« back 1 50 next »

Comments

3rd November 2008
Rob en Monique van Kassel
- From: Family Trip part two / Familie uitje deel 2
Sorry Willeke, ik was nog wat vergeten. Dat pakje staat je goed. Gr. Rob en Monique
3rd November 2008
Rob en Monique van Kassel
- From: Family Trip part two / Familie uitje deel 2
Halo Willeke en Kees. Ziet er heel leuk uit jullie familie uitjes met de 2 meisjes. Vraagje, lopen ze stage bij jullie en uit welk land komen ze. Heel veel plezier nog met de dames. Groetjes Rob en Monique
1st November 2008
Judith
Leuk hoor - From: Family Trip part two / Familie uitje deel 2
Hoi Kees en Willeke, Dat ziet er gezellig uit, zeg. Gisteren is Erik ook met Giel naar Halloween geweest in het dorp, maar na een half uur waren ze al weer thuis: mama, mij huilen, eng. Daar was hij dus nog een beetje te klein voor. Waarschijnlijk liepen daar geen troetelbeertjes rond. Over een paar jaar proberen we het nog wel weer eens. Groetjes Judith
19th October 2008
jean heeren
jealous - From: Familie uitje / Family trip
Rich would be jealous...oh well, retirement is only a few years away....then it will be "PURA VIDA"
17th October 2008
Gezinsuitbreiding - From: Familie uitje / Family trip
Gezinsuitbreiding? Gezellig! Geeft jullie ook de gelegenheid om eens af en toe met zijn tweetjes ergens naar toe te gaan, terwijl de "kids" op het huis passen. Zijn jullie al weggespoeld? Coco is nat, erg nat, maar gelukkig niet zo erg als elders in het land. Hoe is het met het beestenspul, ook daar gezinsuitbreiding, hoorden we? Groetjes, Ruud, Odette en Scuby Playas del Coco
Kirsten
Jeetjemineetje - From: Familie uitje / Family trip
Nou Wil ik wist van niets; twee aangenomen dochters vertel vertel! Ziet er leuk uit zo'n dagjemoeten we ook eens gaan doen ;-)
jan en José
Gezellig - From: Familie uitje / Family trip
Gezellig een dagje uit met de kids, wat zijn ze al groot, komt zeker van de rijst met bonen! Zo zien wij ook nog een stukje van het park. Nog veel plezier met z'n allen. Doeiiiiiii.
Mam Corrie
Wat ontzettend leuk - From: Familie uitje / Family trip
Onwijs bedankt voor dit mooie verhaal, wel vervelend die kinderen die steeds moeten plassen en vragen, zijn we er al? Ik heb er erg van genoten, mooie foto's ook. Groetjes en nogmaals bedankt. Corrie
14th September 2008
Isabel Blanco
PRACHTIG - From: Alaska
Adembenemend mooi moet ik zeggen van die foto's, je gaat bijna de temperaturen vergeten daar door dit schitterende uitzicht. Gr Isabel http://paranormaal.blog.nl
12th August 2008
Jan en José
Prachtig!!!!! - From: Philadelphia and surroundings
Wat een prachtige foto's en wat zullen jullie genoten hebben. Daar kan je weer een tijd op teren. Doeiiiii!!!!! Jan en José.
11th August 2008
Aad en Mar
Mooiiiiiii!! - From: Philadelphia and surroundings
Hoi Kees en Willeke, Wat een mooie foto's zeg. Zo te zien hebben jullie het fantastisch gehad daar. Tot snel! gr AenM
Rigard
Wauwwwwwwwwwwwww - From: Alaska animals and Flowers
Ha die Kees en Willeke. Ontzettend mooie foto's. Zo kennen wij jullie, oog voor mooie dingen. Ik hoop dat wij na het afstuderen ook jullie een mooie serie kunnen sturen. Geniet er van...........Rigard,Yvon en Danéh
ton &gonny
jaloers - From: Alaska animals and Flowers
het is niet moeilijk ons jaloers te maken, fantastisch wat een mooie foto's, hmmm alaska, misschien een optie voor als curacao niets wordt, ( nog steeds bezig) groet ton en gonny
Kirsten
- From: Alaska animals and Flowers
He Kees en Willeke Geweldige foto's daar zitten zeker een paar bij voor aan de muur. Volgende week een paar dagen Panama, daarna even buurten?
