Comments | |
| 17th December 2008 Romiuk | Hiya - From: Day 242 & 243 / 242. a 243. Den ( 29.& 30. 09. 2008 ) Ahojik , uz budu brzy doma, ted jsem v Sydney a cekam na let domu, nevim zda budes pres vanoce v UK jestli jo tak se ozvy a muzeme se potkat, jinac ja pravdepodobne budu v Maidenheadu. Tak zatim Pa pa Romca |
| 1st December 2008 Andrea | paradise - From: Day 242 & 243 / 242. a 243. Den ( 29.& 30. 09. 2008 ) hi girls, i have to say that is paradise on the world. it is amazing pictures. Do you think you come back to England?If I see this I would never come back here. Here is awful weather, freezing....englis weather :-).I can see you are well but when we can see you in Maidenhead?I hope to see you soon.Andrea |
| 23rd November 2008 carly | Photo's - From: Day 224 - 227/ 224. - 227. Den ( 11.-14. 09. 2008 ) They are some lovely photo's, you really are visiting some beautiful places xxx |
| 15th August 2008 D & P | Pozdrav z Maidenhead - From: Day150 -153 / 150. -153. Den (01.- 04. 07 . 2008) Ahoj Devcatka, zdraví vás Petr s Davidem. Na fotkach jsme videli, ze si uzivate leta a to my vam v UK muzem jen zavidet. Na fotkach to vypada fakt uzasne! Tady se nic nedeje, takze o nic neprichazite, porad jen prace a vecirky... Uzivejte a davejte na sebe pozor! papa d&p |
| 30th July 2008 Romiuk | jo uz pracujeme... - From: Day 147 - 149 / 147. - 149. Den ( 28. - 30. 06. - 2008 ) buhezel se nam moc nechce, ale musime, protoze penizky dosly, vice mene... :o( |
| 30th July 2008 Romiuk | No modelky... uz ne - From: Renca jeste jednou 22.5.2008/27.5.2008 bohuzel se uz zase vratime jako parta, protoze dva tydny v kravickovem autobuse se na nas poznamenaly :o( |
| 30th July 2008 Romiuk | Neboj dam Ti :o) - From: ROMI - 1st week in college/ ROMCA - prvni tyden ve skole ( 12. - 16. 05. 2008 ) masaz... ha ha... |
| 29th July 2008 andrea | - From: ROMI - 1st week in college/ ROMCA - prvni tyden ve skole ( 12. - 16. 05. 2008 ) at uz jsi zpátky, takovou masá bych si taky dala líbit. mou být druhá na Yad :-)))?holka ty si tím budeš moct tady vydlávat :-). |
| 29th July 2008 andrea | - From: ROMI - Day 111 & 112/ 111. a 112. Den ( 24. & 25. 05. 2008 ) takový malý domácí mazlí ek není nikdy na škodu :-) |
| 29th July 2008 andrea | - From: Renca jeste jednou 22.5.2008/27.5.2008 ty slony vám závidím.jo a jste zhubly, at vás vobec poznáme jak se vrátíte.odjela vás taková parta a ted se nám vrátíte jako dv modelky. |
| 29th July 2008 andrea | - From: Day 147 - 149 / 147. - 149. Den ( 28. - 30. 06. - 2008 ) holky paráda, bude se vám vobec chtít vrátit mezi nás pracující? |
| 21st May 2008 Romiuk | - From: ROMI - 1st week in college/ ROMCA - prvni tyden ve skole ( 12. - 16. 05. 2008 ) No problem :o) |
| 19th May 2008 carly | - From: ROMI - 1st week in college/ ROMCA - prvni tyden ve skole ( 12. - 16. 05. 2008 ) Ill be first in line for a massage when you get home!! |
| 27th April 2008 Silvia Mackness | Ahoj Romi a group - From: Day 45/ 45. Den (18.03.2008) Konecne som sa odtrhla od mojho skoro 5 mesacneho Kubka aby som si v rychlosti precitala ako sa vam dari a co ste vsetko pozazivali. Boze holky ja vam zavidim! Hned by som isla za vami keby bolo peniazkov a menej zodpovednosti. Som rada ze ste v poriadku a uzivate si to v plnej miere. Prajem vam vela stastia, zabavy, srandy a spomienok na cely zivot. Majte sa mi krasne S laskou ostava Silvia |
| 18th April 2008 branotn | happy BD :c))) - From: Happy New Year (for the 3rd time)/ Stasny Novy Rok ( po treti) Ahojte berusky. Vsetko naj naj naj!!! Vela krasnych zazitkov pri cestovani. Dufam, ze sa vam dari a ze si uzivate !!! Branotn |
