Susy and Luc - Luc Jacobs

Luc Jacobs
Blog Map
Joined on: July 12th 2009
Last Login: August 15th 2009

by Susy and Luc, order by Date newest first.

Hey vrienden ! Onze lus vanuit Chicago is afgesloten ... Tot ons grote spijt en aan de andere kant jolijt, moeten wij onze roadtrip hier besluiten. Morgenmiddag korte (2,5 uur) vlucht naar Orlando, half uurtje rijden naar ons villaatje en daar start dan onze relax-week ! Ik persoonlijk kijk er naar uit want hoewel het uitermate amusant is om op de Amerikaanse wegen te "cruisen", wordt het toch vermoeiend. Gelukkig had ik Susy die op tijd en stond het stuur kon overnemen om mijn zware leven in de USA toch enigszins te verlichten ... Anyway, ik heb de enkele foto's van [View Full Entry]

Published: August 15th 2009 | 27 Views | [diary=428268]

Sioux Falls Park
Sioux Falls Park
The Mississippi River

Hallo allemaal ! Hier zijn we weer ! Vooreerst om jullie te vertellen dat we terug in onze originele tijdzone terechtgekomen zijn. Dit betekent dat we opnieuw slechts 7 uur vroeger zijn dan jullie. Kwestie van niemand te vroeg of te laat wakker te bellen ... Vandaag hadden we een beperkt doel : Wall Drugstore in ... euh ... Wall en het nationaal park Badlands. Op tijd vertrokken omdat we wisten dat we in de namiddag van de ene meter op de andere een uur ouder zouden worden doordat we opnieuw terecht zouden komen in de Central Standard Time-zone. Wall Drugstore [View Full Entry]

Published: August 12th 2009 | 39 Views | [diary=427714]

Wall Drug Store
Badlands
Badlands

Dag beste vrienden ! Vanmorgen werden we op vrolijke wijze gewekt door onze lieve kinderen, welke uitwaren op wraak omdat wij hen de laatste dagen zo vroeg hebben wakker gemaakt. Zij hebben namelijk steeds een eigen kamer en hadden gedacht om dagelijks een stuk in de dag te kunnen slapen ... Het was dus hun idee om ons omstreeks 7 uur in de ochtend met licht gebonk op onze kamerdeur, wakker te krijgen. Snel, snel douchen, valiezen en auto volgooien en hop richting Sturgis voor de aankoop van wat Harley Davidsonmateriaal. Het meeste deel van de bikers waren reeds vertrokken maar [View Full Entry]

Published: August 11th 2009 | 50 Views | [diary=427445]

Walkway naar Mount Rushmore
Keystone
Nog beren, kwamen echt dichtbij

Hallo iedereen thuis, Vooreerst excuses voor het feit dat jullie één dag deze blog hebben moeten missen. Daardoor volgt nu een redelijk uitgebreid verslag van de twee afgelopen dagen ... Gisteren vertrokken we met in ons achterhoofd het weerbericht dat ons vertelde dat we in het kort gezegd de hele dag in de regen zouden rijden ... Goedgemutst vertrokken wij om onze rit naar Hulett, Wyoming aan te vangen. Ons eerste doel was de Wildlife Loop in Custer State Park. Hier werd ons beloofd dat we het volledige gamma aan wild zouden kunnen bekijken ... Zoals eerder gezegd, zat het weer [View Full Entry]

Published: August 11th 2009 | 59 Views | [diary=427196]

Wild buffalo
Crazy Horse Memorial
Devil's Tower

Hallo vrienden allemaal, Eerst even een aanpassing aan de klok. Rond het middaguur, plaatselijke tijd, zijn we terechtgekomen in een andere tijdzone. Deze keer in ons voordeel. Wij werden weer een uurtje jonger en daardoor bevinden wij ons nu in een tijdzone die 8 uur vroeger is dan in België. En dan nog dit : onze communicatieve capaciteiten worden hier beknot dat het niet mooi is om te beschrijven ... Met andere woorden : NERGENS hebben wij hier bereik met onze GSM. Volgende dagen zullen wij ons moeten beperken tot e-mail en Facebook, Netlog, Twitter en ... Overigens hebben wij d [View Full Entry]

Published: August 9th 2009 | 62 Views | [diary=426580]

Crazy Horse
Murdo
Wounded Knee

Hallo thuisfront ! De langste rit uit onze Tour d'Etats is succesvol beëindigd ! 600 km afgemaald met de nodige stops. Gelukkig speelde de jetlag ons nog genoeg parten zodat we reeds voor 8 uur 's ochtends onze Nissan Rogue eens aan een degelijke roadtest konden onderwerpen. Het weer luidde spijtig genoeg een vroegtijdig einde in van deze test ... Fikse regenbuien, felle windvlagen en een oersaaie Interstate (zoiets als een E313), leidden ons naar een omweg waar we in een stadje van een kleine 800 inwoners een mooie waterval konden zien. Deze tip hadden we opgepikt bij een Visitor Cen [View Full Entry]

Published: August 8th 2009 | 63 Views | [diary=426306]

Visitor Centre
Mississippi River
In Memoriam

Dag beste thuisblijvers allemaal, Onze eerste dag is alweer gepasseerd en we zullen het geweten hebben. Bijna klok rond wakker en nu, 20.00 uur plaatselijke tijd is het eigenlijk nog veel te vroeg om in onzen tram te kruipen. De vlucht viel mee maar het duurde een eeuwigheid alvorens de piloot dat ding aan de grond zette ... Ik denk dat hij mee ons een toereke of 3 boven Chicago heeft gedaan. Toen we uiteindelijk toch vaste voet aan grond konden zetten, hebben we onze auto opgehaald en hebben we onmiddellijk onze rit van een kleine 400 km aangevat. Leuke rit [View Full Entry]

Published: August 7th 2009 | 65 Views | [diary=426027]

Lieve vrienden, Als jullie dit kunnen lezen, betekent het dat de doorgestuurde link wel degelijk werkt !!! Dus indien jullie moesten geïnteresseerd zijn in onze trip, kan je hier terecht !!! Have fun ! Luc [View Full Entry]

Published: July 16th 2009 | 68 Views | [diary=419193]

Nu zijn we aan't aftellen dat het een mooi gezicht is ... Niets mooier dan uitkijken naar het vertrek ... [View Full Entry]

Published: July 12th 2009 | 106 Views | [diary=417863]

Beste vrienden, Vanaf 7 augustus zullen wij een poging ondernemen om jullie op deze website up-to-date te houden inzake onze rondrit in de omgeving van South Dakota . Hou dus deze site in het oog en volg ons ... Beste groeten, Susy Luc Jasper Dorien [View Full Entry]

Published: July 12th 2009 | 27 Views | [diary=417858]