by Palo Miso a Sona, order by Date newest first.

« back 1 10 20 next »

Zdravime vas pratele. Cesta autobusem do Uyuni byla zajimava.Zaplatili jsme priplatek 40 bol. za lepsi autobus..)))) u ktereho neslo zavrit okno, prasilo se a byla uvnitr pekna kosa. V 1hod rano jsme dorazili do mesta Uyuni a ubytovali se v hotelu El Salvadore.V pokoji je prijemna teplota 0 stupnu, topeni zde neznaji, tepla voda ma kolem 15 stupnu.Ve spacaku a pod dvemi dekami se ale vyspat da...) Za dnesek jsme jeste stihli nakoupit par kousku obleceni a dobre se najist v misti restauraci El Cactus.Dale jsme si koupili 3-denni vylet do pouste Salar de Uyuni, [View Full Entry]

Published: August 30th 2005 | 220 Views | [diary=18131]

Hola amigos

Buenos dias amigos.......Como estas??? tak...a sme v Potosi....mestecko ktere lezi v 4070 m.n.m a ma kolem 140 tisic obyvatel nam dava celkem zabrat....moc kysliku v tehle vysce neni a tak se celkem spatne dycha...bude to chtit aklimatizaci.......dorazili sme po 3 hodinach jizdy v 16:00 a hned vzali taxi do hostelu......taxi je tady docela levne, stoji kolem 1 USD. Meli sme v planu jit se v nedeli podivat do stribrnych dolu, kde dela kolem 8000 lidi. V nedeli se tady ale nepracuje a navyse je ve meste fiesta, tak to musime odlozit na pondeli.... v nedeli sme sli zamlu [View Full Entry]

Published: August 30th 2005 | 246 Views | [diary=18129]

Fiesta v Potosi
Nakup darku pro horniky
Buh horniku

Zdravim pratele. Vcera v 16:30 jsme vyjeli autobusem ze Santa Cruz smer Sucre.Potvory se nas snazili okrast pred nadrazim.Seriozne vypadajici panove na nas vytahli nejakou prukazku a snazili se nas dostat do auta.Pri znamkach protestu a dozadovani se uniformovanych policistu vzali roha.Jeste pred odjezdem jsme si dali do nosu v mistim bufalu.Obsluhoval nas 5-lety chlapecek...kteremu moc nejdou pocty..)))) Noc v autobusu byla ve znameni druzby s mistim obyvatelstvem..rum jim celkem chutna....Potkali jsme taky dve kocky...?) z Francie z Marseille.....Jejich cesta miri do Argenti [View Full Entry]

Published: August 27th 2005 | 240 Views | [diary=17777]

Andy
Lost in Sucre
Sucre

Ahoj, tak sme po 3 hodinach letu o 18:00 miestneho casu stastne doleteli na letiste Viru Viru international v Santa Cruz......i ked nazov napoveda ze sa jedna o medzinarodne letiste, v skutocnosti je to jedna runway, 2 letadla a jedna mensi budova........na letisti sme nahodou stretli jedneho pana zo slovenska ktory zije uz 25 rokov v Bolivii......takze nam co to povedal o miestnych pomeroch. Santa Cruz lezi v nadmorskej vyske asi 450 m.n.m. a kedze prave konci zima tak je tu prijemnych 27 stupnov..... Kedze letiste lezi asi 15 km od mesta tak sme [View Full Entry]

Published: August 26th 2005 | 271 Views | [diary=17653]

Sona
Na pivku
La Plaza v Santa Cruz

Bunos dias pratele Po 12 hodivove letu z Frankfurtu a casovemu posuvu 5 hodin nazpet jsme celkem vyrizeni. Cekame asi 11 hodin a poflakujeme se po letisti. Sao Paolo ma asi 17 milionu obyvatel takze diky velmi vysoke kriminalite se nam do mesta moc nechce...... obchazime mistni restaurace a davame si neco k jidlu.....k piti jsme si jiz ve duty fee shopu ve Franfurtu poridili v akci lahev Johnyho chodce coz jak zjistujeme se moc hodi.....a cekani probiha ve velmi vesele nalade... Je tady 17 stupnu a hodne zamraceno.....konecne odlitame z letiste Aeroporto Guarulhoso do Bolivie do Santa [View Full Entry]

Published: August 26th 2005 | 236 Views | [diary=17649]

Na letisti v Sao Paolo

Zdravim Vas pratele Zitrkem se otevre nova kapitola nasich zivotu.Odletame do Jizni Ameriky. Pro nezasvecene upresnim trasu naseho letu. Odletame v 19-20 z Vidne, 20-40 dorazime do Frankfurt. Od 22-05 do 5-00 stravime noc smer Sao Paolo.Sona se rozhodla ze let prospi, coz v mem pripade a Pavola nepripada v uvahu.Zvlaste pokud bude piti zdarma. Hadam, ze s pisni na rtech a s poharkem v ruce efektivne stravime cas v letadle. Posledni prelet probehne v 16-00 smer Santa Cruz(Bolivie) - nas cil. Dorazime tam kolem 17-45 mistniho casu. Tak nam drzte palce, nebo i jinou cast tela. Ahoj A [View Full Entry]

Published: August 23rd 2005 | 206 Views | [diary=17291]

Hmm.....este 7 dni do odchodu......uz treba doladit len par malickosti........:)))).....ale urcite sa uz mozete zacat tesit na vela peknych fotiek...:) [View Full Entry]

Published: August 17th 2005 | 204 Views | [diary=16795]

« back 1 10 20 next »