Travel Blog | NynNete http://www.travelblog.org/Bloggers/NynNete/ Travel adventures in journals and photos from NynNete en-us Wed, 23 Dec 2009 11:27:53 +0000 Wed, 23 Dec 2009 11:27:53 +0000 Sidste Nat Med Kliken... "Slow down you move too fast...you got to let the moment last..." Kaere AllesammenTaenkte at det var rimeligt med en ganske kortyeah right Nynne hilsen her fra Puerto Viejo foer det hele ligesom...lakker mod enden...agtigt. Argh. Tro mig vi er nogen der fornaegter paa livet loes Dagen i dag er heller ikke til saa meget andet end at gemme sig indenfor drikke kaffe og gaa paa internettet thi Vorherre lader sin vrede stroemme ned over os i staenger. Da http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/Costa-Rica/Limon/Puerto-Viejo-de-Talamanca/blog-175219.html Med Mufasa i Junglen og I Boelgen Blaa med Manden Der Hader Danmark Hvasaa Danmark Her er endnu een... Sorry men 50 af sangene paa Netes mp3 er Nik Jay saa det kan ligesom ikke undgaa at paavirke ens sprog en kende... Hvad er sket siden sidst Faktisk en del ting vi har vaeret forbloeffende aktive de sidste 4 dage. Faktisk saa aktive at vi netop nu begge er helt stive og smadrede i kroppen og brokker os over alt fra braekkede taeer oemme naeser og http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/Costa-Rica/Limon/Puerto-Viejo-de-Talamanca/blog-168890.html Snorkeling ved Punta Uva og razzia paa Sunset Bar Hej alle hjemme i Danmark Saa er det tid til en lille opdatering her fra Puerto Viejo. Ikke at vi har det store at berette men det plejer jo ikke at holde os tilbage.. I torsdags besluttede Bluty at det var tid til en aktiv dag de fleste dage bliver tilbragt ved stranden det er for varmt til noget som helst andet saa vi lejede snorkeludstyr. Selvfoelgelig skulle vi foerst lige finde et s http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/Costa-Rica/Limon/Puerto-Viejo-de-Talamanca/blog-167125.html ENJOY Revl Krat... ENJOY Revl Krat...nbspCentral America Caribbean raquonbspCosta Rica raquonbspPuerto Viejo de Talamanca By NynNeteMay 31st 2007Nete Nynne Hey ho Saa er der simpelthen kommet billeder paa Bloggi. Tak til Zenia for hendes odenseanske indflydelse der... Ja. Det er med loest haand udvalgte billeder baade helt tilbage fra ankomsten til Costa Rica og diverse fra skolen amerikanerne http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/Costa-Rica/Limon/Puerto-Viejo-de-Talamanca/blog-164085.html E.R talentloes fodbold og den caribiske monsterfisk Hej allesammen Saa er der sgu allerede opdatering venner. Ikke at jeg har det store at berette men jeg skal nu nok finde paa noget. I gaar forlod Disa Puerto Viejo og satte kurs mod New York inden hun vender tilbage til Island i naeste uge. Det var lidt vemodigt men heldigvis har vi stadig Zenia.. og Bluty selvfoelgelig. Eller Mufasa som han gerne vil have vi kalder ham. Dyrenes konge For http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/Costa-Rica/Limon/Puerto-Viejo-de-Talamanca/blog-163211.html Tyveri Haevntogt Ekstrem Hjemmeservice Now in the Caribbean Kaere Allesammen guys dolls muchachos y muchachas ladies gents...toesepiger og gadedrenge... Saa er vi tilbage i Puerto Viejoforkortes herefter PV... og det er sgu fantastisk... Vi forlod Lima i tirsdags overnattede i San Jose og efter en impulsiv shoppingtur...argh moedtes vi saa med Zenia og Disa onsdag ved Terminal Caribe for at tage bussen til PV. Vi havde desvaerre givet http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/Costa-Rica/Limon/Puerto-Viejo-de-Talamanca/blog-162164.html Hilsen fra Lima Caribien venter Hej Jeg er loebet toer for kaekke