Ria
- From: Alaska animals and Flowers
Hoi Kees en Willeke Leuk om weer even een stukje over jullie reis te lezen en Mooie foto's. Vooral de American eagle vind ik geweldig! Groetjes, Jan en Ria
Hmmmm...... - From: Alaska animals and Flowers
I think I've seen these photos before........ Hahahaha
23rd July 2008
Inger Droog
Mooie Reis, zeg! - From: Alaska
Hoi Kees en Willeke,... Wat leuk dat jullie ook van verse zee vis, natte neuzen en kil weer kunnen genieten! Tja.. Alaska is dus net niet Costa Rica! Jullie zullen, ook na zo'n mooie reis, weer blij om terug te zijn op je heerlijke thuis plek! Oost, West, Thuis BEST! Hartelijke groetjes, van Inger in Costa Rica
19th July 2008
Peter en Flor
- From: Alaska
wij vinden het erg leuk dat jullie daar een hele leuke tijd hebben gehad,maar nu weer terug naar het warme Costa Rica !!
15th July 2008
Ria en Jan
- From: Alaska
Hey wereldreizigers! Gaaf om even van jullie reis mee te genieten. Groetjes Jan en Ria
11th July 2008
brenda
- From: Alaska
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...........ziet er wel mooi uit, maar toch niks voor mij denk ik. Het gaat goed in jullie huis hoor ik zo, ik kan helaas niet ff langs komen wnat het is een gekke huis hier. Jullie moeten Martin waarschijnlijk thuis brengen. Ik doe me best, maar.....we shall see. Nog veel plezier in Philly, groetjes Bren
Monte Terras
- From: Chica baby's
jammeeeeeeeeeeer joh, er zijn er al twee naar een ander huis en de laatste twee gaan volgende week, we houden er eentje !! en ja we komen volgende week ff een dagje naar Coco....tot znel !
Leuk hoor - From: Chica baby's
Echt schattig hoor die kleintjes. Mag ik daar ook nog op passen of zijn die dan al weer weg? Kan ik weer foto's maken. Tot snel begreep ik!!??
- From: Chica baby's
Wat worden ze groot man.
1st May 2008
Martin de duikguru
Leuk - From: We Moved !
Schitterend hoor maar hebbie dat ook in het groen.
1st May 2008
Ruud en Odette
Petje af! - From: We Moved !
Dát ziet er gelikt, of beter gezegd: geschilderd, uit! Het heeft wat bloed, zweet en blaren (geen tranen, hopen we) gekost, maar het resultaat mag er zijn: helemaal toppie, als nieuw en met mooie kleuren! We zijn helemaal trots op jullie! Saludos cordiales, Ruud, Odette en Scuby
2nd April 2008
Dive Guru
Schitterend!!!!! - From: nieuws uit Tronadora / news from Tronadora
Hey Kees, kijk je uit bovenop de steiger?! Mooie auto man, je zit er bij zo trots als een aap met 7 lu**en. Haha Sorry van Vlekkie jongens maar natuurlijk ook gefeliciteerd met jullie nieuwe aanwinst. Wanneer kom je de auto laten zien in Coco of moeten we eerst naar jullie komen voor Kees z'n verjaardag? Wat voor dag is zijn verjaardag? Greetzzzz from Coco. Martin en brenda ook natuurlijk
2nd March 2008
Ruud & Odette
Hola from Coco! - From: Hola !