| 13th April 2008 carly | - From: Happy New Year (for the 3rd time)/ Stasny Novy Rok ( po treti) Happy birthday Romana!!! Hope your having a lovely day and are doing something special to celebrate. Carly xxx |
| 13th April 2008 Ruda | Happy narozky - From: Happy New Year (for the 3rd time)/ Stasny Novy Rok ( po treti) ahoj segra,vse nej nej nej nej nej nej nejlepsi k tem dnesnim narozeninam,potrasl bych ti i rukou ale to by sis ji musela useknout a poslat mi ji:-DHodne stesticka,zdravi,lasky a vseho co si prejes,opatruj se a poradne to oslav,snad si to prectes co nejdriv.mejte se krasne :-*Ruda |
| 20th March 2008 jackie | Good luck - From: Day 22 and Day 23/ 22. a 23.Den ( 24.02.2008) Hi Romana good to here you are ok. Sounds tough going at times but I know you can cope. Good luck and take care Love from Jackie |
| 17th March 2008 Olouš | - From: Still Alive/ Stale na zivu Hol iny,napište nco!!!!Máme srach! Jinak vidím, e záitko máte plno.....tak hlavn pokra ujte v psaní, dobYe se to te...ale nechtla bych být na vašem míst :-)Uívejte si to.....pa pa |
| 10th March 2008 carly | - From: Still Alive/ Stale na zivu Hey there wish i could join ya! Weather is crap here, its been really windy and caused some damage round the country. Roll on the summer, just hope its better than last year xx |
| 9th March 2008 David | :o) - From: ANNOUNCEMENT/ OZNAMENI Závidím vám! Tady v Maidnu je nuda. Ob as na pivko s Peeou a taky s Andrejkou a Standou. Holky slovenky u jsem nevidl ani nepamatuju... Mrkl jsem na váš blog poprvé tak jsem to ješt nesta il pro íst, ale u jdu na to... Tak zatím pa a drte se!! d |
| 7th March 2008 andrea | kon? - From: Horse Tracking/ holky, já se nebojím, e vy nepYeijete, ale co ty kon?u si moc nepamatuji která z vá je za 6 a která jen za 2, ale nepo ítám s tím, e budete mít tolik koní :-) |
| 7th March 2008 andrea | - From: Day 13/ 13.Den (15.02.2008) to by m zabilo spát v n em malém a ješt se s nkým ma kat :-).hol iny dríme vám tady v maidnu všichni psti ky a moc na vá mylíme :-).to jen taková poznámka na okraj :-) |
| 6th March 2008 PaVWlik | Ahoj holky! - From: ANNOUNCEMENT/ OZNAMENI Konecne jsem se dostal k tomu, abych se podival, jak se mate - Cinu jsem hltal jednim dechem, a nad nekterymi fotkami jsem se docela dobre pobavil:)) A docela vam to i zavidim:)) Cas prcha, jak mrcha, prvni mesic za Vami, tak si to uzivejte, a davejte o sobe dal vedet. Myslim na vas. Mejte se fajn, Pavlik |
| 4th March 2008 Romiuk | Hello stranger :o) - From: ANNOUNCEMENT/ OZNAMENI Hiya Mike, we are loving Lao , it is so lovely and warm and the people are amazing. We will be staying longer in Asia. Hopefully the money will last, but hey what the hell you can chance like this only once... Hope you are ok and work is fine... we will update more once we back from tracking. Love Romi |
| 4th March 2008 Romiuk | Hiya - From: ANNOUNCEMENT/ OZNAMENI Hiya Carly, we are in Lao, and it is warm and so lovely we want to stay here, today we are going tracking, it should be fun. We did not mean to leave you behind, but if you want you can join us on our travels, we will be staying longer in Asia, roughly 4 months, we are loving it. Take care. Love Romi |
| 2nd March 2008 carly lawrence | - From: ANNOUNCEMENT/ OZNAMENI hey there! im enjoying hearing about what your doing, im just jealous that you have left me behind!! I'd love to tell u about the interesting things im up to, but there are non!! So is the weather getting any better or are u still freezing? Keep up the diary!! xx |
| 2nd March 2008 Mike | Lots of people care what's happening to you! - From: ANNOUNCEMENT/ OZNAMENI Happy to see you're ok and still having fun :) x |
