by NynNete, order by Date newest first.

« back 1 10 20 next »

Hola amigos y amigas! Saa maa det vist vaere min tur til at opdatere bloggen. Lad mig starte med at sige tak til Nynne, som aabenlyst ikke fatter nogen af foelgende udtryk: "Det var ikke noget at skrive hjem om" eller "less is more". Hun er jo fuldstaendig ude af kontrol! Naa, hvad er der saa sket siden sidst? Vi forlod Panajachel i soendags - en knap saa hensynsfuld beslutning eftersom Nynne havde tilbragt hele natten paa toilettet, hvor hun braekkede sig i stride stroemme. Hun er faerdig med foelgende: Oksekoed, tortillas og guacamole (der er stadig uvist hvilken, der [View Full Entry]

Published: April 24th 2007 | 161 Views | [diary=151923]

Hippie hut El Retiro
Tikal
Tikal ruiner

¡Hejsa! OBS: Lover, at dette bliver en kort lille notits (og ikke Saxos samlede vaerker som sidst)... Foerst et par meddelelser: 1) Zenias hjemmeside med billeder hedder: www.23hq.com/Zenia & 2) Vi har stadig problemer med at faa overfoert vores egne billeder, saa maaske sker det aldrig - sorry, I maa saa glaede jer til at se dem, naar vi kommer hjem. (Og jeg siger jer, vi har til et 5 timers Powerpoint-show, mindst...MED irriterende grafik og effekter...hehe) Vi ankom til Panajachel i gaar, som er en ret hyggelig by, der ligger lige ved Lago Atitlán. At vi overhovedet naaede frem [View Full Entry]

Published: April 20th 2007 | 136 Views | [diary=150674]

Sololá
Heysan...
Sololá

Hey Guys & Dolls... Saa er vi landet i Guatemala efter knap 2 dages konstant buskoersel med TICABUS. Vi endte med at holde ganske meget af Granada, som virkelig var en meget smuk by med en rar og rolig stemning, men min Gud, hvor var der varmt... Vi var tvunget til at holde siesta hver dag og blev begge ramt af pludselige "jeg er saa toerstig, at jeg hjertens gerne drikker af halvraadne og moegklamme Lago Nicaragua, hvis ikke jeg faar noget vaeske pronto!"-anfald. Loerdag havde vi arrangeret en guidet tur med "Tierra Tours" til den naerliggende vulkan Masaya samt [View Full Entry]

Published: April 18th 2007 | 135 Views | [diary=150070]

Busterminalen i Xela
Busterminalen i Xela
Xela

Ad omveje til Nicaragua... Nete & Nynne Bienvenidos a Nicaragua, muchachas y muchachos!... (Foerst maa jeg lige dele min vrede og irritation over, at en vis lorte-computer fik ALT det, jeg skrev paa bloggen i gaar til at forsvinde ud i den blaa luft... Wouv, jeg blev hidsig... Nete maatte tage mig i armen og sige: "det gaar nok, Nynne, vi smutter bare nu og skriver en anden dag, pyt skidt") Saa, vi proever igen... :) Vi tog afsked med Zenia og Disa i soendags, som maatte tilbage paa skolen igen - og det var ret vemodigt, fo [View Full Entry]

Published: April 12th 2007 | 582 Views | [diary=147968]

Playa Cocles
Disa og Nete
PURA VIDA

Hej allesammen! Saa er det vist tid til at opdatere bloggen. Vi befinder os pt i Puerto Viejo..igen... ja, vi ved det godt. Vi elsker det her sted og vi kommer sikkert aldrig videre. I gaar moedte jeg en fyr fra Uruguay, som spurgte til vores rejseplaner. Jeg gav en malende beskrivelse af vores kommende besoeg i Nicaragua, Guatemala, Peru og Argentina. Han kiggede bare paa mig, nikkede og udbroed saa: "For 10 aar siden havde jeg praecis samme rejseplaner. Jeg forlod aldrig Puerto Viejo og har boet her lige siden." Det mest uhyggelige er, at vi slet ikke har [View Full Entry]

Published: April 4th 2007 | 249 Views | [diary=145184]

Nete og Beth
Bluty paa Poolbar
Ud at koere med de skoere...