Oh my gosh, even more animals!?!? So Chica is getting little Chiquitas? Good luck, Kees, on that maintenance job. Lot of work, but.... worthwhile, because it already starts to look a lot different! Abrazo fuerte! Ruud, Odette & Scuby Playas del Coco, Costa Rica
6th January 2008
Inger Droog
Wat een gezelligheid!! echt op z'n Hollands! - From: 2008
HOi Kees en Willeke, Nou, die Kerst en Nieuwjaars gasten hebben geboft zeg! Kerst met tropische bloemen op tafel.. EN... kalkoen.. ! Turkey and all the trimmings! Lucky people who visited during the Christmas season! We, the Dutch, may be a little strange.. but we do know how to have a good time. Happy New Year! May it be a fantastic and prosperous year. Congratulations and much success with all your new projects. Love and greetings to you both.. and... de dieren aanhang! Inger
29th September 2007
esther
- From: Orchideen en insecten
Gave beesten he? En die bloemen zijn gewoon schitterend!! We vertrekken dinsdag op reis... in april zijn we ongeveer in Costa Rica. Tot dan!
17th September 2007
Monte Terras
nassi - From: Hallo allemaal/Hello everybody
sorry Mart, volgende keer ga ik nasi voor je maken als jullie hierheen komen, word wellicht wel oud en nieuw maar dat maakt niet uit he ? hasta la pasta Willeke
17th September 2007
Geen nassi voor mij???? - From: Hallo allemaal/Hello everybody
Volgende keer maar ff wat nassi meenemen naar Playas del Coco hoor. Veel plezier met de dieretuin.
1st June 2007
Ruud, Odette en Scuby
Effe hallo.... - From: Van alles en nog wat / This and that....
Da's nog eens wat je noemt de Costaricaanse versie van een zwembad in je tuin..... Nat hè, de afgelopen week, hier ook. Kriebel dat meiske van jullie maar eens lekker over haar buikje als ze slaapt en fluister in haar oortje dat Scuby gauw weer komt spelen (na jullie vakantie). Jammer genoeg voor jullie betekent het dat wij ook weer komen... Je moet er wat voor over hebben. Dikke kus! Ruud, Odette en Scuby
1st June 2007
STEEF&ISIS
Wandelende tak - From: Van alles en nog wat / This and that....
He schatjes van me. Nog ffn en dan zijn jullie bij ons :-) Isis vind die wandelende tak geweldig. Nou ik zie jullie snel xxxx van isis en moi.
30th May 2007
Arno en Patricia
Brrr, torren... - From: Orchideen en insecten
Een tor van 10 cm lang??? Nou, dan moet ik nog even nadenken of wij nog wel naar Costa rica komen hoor.... brr En dat andere beestje, zeker weten dat het niet een verschroeid blaadje is? Bij ons thuis eet de poes insekten, maar als jullie Flekkie dat doet, zit ze meteen vol denk ik, met zulke joekels! De bloemen in de tuin zijn WAANZINNIG, dat dan weer wel! mooi hoor!
28th May 2007
Ruud en Odette
alles wat groeit en bloeit en telkens weer boeit... - From: Orchideen en insecten
Wat een schitterende dingen komen jullie tegen in de tuin. Volgende keer dat je in Coco bent (na je vakantie of zo), moet je eens gaan kijken bij Htl. Villa Flores (t.o. M&B), die schijnen ook een hele mooie verzameling te hebben. Misschien kan je stekjes uitwisselen... Dikke kus, Ruud, Odette en Scuby
27th May 2007
Isabel Blanco
meubels - From: Nachtwandelingen en meer... / Nightwalks and more...
Nou ik denk dat Jan des Bouvrie in Hollandia concurrentie heeft hoor, mooie tafel :) super, jammer dat ik het nu pas zie anders had Gerard wat hout mee kunnen nemen in het vliegtuig :) Knuffie www.trueblancospirit.com ps oranje blijft oranje he lalalalalala
27th May 2007
- From: Orchideen en insecten
raar beestje die laatste???? Heb je gehoord van een puppie, een zwart katje en nou gisteren 3 ienie mienie katjes nog met de ogen dicht. In 2 dagen 5 beesten rijker..........help, ik denk dat ik Rich Coast diving maar in Rich Coast animal shelter moet gaan veranderen!!
2nd May 2007
anonymous
Restjes hout... - From: Nachtwandelingen en meer... / Nightwalks and more...
