SigneIskau - Signe

Så så man lige Signe rejse til USA :D

Private Message Subscribe Top Photos Blog Map
Joined on: July 1st 2009
Last Login: December 2nd 2009

by SigneIskau, order by Date newest first.

« back 1 10 next »

PB251092
PB251092
Brunch efter Marco's optræden
Nu er der gået 2 uger så tænkte at jeg hellere måtte tage mig sammen og få skrevet en update. Ugen fra d.16 november til d. 22 var egentlig bare en almindelig skole uge med skole, lektier og træning. Torsdag havde vi besøg af en afrikansk håndtrommeslager. Han fortalte om afrikanske trommer og den forskellige lyde de kan lave og hvordan man spiller på dem. Han fortalte også om kulturen og historien bag dem. Han lærte os også at spille nogle simple melodier på trommerne. Det var helt vildt sjovt og lærerigt. Han brændte virkelig for at spille på tromme, og [View Full Entry]

Published: December 2nd 2009 | 10 Views | [diary=457637]

PB271098
PB271099
PB271102

Spirit Assembly
fodbolddrengene flotte let på tå performance!! :D
Så er endnu endnu endnu en uge gået.. manner som tiden dog bare går hurtigt. Som sædvanlig har jeg bare haft en almindelig uge, eller næsten. Mandag var ikke noget specielt, bare skole, lektier og racquetball træning. Tirsdag er heller ikke rigtig noget at skrive om. Igen bare skole og lektier. Jo, i toget på vej hjem, var der en hjemløs mand der pludselig faldt om. Folk gik nærmest i panik. Det viste sig at han ikke trak vejret for et par minutter og pludselig som om nogen gav ham stød spang han op fra gulvet og begyndte og råbe og [View Full Entry]

Published: November 18th 2009 | 14 Views | [diary=454007]

Marco på hans saxofon
Columbia river

PB060996
PB060996
Working hard in school :D
Endnu er uge er gået hurtigt. Har egentlig bare haft en helt almindelig uge med skole, lektier og træning, så det gider jeg som ikke gå i detaljer med! .. Fredag var skolen så lukket, fordi first grading period slutter. Så det var lige en smule forlænget weekend.. LÆKKERT!! .. Overraskende nok stod jeg op lidt i 9 og besluttede mig så for at tage til The MAC (fitness klubben, tingen ) Fatter ikke helt hvor den energi kom fra. Men trænede der i lidt over 2 timer.. Gal, jeg var også træt bagefter. På vejen hjem smuttede jeg så lige [View Full Entry]

Published: November 11th 2009 | 22 Views | [diary=452307]

Published: November 18th 2009 | 9 Views | [diary=452130]

PA300965
PA300965
Halloween på skolen :D .
Har nok haft den bedste og rimelig oplevelsesrige uge siden jeg kom her til USA :D .. Mandag: Havde egentlig bare en helt almindelig dag i skolen.. Hyggelig som altid.. Skulle tage billeder til årbogen fra alle mine klasser,. Det var nu sådan set rimelig pinligt!! .. haha xD .. At rende rundt i klassen med et kamera og tage billeder af folk som jeg ikke kender ret godt, samtidig med at der er helt stille i klassen og folk kigger underligt på mig! Haha … Det var sådan set ret underholdende!! :D .. Mr. Runionen skulle da også lige give [View Full Entry]

SigneIskau - Signe | Read The Full Entry | Subscribe
1961 Words | 0 Comment(s) | 8 Photo(s) | 0 Video(s)
Published: November 1st 2009 | 33 Views | [diary=450038]

