SarahKNN - Sarah Kildahl Nico Nielsen

Travelling for the second time to Ecuador and this time choosing to do a blog instead of all those e-mails. My base will be Quito but I count on doing travel in the rest of the country as well.

Private Message Subscribe Blog Map
Joined on: September 30th 2009
Last Login: November 24th 2009

by SarahKNN, order by Date newest first.

« back 1 10 next »

November 24th 2009
Canoa South America » Ecuador » West » Canoa
Søndag d. 1. november Tidligt op for hurtigt at pakke en taske, en lille gåtur ned til banken (sammen med Karin) og derefter ca 1 time i Trole-bussen med et par skift hvor man skulle ud af bussen for derefter ind i en anden meget lignende bus. Men vi ankom til Quitumbre terminalen, og endda tidligere end Sebastian og hans kusiner som også var med. Vi var i alt, Karin, Sebastían, Gabriella, Gabriellas kæreste Daniel, deres søn på 2 år Ricky og Tatianna - senere ankom også Tatiannas kæreste Diego. Det var 8 timer i bus og derefter 15 min i [View Full Entry]

Published: November 24th 2009 | 7 Views | [diary=455399]

Jeg vil mene at denne uge gik stille og roligt. Havde fri mandag så brugte lidt tid på at lære området at kende. Arbejdede om morgenen resten af dagene. Jeg kan ikke rigtig huske hvad jeg lavede i løbet af ugen andet end at det blev planlagt at Karin fra Strib, som jeg har gået i folkeskole med om som lige for tiden laver voluntør-arbejde i Guyaquil, skulle komme på besøg i halloween weekenden / dia de los muertos ferien. Det er ikke noget der fejres stort i Ecuador, mest af alt er det amerikansk-lignende halloween fester som holdes, men mandag [View Full Entry]

Published: November 24th 2009 | 6 Views | [diary=455396]

November 5th 2009
weekend med arbejde South America » Ecuador » North » Quito
Lørdag d. 24. okt Lørdag stod jeg tidligt op og tog med Trolle-bussen kl ca. 7.15 (jeg møder kl 7.45 når jeg arbejder om morgenen). Havde gået ind til byen fra lejligheden fredag og besluttet mig for at det var for langt så tidligt om morgenen og når jeg tager med Trolle-bussen de 2 stop skal jeg alligevel gå et stykke. Jeg var der dog alt for tidligt da det er under 5. min i bus (busstoppestedet er lige uden for min hoveddør) og derefter ca. 10 min gang. Jeg arbejdede om morgenen indtil kl 3.45, det var meget hyggeligt, men [View Full Entry]

Published: November 5th 2009 | 16 Views | [diary=450841]

Jeg er kommet frygtelig bagud med det her rejseblog og må indrømme at jeg ikke kan huske meget om hvad jeg lavede tirsdag d. 20. oktober. Har sandsynligvis bare slappet af om formiddagen og arbejdet om aftenen. Onsdag d. 21. okt Jeg kan huske lidt af hvad jeg lavede onsdag for det var der at jeg endelig fandt ud af hvor jeg skulle bo efter El Cafecito. Jeg var på irsk/amerikansk pub og se fodbold samt spise en dejlig "ulækker" frokost med bøfsandwich og æblekage. Om morgenen havde jeg prøvet at ringe til Santiago - den ene af de 2 fyre [View Full Entry]

Published: November 5th 2009 | 13 Views | [diary=450814]

Jeg har godt nok pludselig svaert ved at huske hvad jeg lavede denne weekend - det er jo over en uge siden, naa jeg vil proeve... Loerdag d. 17. oktober Jeg vaagnede saadan nogenlunde tidligt - i en forkert seng og listede nedenunder for at finde en administrator (de moeder kl 7.45) som kunne laase mit vaerelse op. Da jeg kom derind laa der 3 belgiske fyre og saa forvirrede ud. Fortalte at de havde vaeret helt urolige for mig da de var kommet hjem kl 5 om morgenen og jeg ikke var i min seng, men det er jo svaert [View Full Entry]