aabningsreplikker.. Saa er Nete tilbage for fuld udblaesning opstandet fra de doede. Pyyha det var en haard omgang Men som de kloge siger What doesnt kill you only makes you stronger.. Fredag i sidste uge fik Nynne pisket mig til Machu Picchu heldigvis. Vi tog bussen meget tidligt om morgenen fra Aguas Calientes hvor vi havde tilbragt natten. E http://www.travelblog.org/South-America/Peru/Lima/blog-159872.html "The Rise and Fall of Nete" en tragedie Ladies and Gents... Hvem skulle have troet at Netes profeti om at vi maaske aldrig overlevede Machu Picchu skulle ende med at blive naesten sand... Det startede ellers saa fint i mandags hvor vi sammen med gruppen forlod Cuzco for at se The Sacred Valley komme paa markedhvor vi endnu engang faldt i Indianerfaelden...goddammit og se et par ruiner for ligesom at varme op til tirsdag hvor http://www.travelblog.org/South-America/Peru/Cusco/Aguas-Calientes/blog-157113.html Panfloejter oxygenmangel og 7 grader UntitledNete Nynne Hej Boelle Bobs En lille kort notits om at vi pt befinder os i Cuzco Peru. Loerdag skulle vi moedes med resten af gruppen paa vores hotel troede vi eller det er hvad vores uduelige rejsekoordinater fra Kilroy Travels.. ingen navne..ANNE KLITTE havde informeret os om for naesten 2 maaneder siden. Men men men vi befandt os soerme paa det forkerte hotel Saa saa man lig http://www.travelblog.org/South-America/Peru/Cusco/Machu-Picchu/blog-155811.html Adios Guatemala... Maa jeg aldrig se en indianer igen... Buenas chicos y chicas... So...where were I... Nynne is back...mowhohaha Fra Coban tog vi til den lille bjergflaekke Lanquin hvor vi boede paa El Retiro Lodge som er et hostel bestaaende af en flok hytter der ligger lige ned til floden med haengekoejer hist og pist og en vildt laekker vegetarrestaurant med faellesspisning om aftenen. Utroligt smukt og idyllisk sted blot en kende hi http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/blog-154536.html Verdens mest soelle tempelriddere Hola amigos y amigas Saa maa det vist vaere min tur til at opdatere bloggen. Lad mig starte med at sige tak til Nynne som aabenlyst ikke fatter nogen af foelgende udtryk Det var ikke noget at skrive hjem om eller less is more. Hun er jo fuldstaendig ude af kontrol Naa hvad er der saa sket siden sidst Vi forlod Panajachel i soendags en knap saa hensynsfuld beslutning eftersom Nynne http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/Guatemala/Coban/blog-151923.html Doedskoersel til lyden af Salsa... Am I dead already and gone to Hell... Hejsa OBS Lover at dette bliver en kort lille notits og ikke Saxos samlede vaerker som sidst... Foerst et par meddelelser 1 Zenias hjemmeside med billeder hedder www.23hq.comZenia 2 Vi har stadig problemer med at faa overfoert vores egne billeder saa maaske sker det aldrig sorry I maa saa glaede jer til at se dem naar vi kommer hjem. Og jeg siger jer vi har til et 5 timers http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/Guatemala/Panajachel/Lake-Atitlan/blog-150674.html From Quetzaltenango with love... Hey Guys Dolls... Saa er vi landet i Guatemala efter knap 2 dages konstant buskoersel med TICABUS. Vi endte med at holde ganske meget af Granada som virkelig var en meget smuk by med en rar og rolig stemning men min Gud hvor var der varmt... Vi var tvunget til at holde siesta hver dag og blev begge ramt af pludselige jeg er saa toerstig at jeg hjertens gerne drikker af halvraadne og moegk http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/Guatemala/Quetzaltenango/blog-150070.html Granada Guyaba y Guyabana... Ad omveje til Nicaragua...Nete Nynne