Svea - Camilla & Julie

Camilla & Julie Fortællinger fra Asien
Private Message Subscribe Blog Map
Joined on: September 18th 2009
Last Login: October 2nd 2009

by Svea, order by Date newest first.

« back 1 10 next »

September 29th 2009
Pis osse.......!!!!! Asia » Indonesia » Bali » Kuta
Det var blevet tirsdag morgen og efter et dejligt morgenmåltid, tilberedt af "the staff", blev vi hentet af Dewa (vores fantastiske chauffør). Vi havde på ørådet dagen før besluttet at tirsdagens udflugt skulle gå til Waterbom (Balis vandland). Vandlandet ligger i Kuta by, og på vejen dertil var det, selvfølgelig også i fællesskab, blevet besluttet at vi skulle starte med lidt shopping i Kuta by, som jo alligevel var på vejen. I byen delte vi os op i mindre hold efter interesse, så vi ku' udnytte tiden mest muligt. Team Langsung og Hr. Suhrs spenderede tiden med at lede efter et [View Full Entry]

Published: October 1st 2009 | 38 Views | [diary=441261]

Fish spa ..!?
Drengene og nattevagten

September 28th 2009
One chicken - One hundred fifty Asia » Indonesia » Bali » Canggu
Morgenmad lavet af kokken og tjenerinden i villaen "one müsli one not (müsli = mussi)... Okay men ingen succesoplevelse/gourmet... Chaufføren henter os kl. 11 og vi kører mod Bali Bird & Reptil park for at hente en slangeven til Langsung. Hehe.... Efter at have kigget på et par meget farvestrålende papegøjer bliver vi spurgt om vi vil ind og se en 4-D film...Meget entusiastiske går vi ind med de flotte briller men det viser sig at det kun er slutningen af filmen som bare er en dårlig tegnefilm om fugle der flyver sydpå som vi får lov at overvære. Meget skuffede [View Full Entry]

Published: September 28th 2009 | 52 Views | [diary=440494]

Stewie wonder
Michael Jackson
Sveas-C og danseprinsen

September 27th 2009
Mr. Petersen and the chopper Asia » Indonesia » Bali » Canggu
Pantai Seseh (byen hvor vi bor) Næstsidste stop på turen men ikke desto mindre fantastisk Vi bliver hentet af chaufføren fra The Shore (vores villa) kl. 10 om morgenen i Ubud. På vejen henter vi Henrik (Mr. pølle Petersen) og Nelle. Turen går direkte til vores villa og vi kører selv i vores minibus og følger efter vores nye chauffør som kører i hans bil med vores baggage. Det tager cirka 1½ time fra Hanging Gardens til villaen... Vi ankommer til en landsby og kører igennem rismarker og lokale folk indtil vi når en lille vej mod stranden hvor vores chauffør [View Full Entry]

Published: September 28th 2009 | 39 Views | [diary=440484]

The Shore
Stuen
Trappen til 1'ste sal

September 26th 2009
Den døde kylling Asia » Indonesia » Bali » Ubud
Den 25/9 slappede Mille og Theis af på hotellet og Martin og Julie tog til Denpasar for at hæve penge. Vi lejede en minibus i Seminyak for kun 125 kr per dag og tog tilbage til hotellet for at bade og drikke champagne sammen i den ene villa. Om aftenen gik turen til Ubud centrum hvor Svea-C endelig fik købt bikinier... Vi skulle mødes med Henrik og Nelle til middag på Arys Warung hvor vi fik en pragtfuld 5 retters tasting menu for en sølle pris (200 kr). Vi kørte rund en time for at finde Henrik og Nelles hotel da [View Full Entry]

Published: September 28th 2009 | 43 Views | [diary=440325]

Henrik & Nelle ankom til Ubud
Ni hao
Kinerserbuffet i Penelokan

September 24th 2009
a BIG boat Asia » Indonesia » Bali » Amed
Onsdag eftermiddag havde Svea'rne undersøgt muligheden for at komme til Bali med en båd fremfor at tage tilbage til Lombok og køre til lufthavnen for derefter at tage med flyet til Denpasar. Selvom vi havde betalt for flybilletterne tiltalte bådturen os meget mere. Det var stort set den samme tur som alle de forskellige boder tilbød. Der var daglig afgang fra Gili T til Padangbai eller Amed men eftersom vi skulle til Ubud havde vi ikke nogen præference og vi forhørte os derfor på begge. En touroperator fortalte at han havde en afgang til begge havne men at Amed ville være [View Full Entry]