Published: October 26th 2009 | 16 Views | [diary=448452]

October 21st 2009
Travlhed og træthed South America » Ecuador » North » Quito
Ugen den 12.-16. gik frygtelig hurtigt da jeg alle dage havde timer om morgenen og arbejde om aftenen... Mandag morgen begyndte jeg på spanskskole. Inden timerne var jeg lige forbi en lille butik og købe lidt morgenmad. Der var ikke særlig mange elever på skolen. De elever som havde time om formiddagen var: Stefani (hollandsk pige som var i min klasse), et hollandsk par, Josey (hollandsk pige) og Eden (tysk pige). Min lærerinde var Jimena en rigtig sød ecuadoriansk dame som var rigtig interesseret i at høre mere om mit liv og mine ecuadorianske venner. I løbet af ugen gennemgik vi [View Full Entry]

Published: October 21st 2009 | 13 Views | [diary=446979]

Åååh nej jeg er da kommet frygtelig bagud med blog-skrivningen. Nå jeg vil lige hurtigt fortælle hvad jeg lavede i min 2. weekend i Ecuador - dvs. for ca 10 dage siden. Lørdag d. 10 oktober Lørdag var det tidligt op på trods af byturen dagen inden og afsted til Otavalo. June min overivrige og glade japansk-canadianske værelseskammerat havde en hel lille kuffert med - delvist fordi hun ikke vidste hvordan været ville blive og derfor havde en masse tøj med, delvist fordi hun regnede med at gå shop-amok på lørdagsmarkedet i Otavalo. Susanna havde lidt mave-problemer men det gik hel [View Full Entry]

Published: October 21st 2009 | 19 Views | [diary=446973]

October 11th 2009
Mere oplæring South America » Ecuador » North » Quito
Det er et lille stykke tid siden min sidste skrivelse, men jeg vidste jo godt at jeg ikke kunne blive ved med at opdatere hver anden dag. Nå nu er det søndag og jeg har tid til at fortælle lidt om hvad jeg har lavet. Onsdag d. 7. oktober Onsdag morgen mødte jeg til min første oplæringsvagt som tjener. Der var bare næsten ingen mennesker så lavede ikke så meget andet end at gøre rent og snakke med Carlos, en af tjenerne. Efter mit arbejde gik jeg en tur hen på South American Explorers kontor for at kigge på annoncer for [View Full Entry]

Published: October 11th 2009 | 28 Views | [diary=444175]

Mandag d. 5. oktober Mandag sov jeg længe, utroligt som sådan noget tynd luft, og så måske også en ordentlig klatretur op i basilikaens tårne, kan gøre en træt. Da jeg vågnede opdagede jeg at jeg allerede har nået at blive lidt solbrændt, helt utroligt så dejligt vejr det var søndag, tror ikke jeg nåede at blive solbrændt på de 2 måneder jeg var her i foråret, men nu er mine skuldre altså blevet lidt røde. Nå mandag, sov længe, spiste sen morgenmad med Susanna min værelseskammeret inden hun tog til Baños - da jeg kom tilbage til mit værelse senere [View Full Entry]

Published: October 6th 2009 | 24 Views | [diary=442779]

October 4th 2009
Quito otra vez South America » Ecuador » North » Quito
Så er jeg tilbage i Quito! Jubii!!! Da vi fløj ind over byen kunne jeg mærke sommerfuglene i maven, det skal så også siges at det er en speciel oplevelse da lufthavnen ligger midt i byen og man flyver meget lavt ned over bygningerene. Ankom igår efter en laaaaaang rejse. Blev modtaget i lufthavnen af Karin som er damen der skal administrere mit internship her. Hun kørte mig og mine tasker ud til El Cafecito hvor jeg blev indlogeret i et såkaldt "dorm-room" dvs. der er plads til at 4 forskellige mennesker kan sove her. Bor så på værelse med en [View Full Entry]

Published: October 4th 2009 | 23 Views | [diary=442157]

« back 1 10 next »