PA310975
PA310977
PB010983

PA240895
PA240895
Mig og Laken.. Laken er skolens mascot! GO CARDINALS :D :D
Så er endnu endnu en uge gået :D!! .. Dog et lidt mere særlig uge, fordi fra i dag af, har jeg været i Portland i 2 måneder!! :D Yaaaay.. Gal manner hvor er tiden bare gået hurtigt.. Har egentlig haft en rigtig god uge, en meget travl og lektiefyldt uge. Mandag: Tror egentlig ikke rigtig at der skete noget specielt. Var i skole fra 7.15 til 3.20 som jeg plejer. Bagefter hjem og lave lektier inden træning kl.7. Efter træningen hjem og spise, så i bad og under dynen :D . Tror faktisk at mandag var en forholdsvis stille og [View Full Entry]

Published: October 26th 2009 | 26 Views | [diary=448249]

PA240903
PA250908
PA250909

Så er der gået lidt mere end en uge siden jeg sidst skrev et indlæg. Har simpelthen bare haft sådan en travl uge og weekend :D .. Dette indlæg bliver altså ikke langt som det plejer, for er ved at drukne i lektier!! ,, Anyway… ugens højdepunkt var helt sikker mandag, onsdag og torsdag .. Mandag og onsdag fordi jeg havde træning!! Yaaaaaaay :D … RACQUETBALL… det er en blanding af squash, tennis og ja alle mulige forskellige ketcher sports. Det er et vildt hurtigt spil, og man bevæger sig hurtigt rundt på banen, men det er simpelthen bare alt for [View Full Entry]

Published: October 20th 2009 | 20 Views | [diary=446553]

wild wild west day
wild wild west day
Spirit week :D .. Pauline og Conner
Så er endnu en uge gået! Egentlig ikke en forfærdelig lang uge, eftersom at der ingen skole var fredag.. I denne uge har vi haft spirit week på skolen. Jeg er helt pjattet med den tradition. Mandag var alle klædt i sportstrøjer, tirsdag i sweatere, onsdag i wild wild west style og torsdag var det color war. Dvs. Hver årgang har deres farve som de skal være klædt i. 11th grade altså juniors som er min årgang var klædt i blå :D .. det var faktisk ret underholdende at finde ud af hvilken årgang folk i min klasse var. Overraskende nok [View Full Entry]

Published: October 12th 2009 | 28 Views | [diary=444174]

PA080770
PA080771
Photo0049

P9270695
P9270695
Giulliana's fødselsdagsfest :D
Har bare ikke haft tid til at skrive noget på bloggen i denne uge. Har simpelthen bare haft så susende travlt. Ny familie, masser af sport og alt for mange lektier. Mandag flyttede jeg ind hos min nye familie og også nye område repræsentant. Familien består af Mark (far og område repræsentant), Cinzia (mor) og deres 2 børn Maya på 7 og Marco på 10. De er en rigtig sød familie med fart på. Hvis de ikke lige er på arbejde er de i fitness centeret, til garage sale eller alle mulige andre steder. Jeg har fået værelse ned i kælderen [View Full Entry]

SigneIskau - Signe | Read The Full Entry | Subscribe
1983 Words | 1 Comment(s) | 11 Photo(s) | 0 Video(s)
Published: October 5th 2009 | 28 Views | [diary=442170]

P9270698
P9270702
P9270707

P9250600
P9250600
Giulliana's kæmpe fødselsdags cookie :D
Er stukket af fra lektierne for at skrive lidt på bloggen :D .. Har haft en travl uge med mange lektier og alt for lidt tid.. + jeg har fået tilføjet endnu et fag til skemaet! da jeg ikke længere kan ændre mit skema kan jeg endelig få skrevet det her. Period: 0. Yearbook 1. Chemistry 2. Study Hall 3. US. History 4. English 5. Percussion 6. Spanish 7. International Perspectives Så spansk blev tilføjet. Det er egentlig okay, der er bare mange lektier!! .. Torsdag: Var jeg ude og bowle med Sahar og Pauline. Sahar flyttede til Hawaii torsdag, så [View Full Entry]

Published: September 28th 2009 | 32 Views | [diary=440320]

P9250603