Hejsan... Saa er det soerme allerede ved at vaere tid til, at Nete og jeg pakker sydfrugterne og flakker mod lidt mere nordlige himmelstroeg. Men foerst tager vi liige en mindre detour til Puerto Viejo for at sige farvel til Costa Rica med maner... Planerne er som foelger: fredag-mandag i Puerto Viejo, mandag tilbage til San Jose og tirsdag med en meget tidlig bus til Los Chiles, som er en af graensebyerne mellem Costa Rica og Nicaragua. Fra Los Chiles tager vi til San Carlos i Nicaragua, hvorfra vi efter en mindre flodtur, sejler over Lago de Nicaragua(maaske med stop [View Full Entry]

Published: March 29th 2007 | 243 Views | [diary=143226]

Beverly Hills 90210
Ted

Hej allesammen! Saa er vi hjemvendt efter en rimelig maerkelig weekend ved Playa Tamarindo. Hele denne weekend begyndte med, at vi tog paa den lokale club torsdag aften. Amerikanerne fra skolen havde tryglet os i flere dage om at joine dem, da de aabenbart drak sig en kaep i oeret paa denne club hver aften. Vi har ikke det store behov for at haenge med dem mere end hoejst noedvendigt, men tog os sammen og tog afsted lige efter aftensmaden. Clubben var ganske hyggelig med levende musik, desvaerre sang han helt af helvede til men efter et par oel lyder det [View Full Entry]

Published: March 20th 2007 | 129 Views | [diary=140045]

Hejsa allesammen... Lige en lille kort notits om, at vi har hugget nogen billeder fra Zenias hjemmeside, som vi har lagt ind paa bloggen, saa kig forbi sidste entry, der er et par stykker fra Puerto Viejo. (Der er flere paa hendes hjemmeside: www.23hg.com/Zenia) Alt er godt her, vi er ved at falde ned efter en haard dag i skolen med efterfoelgende indvielses-frokost-ceremoni for en kendt forfatter, som har faeet et trae/plante opkaldt efter sig eller noget ud paa skolen...det er en lang og besvaerlig historie...noget med, at han sad i i faengsel i 33 aar for noget, han ikke havde [View Full Entry]

Published: March 15th 2007 | 133 Views | [diary=138373]

Hejsan! Saa er Nete og jeg tilbage i Alajuela efter en forlaenget weekend i Puerto Viejo, en lille flaekke af en fantastisk by, som ligger lige ved den caribiske kyst og er fyldt med jamaicanske efterkommere, backpackere-hvoraf en del af dem aldrig kommet videre-, reggae og surferdudes... Helt sindssygt smukt og utroligt surrealistisk sted. Vi tog en bus dertil fredag fra San Jose, koerte ca 4-5 timer gennem regnskov og bjerge og landede midt i byen. Vi fandt en -maaske- autoriseret taxi...eller nej, ikke autoriseret, det var en lille lastbil, hvor vi fik lov at sidde bagi og fik en bumpy [View Full Entry]

Published: March 14th 2007 | 189 Views | [diary=138017]

Klam gul og farlig slange...
Disa & Xenia
Regnskov...

Aloha! Vi har netop gennemfoert de 3 foerste dage paa skolen og hvilke tre dage, det har vaeret!... At starte i skole igen er saadan lidt ubehageligt i starten og baade Nete og jeg sad med flugtplaner i tankerne... Vi er kommet paa hver vores hold med lutter American Dudes... Skolen er nemlig for tiden besat af 2 store grupper af amerikanere fra hhv Washington og Minnesota, som lever op til enhver fordom, man kunne have om dette folkefaerd. Jeg er paa hold med 1) Stephanie: 18-aarig halvfanatisk sportspige, som staar op kl 5 hver morgen for at loebe en times [View Full Entry]

Published: March 8th 2007 | 101 Views | [diary=136017]

« back 1 10 20 next »