevlogen, een vlucht van een uurtje in een klein vliegtuig. Lampang heeft een piepkleine luchthaven. De Thaise familie stond ons op te wachten. We reden eerst naar de Big-C, een grote supermarkt waar we aankopen deden voor de volgende dagen en dan reden we een uur naar het noorden. Eens aangekomen in het kleine dorpje konden we onze bagage uitpakken in onze kamer, we blijven hier 5 dagen. We zullen het alledaagse leven hier meeleven. [View Full Entry]

Tourists - Michael Masson | Read The Full Entry | Subscribe | 1 Comment(s) | 2 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=249529] | 2008-02-24 10:19:09

Diner at home

February 12th 2008

Thailand - Bangkok

Asia » Thailand » Central » Bangkok
Dinsdag 12/02/2008: Vandaag vertrokken naar Bangkok, de eerste dag dat ik (Michael) eindelijk weer beter ben. Ik ben een paar dagen ziek geweest, een of ander virus opgelopen in Cambodja. Ik had 39,2 graden koorts en kon niets meer eten. Op 5 dagen ben ik 5kg kwijt :s Nadat we de boot hadden genomen op Koh Samet hebben we op het vasteland een taxi gevonden die ons naar bangkok kon brengen, zo moesten we geen 3u30 in een bus zitten. Eens in bangkok ingecheckt in het hotel en daar gebleven, want ik kon nog steeds niets eten. Woensdag 13/02/2008: Vandaag is [View Full Entry]

Tourists - Michael Masson | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=249525] | 2008-02-24 10:10:16

February 7th 2008

Thailand - Koh Samet

Asia » Thailand » East » Ko Samet
Donderdag 7/02/2008: Vandaag stond onze chauffeur ons om 7u op te wachten voor het hotel. Het was een half uurtje rijden naar de luchthaven. Om 9u zaten we in de vlieger en 15 minuutjes later waren we vertrokken naar Bangkok. Na een uur vliegen waren we terug op ons beginpunt, Bangkok, hier kwamen we toe op 2 december en van hier zullen we ook terug naar Amsterdam vliegen op 23 maart, was een raar gevoel. We beginnen door te hebben dat de reis begint te korten. Van de luchthaven met de taxi naar de eastern busterminal gereden en vandaar de bus [View Full Entry]

Tourists - Michael Masson | Read The Full Entry | Subscribe | 7 Comment(s) | 4 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=243844] | 2008-02-07 15:11:35

Stef on swing
Motorbike
Diner at the beach

February 5th 2008

Cambodja - Angkor

Asia » Cambodia » North » Angkor
Dinsdag 5/02/2008: Vandaag om 9u begonnen aan het kleine circuit binnen het Angkor domein. We begonnen met de stad Angkor Thom, je rijd deze oude stad binnen langs een grote poort waar 54 beelden langs beide kanten staan, heel indrukwekkend. Je mag de gebouwen beklimmen op eigen risico, trappen zijn heel steil en treden heel smal. Het is allemaal mooi om te zien maar er zitten veel te veel toeristen, dit circuit leggen alle 1-dag toeristen af. Binnenin de tempels zie je bovenaan soms vleermuizen hangen (zie foto).We bezoeken nog enkele tempels en om 15u komen we aan de Ankor Wat. [View Full Entry]

Tourists - Michael Masson | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 24 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=243388] | 2008-02-07 14:59:30

Welcome to Angkor
Trappen op eigen risico