Travel Blog | About TravelBlog | World Facts | Travel Wallpaper | Travel Forum | Backpackers Travel Insurance | Services | Cameras

P S Thomsen - Peter Thomsen

Peter Thomsen Vi er Tania, Cristina, Annette og Peter på rejse i Bolivia og Brasilien.
Private Message Subscribe Top Photos Blog Map
Joined on: June 13th 2007
Last Login: August 19th 2008

by P-S-Thomsen, order by Date newest first.

« back 1 10 20 30 next »

Nu er vi hjemme
Nu er vi hjemme
Morfar hentede os i Kastrup og vi har hentet Pizza på vejen hjem. Læg mærke til det er blevet sommer i Danmark
Vi pakkede vores 75 kg bagage om morgenen, og ved 10-tiden kørte vi til lufthavnen i Rio. Vores hjemrejse gik over Sao Paulo og London med 3-timers ventetid i Sao Paulo og 5 timer i London. I alt bliver det en tur på 28 timer før vi lander i Kastrup. Tania og Cristina klarede turen over Atlanten og ækvator fint. Denne gang var det mig der led. Jeg havde sat os to og to ved vindue og midtersæde, og det bliver virkeligt klaustrofobisk, når BA spare på den friske luft. En anden gang tror jeg det vil være bedre for os [View Full Entry]

P S Thomsen - Peter Thomsen | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 7 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=190669] | 2007-08-10 21:16:41

Her forlader vi hotellet i Rio
Uden for hotellet med 75kg bagage
Søen i Rio med Ipanema kvarteret på den anden side

Ipanema stranden
Ipanema stranden
Billedet er fra første dag vi var på stranden
Efter morgenmaden gik vi ned til Ipanema stranden. Vi blev straks antastet af strandseng udlejeren og fik strandsenge. Vandet og stranden er skøn med klart vand og store bølger, ikke gigant store som i forgårs, men sjove. Jeg samlede muslingeskaller og Cristina og Tania kikkede på dem. Vandet var selvfølgelig koldere end i Pipa, men det skal nok ha’ været 21grader. Når man ligger på stranden kommer der hele tiden sælgere forbi (ca. hvert minut). De vil sælge håndklæder, is, grilmad som de tilbereder på stedet, tørklæder, hængekøjer, kokosmælk, smykker, tatoveringer, drikkevarer, &he [View Full Entry]

P S Thomsen - Peter Thomsen | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 4 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=190668] | 2007-08-10 21:15:33

Strandliv
Store bølger på Ipanema stranden
Det karakteristiske fortov som går langs Copacabana og Ipanama

I dag tog vi i botaniskhave. Den er anlagt for 199 år siden, og er kæmpe stor. Der skulle være over 5000 arter. Der er anlagt alléer af kongepalmer, vi så kakaotræ, kæmpebambus, kæmpeåkander og et orkide drivhus. Vi skulle fortsætte i shopping center efter den botaniskehave og det ’trak’ mere, så vi fik langt fra set hele haven. Jeg ville gerne have set et drivhus med kødædende planter, men det er nok mere en drenge-ting. Vi tog en taxi omkring 15km sydpå langs kysten til bydelen Barra. Her ligger BarraShopping som er Latinamerikas største shopping center med 500 butikker. Vi [View Full Entry]

P S Thomsen - Peter Thomsen | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 6 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=190667] | 2007-08-10 21:15:51

Orkide
Kæmpe træ i Rio
Vi mødte et egern

Igen en dejlig morgenmads restaurant, vi kommer til at savne den friske frugt og juice til morgenmad. Vi hyrede en chauffør fra hotellet til at tage os på sightseeing til kristusfiguren (Corcovado bjerget) 740m over byen og bagefter til Sukkertoppen. Man køre op til kristusfiguren gennem regnskov som støder lige op til byen. Vi gik det sidste stykke op til toppen, og mødte aber der var villige til at blive fotograferet mod betaling i bananer. Der er en fortryllende udsigt over Rio, der er vand på tre sider og man ser lige ned på Rio berømte strande. Vejret har i den [View Full Entry]

P S Thomsen - Peter Thomsen | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 13 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=190385] | 2007-08-10 21:15:21

Gondollift fra mellemstationen til toppen af Sukkertoppen
Annette med Cristina og Tania
Sukkertoppen set fra Corcovadobjerget