| 24th February 2008 Romiuk | Cau Bro - From: Day 10/10. Den (12.02.2008) Ahojik Bro, dekujeme. Neboj my na sebe pozor davame, no a co se zabijeni tyka, tak je to obcas tesny :oD.... Jinac zapar dnu uz musime z ciny, protoze nam vyprsi visa, docela me to mrzi nejradsi bych tu zustala dele, ale co uz nekdy zase priste... Zatim papa Romca |
| 21st February 2008 Andrea | Cau holky! - From: Horse Tracking/ Mate uplne super zapisky! Uplne se divim, jak to vsechno stihate davat tak rychle na net. Uzijte si kone a zase se nekdy ozvete! Mate muj obdiv, ze to tam zvladate s tema vlakama a hostelama atd atd, musi to bejt domluva rukama nohama. Hodne stesti a same super zazitky! Pa Andrej |
| 20th February 2008 carly lawrence | - From: Horse Tracking/ wow it sounds like u are having so much fun xx |
| 15th February 2008 Ruda | cauec - From: Day 10/10. Den (12.02.2008) ahoj tady Ruda s Olcou,zrovna procitame ten vas roman a skvele se bavime,az prijedete mozna uz to bude na nejakou knizku a vydelate majlant;)jinak vam prejeme hodne stesti a hlavne zdravi a jeste hlavneji se hlavne nepozabijejte:D(zni to hrozne ze?!:)) |
| 13th February 2008 pandora05 | - From: DAY 5&6/ 5. a 6. Den you just saw the weakness of this country,you did not really experience her.ashamed for you |
| 10th February 2008 anonymous | - From: First Day - Prvni Den Ahojki holki,no teda móóóc Vám fandím a tiše závidím-já bych takovou odvahu nenašla.Taky znám jen Ren u,ale Rom o musíš být super protoe jinak by ReHa s Tebou asi nebyla.Máte krásné fotky.Opatrujte se a hlavn nestraete.Pa Pa Dája |
| 8th February 2008 Lucinka | - From: Starting Point - Začateční Stanice Tak jak to tak vidim, tak prozatim vse probiha bez vaznejsich problemu. jen tak dal:-) Nezapomente na dobre vychovani a kdyby jste uz neco provedly tak hlavne nerikat ci jste:-) keep us posted!!! xxx |
| 7th February 2008 radek | - From: Day 4/ 4. Den (06.02.2008) cest vy dve!tak vidim ze tam pekne besnite!jo a segra po te fotce co jsem videl jsem ti naposled dal pusu!!!!!!ty tez nevis co bys do te huby narvala!!!!!fuuuuuj! jo a to tvoje icq je 461741061 ale heslo nevim a nick je smileheart tak doufam ze se brzo pripojis a pokecame!jinak ja se pilne pripravuji na nas bal a nasi se pripravuji hlavne psychicky!!!!budou mit v sobotu plny barak ozralcuuuuuu ale uz jsou na to z predchozich rocniku zvykli!!!!!tak se tam drzte a mam vas od vsech pozdravit!!!! |
| 7th February 2008 carly | hello! - From: Day 4/ 4. Den (06.02.2008) hey there sounds like u are have fun! Love the photo's! It looks cold! Your friend is so brave eating bugs! carly xx |
| 7th February 2008 Andrea | Cau holky! - From: Starting Point - Začateční Stanice Renat, jak jsi se nakonec sbalila? Asi v poho... Uzijte si cestovani, tesim se na nejakou story :-) Tady vsechno stejny, nikdo uz ani nechodi moc zit...ja uz jsem taky jak duchodce, porad mi neco je a chodim brzo spat..hi hi hi. Zatim pa a tesim se na vase dalsi news. Hugs Andrea |
| 3rd February 2008 bob | - From: First Day - Prvni Den Cauky holky, sice neznam romcu ale jen rencu ale na to nic nesejde.Moc vám holky fandim a zaroven zavidim.Vas zapise z prvnďho dne me nadchnul a doufam ze to budete takhle plnit casto.Drzim vam palecky.BOB |
| 31st January 2008 lucile | i m so happy for you - From: Starting Point - Začateční Stanice i wish you to have fun! have a good trop take care and we keep in touch with love lucile, your friend PS if you want to go in France, in Marseille you're welcome |
| 29th January 2008 carly lawrence | good luck!!! - From: Starting Point - Začateční Stanice Good luck! not that you will need it! you will have so much fun im so jealous. take care and keep us up dated. I want all the goss! carly |