Published: September 25th 2009 | 68 Views | [diary=439551]

Baggagetransporten
en lille pony
Bye bye Gili T

September 22nd 2009
Det var kattens....! Asia » Indonesia » Lombok » Gilli Trawangan
Vi ligger på stranden ud for Vila Ombak. Mille og Theis går i vandet... Theis lader som om han vælter og hiver en lille skattekiste op af vandet. "Se hvad jeg fandt.... - ...... prøv at åbne og se hvad der er indeni". Indeni var den smukkeste ring - skabt til den smukkeste pige... Den smukke pige kiggede forundret på sin store kæreste og sagde "jeg troede ikke du ville giftes?!" Men det ville den store kæreste meget gerne. Han havde længe drømt om at fri til den skønne Mille og heldigvis svarede hun ja Eftermiddagen blev efterfulgt at en skøn [View Full Entry]

Published: September 23rd 2009 | 68 Views | [diary=439071]

Kitty kitty
Vil du?
Romance

September 21st 2009
Welcome to Paradise Asia » Indonesia » Lombok » Gilli Trawangan
Endelig fik vi ro... kun kl 5 om morgenen bræede det fra Moské'n men det var lige til at leve med. Langsung sov godt igennem Idul Fitri (begge nætter) til stor forundring for os andre. Måske var det sød musik i hans ører?!... Vi blev hentet af Vila Ombak kl 10.30 og kørt til stranden hvor vores båd gik fra. Efter en kort sejlads (med en meget nervøs bådmand som Svea-J havde skældt ud for 2 år siden) ankom vi til paradis. Strand, afslapning, sol, mad og drikke - kunne det blive meget bedre? "Hello you need transport - you need [View Full Entry]

Published: September 22nd 2009 | 59 Views | [diary=438820]

Angry Svea and the boat man
Gili T
Arrived at Vila Ombak

September 20th 2009
Moske - En krabbe ???? Asia » Indonesia » Lombok » Sengigi
Allah Allah Allah akbar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tonen lød natten igennem fra kl 22 indtil kl 08 om morgenen. Celebration af Idul Fitri - den muslimske "jul". Hvor sygt er det at fejre noget på en ø med både hindu, buddhister og muslimer og så blive ved med at skrige i en diktafon linket til en gigantisk højttaler med dårlig lyd i 10 timer. Respekt respekt men gensidig ja tak... Jeg (Julie) drømte om at leje F16 fly fra den amerikanske airforce til at smide en lillebitte bombe bare lige ned i MOSKE'n. Hurtigt og smertefrit efterfulgt af ren stilhed ... aahhhhhh Lorte-ID. Af [View Full Entry]

Published: September 20th 2009 | 52 Views | [diary=438206]

Gathering on the beach
Rush hour
Orange, the new Mussi fave

September 19th 2009
Correction - earthquake Asia » Indonesia » Lombok » Sengigi
Det viste sig at jordskælvet målte 6,4 på Richterskalaen. Vores butler Mrs. Ade, fortalte at alle i hendes landsby havde skreget og var løbet ud af deres huse. Hendes hus er også af beton men ikke i så god kvalitet som det vi bor i. Hun har lige fået en længere forklaring af Martin og Camilla om hvor hun skal befinde sig i sit hus under et jordskælv for ikke at blive ramt at loftet eller andet. Sådan information får man ikke her - eller også er hun bare høflig :) (Camilla takker i øvrigt sin far Jørgen for denne nyttige [View Full Entry]

Published: September 19th 2009 | 40 Views | [diary=437861]

Local market
Eggs and people
Novotel Kuta walkway

September 19th 2009
Earthquake Asia » Indonesia » Lombok » Sengigi
Vi vågnede af at blive rystet rundt. Alting hoppede.... Det viser sig at et jordskælv der målte 5,8 på Richter skalaen havde epicenter cirka 80 km fra vores hus. Vores butler stod meget stille udenfor og ventede på et efterskælv men der har endnu ikke været et. Det er lidt over en time siden det første skælv. For detaljer - se nedenstående link: Earthquake Details Magnitude 5.8 Date-Time Friday, September 18, 2009 at 23:06:57 UTC Saturday, September 19, 2009 at 07:06:57 AM at epicenter Time of Earthquake in other Time Zones Location 9.271°S, 115.570°E Depth 71.6 km (44.5 mil [View Full Entry]

Published: September 19th 2009 | 32 Views | [diary=437744]

« back 1 10 next »