Vanaf nu dus helemaal alle restjes hout bewaren en verzamelen! Zo'n tafel moet je beslist opnemen in de catalogus (die er ongetwijfeld ooit komt...). Chapeau! Als we zouden weten waar we een dergelijke tafel neer zouden kunnen zetten, dan plaatsten we meteen een bestelling. Wie weet in de toekomst?!? Abrazo fuerte, Ruud, Odette en Scuby
3rd April 2007
annemiek & evert
Leuk zulke buren.... - From: 1 april kikker in je bil/april foolsday
We zijn heel blij dat we zulke leuke buren hebben die gek zijn op dieren en de natuur. We kijken er heeeeeel erg naar uit om eindelijk naar CR te komen en naast jullie te mogen wonen.
2nd April 2007
Bram en Ada
- From: 1 april kikker in je bil/april foolsday
Het is ,en blijft ,een mooi land Groeten en tot ziens
10th March 2007
Kees dV
Sure is beautiful ! - From: Ronde van Arenal en meer....
Prachtig allemaal... je wordt het niet moe er naar te kijken....! Gods creativiteit is echt onmetelijk groot! Zie weer uit naar de volgende serie Keesiebraafbeesie
1st March 2007
Brenda
- From: Ronde van Arenal en meer....
Mooi muur hoor. tot gauw.
5th February 2007
Houdini - From: Februari 2007
Neus beer?? Zo'n beesie heet gewoon Houdini!!! haha een Pizote ook wel genaamd. doeg mutsen knuffels voor Lucky (blijft toch je kind) en ze ziet er goed uit. groetjes uit het kouwe kikkerlandje. Hadden vliegtuig gemist en iets van 8 uur vertaging, maar we zijn er. dagdoei
4th February 2007
iselle
die regenboog he....... - From: Februari 2007
hi! ff snel hier een reactie op! jemig wat gaaf weer om te zien, ben jaloers op de foto van het hemelpoortje (die zon die door de wolken op het meer schijnt...wow) ik ga nu meteen via andere mail foto's naar je sturen, zoals ooit beloofd, alleen beetje later.... doei en te gek je mail en foto's! en die hond hè... ben bijna jarig, heb een hondje gevraagd, maar ik krijg m niet ;-( Bye Iselle!
4th February 2007
Esther
mooi! - From: Februari 2007
Die foto's van die uitzichten zijn schitterend. En nu weet je het - zo hard waaide het ook in februari 2005... vandaar dat we toen van slaapkamer verhuisden :-) De meubels zijn ook geweldig trouwens. Wat zijn de exportkosten naar NL?
27th January 2007
gonny en ton
lucky - From: Feliz ano nuevo
hallo lieve mensen, we zijn weer in holland en dat valt niet mee, binnenkort mailen we uitgebreid over al onze belevenissen, gezellige warme ontmoetingen, kortom het was geweldig om weer in costa rica te zijn, dikke knuffel voor lucky het gaat vast al veel beter met haar, liefs ton en gonny
Jan en Ria
- From: Feliz ano nuevo
Ha Luitjes De oliebollen zien er heerlijk uit hoor, Kees is het bakken nog niet verleerd! En wat een gave hond, echt een lief koppie, hopelijk is ze straks weer helemaal goed ter been! Groetjes Jan en Ria
Ruud, Odette en Scuby
Lucky Lucky - From: Feliz ano nuevo
Lucky is een geluksvogel. We weten zeker dat ze zich helemaal op haar plekkie gaat voelen en dat jullie er nét zo'n lekker ding aan zullen hebben als wij aan Scuby. Feliz año nuevo! Dikke kus, Ruud, Odette en Scuby
Michelle
Happy New Year - From: Feliz ano nuevo
Hoi Kees en Willeke, zo te zien is het gezellig geweest.... Groetjes, Michelle
Joost
- From: Feliz ano nuevo
Ziet er wel gek uit hoor. Oud-en-nieuw als het zo licht en zo te zien warm is. Hier was het maar donker, koud en nat. 's Nachts maar even vuurwerk gekeken, want het begon flink te regenen. Maar .... misschien wij ook dit jaar !? Er zijn 2 serieus geinteresseerden in ons huis :-)

« back 1 50 next »