Travel Blog | TLassen http://www.travelblog.org/Bloggers/TLassen/ Travel adventures in journals and photos from TLassen en-us Sun, 27 Dec 2009 10:51:37 +0000 Sun, 27 Dec 2009 10:51:37 +0000 Norden Efter at frgen var kommet i land i Wellington og vi fik checket ind p vores hostel var klokken ca. 17.30. Det betd vi ikke havde lang tid til at se New Zealands hovedstad da vi allerede skulle videre med bussen nste morgen. Vi skyndte os over p New Zealands strste museum Te Papa og nede lige at plje igennem deres to Maori udstillinger inden de lukkede kl 18. Herefter gik vi lidt rundt http://www.travelblog.org/Oceania/New-Zealand/North-Island/blog-363955.html Queenstown og resten af syden Fra Franz Josef tog vi Magicbussen videre til Queenstown som ogs er kendt som rdquothe adventure capital of the worldrdquo. Den frste dag vi havde der var der sog ikke meget adrenalin over. Vi tog nemlig p en lille afstikker til Milford Sound som l en 56 timers bustur vk fra Queenstown. Det var et rigtigt flot fjord agtigt sted med vandfald ned langs bjergsiderne. Turen derud var ogs http://www.travelblog.org/Oceania/New-Zealand/South-Island/blog-360955.html Frste tid p New Zealand P New Zealand ankom vi til Christchurch sent om aftenen og frste dag brugte vi til at f planlagt resten af vores tur. Hvad vi har planlagt m i flge med p bloggen for at finde ud af da jeg skriver om det som det sker Nste dag tog vi vores frste Magic Bus til Kaikura hvor man kan se whaler og svmme med delfiner. Da vi kommer forbi byen igen senere valgte vi ikke at lave noget af det i f http://www.travelblog.org/Oceania/New-Zealand/South-Island/blog-359198.html Sydney Da jeg ankom til Sydney ved middagstid var der meget grt og regnede. Det blev ved resten af dagen s det satte sine begrsninger p hvad jeg kunne lave. Derfor gik jeg lidt rundt i byen for at lre den lidt af kende. Kom bl.a. ud til Kings Cross hvor modstninger virkelig mdtes. Der l en bums og sov ca. 100 meter fra en Lambourghini forhandler P vej tilbage ringede de 2 drenge og Pia og s http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/New-South-Wales/Sydney/blog-355237.html Brisbane Surfers Paradise og Byron Bay Fra Noosa gik turen mod Brisbane Australiens tredje strste by. P vejen stoppede vi dog lige i Australia Zoo som er en zooligisk have Steve Irwin startede. Det var ham den sm tossede krokodille jger der dede for et par r siden hvis nogen skulle vre i tvivl. Det var meget godt i forhold til andre Zoorsquos da man var meget tttere p dyrene og kunne fodre dem og rre ved dem. Efter at ma http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/Queensland/blog-354054.html Turen ned af stkysten Efter den lange bustur ankom vi til Airlie Beach lige omkring middagstid. Her stod den s p afslapning resten af dagen bl.a. ved den ganske lkre lagoon byen havde stillet os til rdighed. Nste dag skulle vi s afsted ud p vores skib rdquoNew Horizonrdquo som skulle vre vores hjem de nste 2 dgn. Da vi frst tog afsted om eftermiddagen inkluderede det 2 ntter ombord. Der var 32 rejsend http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/Queensland/blog-350816.html Cairns S er rejselivet for alvor skudt igang og hvilken start det har fet. Fredag morgen tog jeg et fly fra Melbourne der dog var forsinket en god time pga. lyn. De fleste af de andre danskere havde vret i Cairns et stykke tid og Christian havde bl.a. mdtes med en gammel barndomsven som nu bor i Cairns og arbejder som pilot. Derfor blev vi alle inviteret med til en stor fest for piloter og stewa http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/Queensland/Cairns/blog-348021.html Farvel til Melbourne S havde jeg min sidste eksamen i gr s nu er studiedelen af min tur helt frdig Der var 33 grader i Melbourne i gr s vi var lige ude og fejre sommerferien med nogle kolde l Siden jeg sidst skrev har jeg ikke lavet noget specielt men vi har fet holdt en masse farvel middage og afskedsfester med dem man nu har snakket med hernede.Meget tidligt i morgen rejser jeg s fra Melbourne. Det bli http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/Victoria/Melbourne/blog-344592.html Travl tid i Melbourne Det er virkelig hrdt at have lseferie I Danmark er det fordi man lser sig inde i 1 mned for at lse. I Australien er det fordi man nsten ryger p druk hver dag Det hrer lidt sammen med at alle er ved at forlade Melbourne og s lige vil n de sidste ting samt holde afskedsfester. Men vil lige skrive om nogle af de fede oplevelser jeg har haft de sidste par uger.Mandag i sidste uge v