Bienvenidos a Nicaragua muchachas y muchachos... Foerst maa jeg lige dele min vrede og irritation over at en vis lortecomputer fik ALT det jeg skrev paa bloggen i gaar til at forsvinde ud i den blaa luft... Wouv jeg blev hidsig... Nete maatte tage mig i armen og sige det gaar nok Nynne vi smutter bare nu og skriver en anden dag pyt skidt Saa v http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/Nicaragua/Granada/400m-fra-Lago-Nicaragua/blog-147968.html Surfing reggae og laekre sorte maend.. II Hej allesammen Saa er det vist tid til at opdatere bloggen. Vi befinder os pt i Puerto Viejo..igen... ja vi ved det godt. Vi elsker det her sted og vi kommer sikkert aldrig videre. I gaar moedte jeg en fyr fra Uruguay som spurgte til vores rejseplaner. Jeg gav en malende beskrivelse af vores kommende besoeg i Nicaragua Guatemala Peru og Argentina. Han kiggede bare paa mig nikkede og udbroed http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/Costa-Rica/Limon/Puerto-Viejo-de-Talamanca/blog-145184.html Saruman Starfuckers og Usynlige Vulkaner... Hejsan... Saa er det soerme allerede ved at vaere tid til at Nete og jeg pakker sydfrugterne og flakker mod lidt mere nordlige himmelstroeg. Men foerst tager vi liige en mindre detour til Puerto Viejo for at sige farvel til Costa Rica med maner... Planerne er som foelger fredagmandag i Puerto Viejo mandag tilbage til San Jose og tirsdag med en meget tidlig bus til Los Chiles som er en af gr http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/Costa-Rica/Alajuela/blog-143226.html Bizar weekend ved Playa Tamarindo Hej allesammenSaa er vi hjemvendt efter en rimelig maerkelig weekend ved Playa Tamarindo.Hele denne weekend begyndte med at vi tog paa den lokale club torsdag aften. Amerikanerne fra skolen havde tryglet os i flere dage om at joine dem da de aabenbart drak sig en kaep i oeret paa denne club hver aften. Vi har ikke det store behov for at haenge med dem mere end hoejst noedvendigt men tog os sam http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/Costa-Rica/Alajuela/blog-140045.html It's a KODAK moment... Hejsa allesammen... Lige en lille kort notits om at vi har hugget nogen billeder fra Zenias hjemmeside som vi har lagt ind paa bloggen saa kig forbi sidste entry der er et par stykker fra Puerto Viejo. Der er flere paa hendes hjemmeside www.23hg.comZeniaAlt er godt her vi er ved at falde ned efter en haard dag i skolen med efterfoelgende indvielsesfrokostceremoni for en kendt forfatter http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/Costa-Rica/Alajuela/blog-138373.html Surfing reggae og laekre sorte maend... HejsanSaa er Nete og jeg tilbage i Alajuela efter en forlaenget weekend i Puerto Viejo en lille flaekke af en fantastisk by som ligger lige ved den caribiske kyst og er fyldt med jamaicanske efterkommere backpackerehvoraf en del af dem aldrig kommet videre reggae og surferdudes... Helt sindssygt smukt og utroligt surrealistisk sted. Vi tog en bus dertil fredag fra San Jose koerte ca 45 ti http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/Costa-Rica/Alajuela/blog-138017.html Back to school... Aloha Vi har netop gennemfoert de 3 foerste dage paa skolen og hvilke tre dage det har vaeret... At starte i skole igen er saadan lidt ubehageligt i starten og baade Nete og jeg sad med flugtplaner i tankerne... Vi er kommet paa hver vores hold med lutter American Dudes... Skolen er nemlig for tiden besat af 2 store grupper af amerikanere fra hhv Washington og Minnesota som lever op til enhve http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/Costa-Rica/Alajuela/blog-136017.html