by Merel, order by Date newest first.

« back 1 10 20 next »

Hola allemaal. Daar ben ik weer, vanuit Quito wederom, alleen deze keer in het oude deel van de stad in hostel Secret Garden. Alles prima hiero... alleen nog steeds een beetje aan het snotteren en hoesten, misschien een regenwoud allergietje ontwikkeld? Laatste keer in Quito einde middag klein stukje gewandeld en gekeken naar een plekkie om te eten. Kwam naast 2 Nl´se meiden te zitten, waarvan Paula al een tijdje in Quito was i.v.m. vrijwilligerswerk bij de nonnen. Gezellig samen met Paula en Ynske een hapje gegeten in een beetje een overprestigeus restaurant, maar t was wel lekker. Paula [View Full Entry]

Published: June 29th 2009 | 95 Views | [diary=413147]

idem
Uitzicht op Tamarindo
Idem

Hola allemaal, Daar ben ik alweer. Blijkt dat m'n hostel (posada del Maple) in Quito ook gratis internet heeft, dus prima geregeld. Prima nachtje gehad in Alajuela en vanochtend op tijd vertrokken naar Juan Santamaria International Airport. Na 26 dollar betaald te hebben om Costa Rica te moen verlaten (en nog niet eens een stempel te krijgen), m'n baggage ingecheckt en door al het douanegezeik gegaan. In het taxfree gedeelte nog even rondgesnuffeld om om ongeveer 10.00 uur te boarden voor m'n vlucht met Lacsa air naar Quito. Vlucht verliep prima en aankomst in Quito ook. Wel streng allema [View Full Entry]

Published: June 24th 2009 | 47 Views | [diary=411972]

Hallo allemaal, Daar ben ik weer. Vanuit Alajuela dit keer, een plaatsje vlak bij San Jose en dichtbij het vliegveld.. want jaja, morgenochtend vlieg ik naar Quito, Ecuador.. spannend! Heb er erg veel zin in. Was bij m´n vorige verhaal gebleven bij Monteverde geloof ik he. Had al vertelt geloof ik dat we gewandeld hebben in het cloudforest van Monteverde (op zich erg mooi bos), maar dat het wederom weer eens heel erg hard regende en we helaas weinig wildlife gezien hebben. We (ik dus samen met Paul en Eva) zijn in Monteverde nog naar de Ranario (=kikkertuin) geweest in een [View Full Entry]

Published: June 24th 2009 | 48 Views | [diary=411723]

Hai allemaal, FF proberen of ik de foto´s er nu wel op krijg... en ja hoor... na een hele hoop gepruts werkt t eindelijk.. joepie! Vandaag in NP Monteverde wezen wandelen (na eerst ruim een uur op de bus gewacht te hebben die niet kwam toch maar een taxi van Santa Elena die kan opgenomen)... en wederom helemaal drijfnat geworden... verdorie weer weinig kunnen zien (en dat voor een entree van bijna 20 dollar.... (wat heel erg duur is hier)). Houdt t verder ff kort nu omdat ik dus helemaal nat ben en sinds gisteren natuurlijk niet heel veel nieuws beleeft [View Full Entry]

Published: June 20th 2009 | 87 Views | [diary=410575]

Rinconcito Lodge - Rincon de la Vieja
White-throated Magpie-Jay
Vee van de lodge

Hallo allemaal, Sorry, sorry sorry, het duurde even, maar hier dan weer een berichtje van mij. Ok, we waren gebleven bij mijn aankomst in Montezuma, alweer een heel tijdje geleden dus inmiddels… En er is ook een en ander veranderd aan m´n reisschema…. Die aankomstdag uiteindelijk niet zo veel bijzonders meer gedaan. Wel nog een drankje gedaan in de plaatselijke bar en daar aan de praat gekomen met een ¨local¨ die ook vaak gids is. Hij wilde me wel gratis (of voor een zelf te beslissen tip) meenemen de volgende dag naar de watervallen. Easy trip volgens hem.. jaja, dat he [View Full Entry]

Published: June 20th 2009 | 83 Views | [diary=410323]

Gids doet kunstjes in boom boven watervalmeer...
Golden Orb spider in NP Vulcan Tenoprio
White-nosed Coati

Hola allemaal, Daar ben ik dan weer. Heeft even geduurd, want het internet in Corcovado was nou niet echt om over naar huis te schrijven en in Manuel Antonio vond ik t nogal aan de prijs, dus daarom nu een berichtje vanuit Montezuma. Zal maar weer eens beginnen met dat alles prima is met me en dat het nog steeds erg mooi is hier. Was geeindig na m´n trip door Corcovado NP geloof ik he. Dag erna ben ik, ondanks het slecht weer toch maar mee gegaan op de snorkel tour naar Cano island, een klein eilandje ongeveer 25 km uit [View Full Entry]

Published: June 13th 2009 | 115 Views | [diary=407915]

Manuel Antonio langs het strand
Ook een soort van ´wildlife´
Kaartje van het park

Hallo allemaal, Nu dan het verhaaltje over Corcovado... oftewel het paradijs, hahaha... In San José uiteindelijk toch maar niet naar de Jagermeister party gegaan, want die begon veel later dan gepland en ik moest alweer om 3.00 uur op, dus dat geloofde ik uiteindelijk wel. Om 4.00 uur taxi gepakt naar Tracopa busstation om m´n bus naar Palmar Norte te pakken (ongeveer 6 uur). In Palmar Norte aangekomen direct opgewacht door de minivan die ik al geregeld had en naar Sierpe gebracht. Vanaf Sierpe een ongeveer 1,5 uur durende boottocht (met een klein uitstapje het mangrove bos rond Sierpe) [View Full Entry]

Published: June 9th 2009 | 146 Views | [diary=406674]

Mangrove bos bij Sierpe
Uitzicht vanaf het restaurant
Boot naar Sirena ranger station/Corcovado NP

Hallo weer allemaal, Hierbij nog de foto´s die jullie nog te goed hadden van Cahuita. Zodirect volgt een verhaaltje over Corcovado ;-) Liefs Merel P.s. natuurlijk zijn er veel meer mooie plaatjes, maar internet in de jungle is niet zo heel erg snel, hahaha [View Full Entry]

Published: June 8th 2009 | 107 Views | [diary=406642]

Ja, ik ben er echt... Cahuita NP
De Franse ¨mannen¨
Eyelash Palm pitviper

Hola allemaal, Hier weer een update van mij.... Nog steeds alles prima hier, laat ik daar weer mee beginnen. Helaas deze keer geen foto's bij het verhaal, omdat ze hier in Hosel Pangea (zelfde hostel in San Jose waar ik de vorige keer zat) de pc's in kooien geplaatst hebben, zodat je er geen memorysticks of zo in kan plaatsen, omdat mensen er dan voor zorgen dat er virussen op komen. Vorige keer was ik geeindigd bij het rondje wandelen door Cahuita geloof ik. Na het internet cafe ben ik een drankje gaan drinken in de lokale bar (Coco's bar, klopt [View Full Entry]

Published: June 7th 2009 | 86 Views | [diary=405994]

Sorry... boven berichtje van net stond tobbed zie ik net, dat had natuurlijk robbed moeten zijn.... [View Full Entry]

Published: June 7th 2009 | 59 Views | [diary=405997]

« back 1 10 20 next »