I dag fejrede vi Cristinas 9 års fødselsdag. For en gangs skyld var Cristina den første der vågnede, hun fik gaver og vi spiste morgenmad. Der var ingen af os der gad gå til stranden, så dagen gik med at dase ved poolen, læse og spille kort. Som en overraskelse til cristina, havde vi bestilt fødselsdagsmiddag på en restaurant der ligger på den yderste pynt ved stranden hvor surferne holder til. Vi gik derhen ved 5-tiden, i håbet om at se solnedgangen. Det er den eneste restaurant i Pipa med solnedgang over havet, desværre var det ikke helt skyfrit, så vi [View Full Entry]

P S Thomsen - Peter Thomsen | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 11 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=190666] | 2007-08-10 21:16:25

Pipa stranden ved lavvande
Så er vores drinks serveret
Fødselsdagsbarnet

De sidste dage er gået med at shoppe og slappe af ved stranden. En del tid går med at se på klip-klapper. De sælges overalt og alle går i dem. Jeg er vist en af de eneste der går i sandaler - så jeg er også snart moden til at finde mig et par klip-klapper i de brasilianske farver. Da vi var på stranden i går der var 3 delfiner der svømmede langs stranden. Indimellem kom de helt tæt på os, det tætteste var omkring 5m. Vi kan kun se dem når de kommer op for at få luft eller jage [View Full Entry]

P S Thomsen - Peter Thomsen | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 14 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=186225] | 2007-08-05 16:18:51

Pludselig kunne Tania lide ananas
Cristina i det sene eftermiddagslys
Iguan i træ ved stranden

I dag havde vi valgt at tage på 'oplevelsestur' i en firehjulstrukket rustik udrangeret jeep. Den havde vist været brugt til ekspedition gennem Sydamerika, og nu har ejeren slået sig ned i Pipa, og laver turer for turister. Bilen er indrettet med bænke langs siderne. Ud over os, var der en mor med datter og søn fra Rio. Vi startede med at køre sydpå langs kysten, og stoppede ved udsigtspunkter og strande med surfere. Vi badede i nogle naturlige pools der lå inden for et rev. Tania og Cristina hyggede sig med de to brasilianske børn og jeg samlede muslingeskaller. De [View Full Entry]

P S Thomsen - Peter Thomsen | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 15 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=189494] | 2007-08-08 00:05:05

Praia do Amor
Her skal vi over
Kokosnød (den grønne med sugerøret ;-)

I dag tog vi en tur med en motorbåd fra stranden i Pipa. Der er omkring en meter forskel på høj og lavvande ved Pipa, og et rev ud for byen. Vi blev sejlet ud til skibet i en lille båd. Skibet sejlede lidt op og ned langs kysten. Vi stoppede i bugten Golfinos bay hvor vi så delfiner. På tilbageturen badede vi sammen med delfinerne. Desværre ikke noget med at kramme dem og røre. Vandet er ikke klart, det er ophvirvlet sand nogenlunde som ved Vesterhavet, så vi kunne kun se delfinerne når de kom op for at ånde. Det [View Full Entry]

P S Thomsen - Peter Thomsen | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 4 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=189492] | 2007-08-07 23:50:39

Pipa
Golfinos bay
Vi bader fra båden

Vi har kæmpet de sidste dage med at få hævet kontanter. Der er to hæveautomater i Pipa. I forgårs var de tømt for penge, i går var den ene først tømt for penge og den anden havde ikke forbindelse så den kunne tage udenlandske kort. Senere på dagen var begge maskine brudt ned. Så jeg tog en minibus ind til den nærmeste by og forsøgte maskinerne i en bank - her var situationen den samme - automaterne var tømt! Så det var et stort øjeblik da vi kom til automaterne i morges og der var et par bankfolk med vagter der [View Full Entry]

P S Thomsen - Peter Thomsen | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 3 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=188805] | 2007-08-06 23:05:40

Cristina og Tania på vej i vandet
Aberne får kiks

I dag fejrede vi Tanias fødselsdag. Tak for SMS'er og hilsener. Tania har glædet sig og talt dagene i lang tid. Vi ankom til Pipa i går aftes efter at være fløjet fra Iguazu - Sao Paulo - Fortaleza - Natal. Pipa ligger på atlanterhavskysten 80km syd for byen Natal, ca. 6 grader syd for ækvator. Vi havde på forhånd arrangeret 'safe and comfortable' taxi transport fra lufthavnen til Pipa. Det gik meget godt det første stykke. Undervejs skulle chaufføren lige hente noget i en butik, og åbnede bildøren lige ud foran en cyklist som med nød og næppe undgik at [View Full Entry]

P S Thomsen - Peter Thomsen | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 3 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=189490] | 2007-08-07 23:42:43

Vi vil ha
Den rækker tunge