http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/Victoria/Melbourne/blog-341814.html Lidt fra min hverdag S nrmer Uni dagene hernede en ende... Havde min sidste time i onsdags og har nu lseferie den nste lille mned. Derfor har jeg ogs kun en lille mneds tid tilbage i Melbourne. Derfor synes jeg lige at jeg vil give jer et lille indblik i min hverdag her i St. Kilda East. Det kommer mest til at best af billeder med tilhrende tekst.Men kan da ogs lige give en bette update af hvad jeg har lav http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/Victoria/Melbourne/blog-336017.html Tasmanien Dagen startede meget tidligt kl 3.40 da vi skulle n et fly kl 6. Denne gang var vi 5 afsted hvilket udover undertegnede var 3 af de andre danskere Henrik Christian og Anita samt en svensk pige Malin. Samtidig stod vi selv for hele turen denne gang s vi lejede en bil og krte en rundt p den 5 dage lange tur.Da Tasmanien er relativt tt p Melbourne tog flyveturen kun 5 kvarter hvilket http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/Tasmania/blog-332147.html Skole men ogs lidt fest S er det eftermnden ved at vre noget tid siden sidste opdatering men til gengld fr i to denne gang Frste opdatering handler lidt om hvad der er sket i Melbourne siden sidst mens den nste handler om vores tur til Tasmanien. Det skal ogs lige nvnes at vejret efterhnden er ved at vre ret hderligt p trods af stadige stroe udsving. P lrdag skulle vi gerne f 26 grader og 29 p snd http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/Victoria/Melbourne/CBD/blog-332140.html Spring break i Northern Territory S er jeg tilbage i Melbourne efter 10 dage i Northern Territory. Det har vret en helt fantastisk tur som jeg sikkert kunne skrive en hel roman om men vil prve at gre det s kort som muligt s I ikke mister interessen Lrdag flj vi til Alice Springs som der dog ikke havde en helt masse at byde p udover at der var ca. 27 grader da vi kom Det begyndte dog at regne lidt senere hvilk http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/Northern-Territory/blog-321231.html Update from Down Under Hvis nogen undrer sig over hvorfor jeg ikke har skrevet noget i nogle uger nu s er det fordi jeg ikke har lavet s forfrdelig meget spndende Udover at lre Melbourne lidt bedre at kende inklusiv nogle af barerne naturligvis har jeg kun vret ude og surfe en enkelt gang. Det var vanvittigt koldt men havde heldigvis vddragt p s det var faktisk ikke s slemt. Til gengld lrte jeg hvor http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/Victoria/Melbourne/St-Kilda/blog-317481.html Lidt udendrs liv Det er vist ved at vre lidt tid siden jeg har skrevet sidst Der sker bare s meget s det er ikke altid lige nemt at flge med. Men nu bliver jeg s tvunget til at huske alt det der er sket siden sidstFor det frste var vi sidste weekend p roadtrip. Vi havde lejet en 8 personers vogn og var udover os 6 danskere og 2 finnere. Turen gik ud af den bermte Great Ocean Road som snor sig op og n http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/Victoria/Melbourne/St-Kilda/blog-310754.html Aussie Football og Finsk Sauna Siden sidst er der s sket det at jeg har fundet ud af ham jeg lejer et vrelse af er bsse... Er ikke helt tilfreds med situationen Men jeg har betalt husleje for 2 ud af 4 mneder s har ikke rigtigt noget valg. Er ogs kommet dertil hvor det er fint nok bare han holder snitterne for sig selv Han er sdan set flink nok s mon ikke det gr.Ellers er der sket flere spndende ting siden sid http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/Victoria/Melbourne/St-Kilda/blog-306245.html Zoo og bolig Hej igen.S er der lidt nyt hernede fra. Det skal lige siges at der faktisk er pisse koldt hernede og havde mske undervurderet det vinter snak en lille smule...N men nok om det. Jeg har nu fundet et sted at bo Det er det eneste sted jeg s p faktisk da alt andet var optaget men det er et ganske fint sted. Bor ved en australier der lser tysk af alle sprog For de af jer som er lokal ken http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/Victoria/Melbourne/St-Kilda/blog-302152.html De frste dage i Melbourne Hej allesammenS er jeg ankommet sikkert til Melbourne og har vret her et par dage nu. Leder pt. efter et sted at bo og sidder lige nu og venter p at komme ud og kigge p et vrelse. Der er s benbart ekstrem boligmangel hernede nok vrre end rhus endda s dem der fortalte os at man skulle vente til man kom herned burde henrettes ved nakkeskud De andre danskere jeg er hernede med kom en u http://www.travelblog.org/Oceania/Australia/Victoria/Melbourne/CBD/blog-301210.html