Travel Blog | Merel http://www.travelblog.org/Bloggers/Merel/ Travel adventures in journals and photos from Merel en-us Mon, 07 Dec 2009 01:06:26 +0000 Mon, 07 Dec 2009 01:06:26 +0000 Back in NL En zoals beloofd nog foto's van de Galapagos Hallo allemaalIk ben terug Jaja helemaal veilig en wel weer aangekomen in Nederland...Laatste dagje en nachtje in Quito waren prima niet te veel bijzonders meer gedaan omdat ik al vrij laat aan kwam na m'n hele boot en vliegreis vanaf de Galapagos en natuurlijk moest ik de volgende ochtend alweer op tijd op t vliegveld zijn.... Wat trouwens ook nog een leuke grap gaf... ik had om 6.00 uur een http://www.travelblog.org/Europe/Netherlands/Province-of-Utrecht/Utrecht/blog-421179.html Back in Quito Morgen vlucht terug. Hola allemaalIk ben weer terug in Quito....Helaas was het gisteren een beetje te laat om nog een echt berichtje te plaatsen op mn blog dus nu nog maar even een kleine update van de laatste dagen Galapagos. We hebben o.a. gesnorkeld gekayakt gemountainbiked en gewandeld.Onderweg van alles en nog wat gezien van mooie vissen haaien schildpadden pinquins vogels etc tot mooie landschappen d http://www.travelblog.org/South-America/blog-419833.html Isla Isabella Hola allemaalHierbij dan mijn waarschijnlijk laatste berichtje vanaf mijn vakantietrip en wel vanaf Isla Isabel Galapagos.Alles gaat hier nog steeds helemaal super en de Galapagos zijn echt mooi.Sorry ik moet gaan de dames hier van het hotel willen slapen dus even geen verhalen meer en helaas ook geen fotos.. sorry... die komen wel weer als ik terug kom.Morgen boot en vlucht terug naar Quito http://www.travelblog.org/South-America/blog-419619.html Galapagos Hola allemaalHier een berichtje van de Galapagos travellerNa een nachtje in Guayaquil doorgebracht te hebben en eigenlijk weinig bijzonders gedaan te hebben s ochtends al op tijd naar het vliegveld vertrokken om mn bagage te laten controleren je mag niks geen natuurlijke dingen meenemen de eilanden op etc. Vlucht was bijna een uur vertraagd dus was zeer ruim op tijd.We zijn gevolgen op het http://www.travelblog.org/South-America/blog-418678.html Morgen naar Galapagos Hola allemaalNog even een kort berichtje van mij voordat ik morgen naar Galapagos vlieg.Heb gelukkig hier in mijn hotel in Guayaquil alle papieren voor de Galapagos ontvangen dus neem aan dat t allemaal goed gaat komen.Heb onwijs veel zin in mijn trip naar de Galapagos en hoop dat ik jullie wat mooie verhalen kan sturen vanaf daar....Hopelijk tot snel op de blog anders tot snel weer terug in NL http://www.travelblog.org/South-America/Ecuador/West/Guayaquil/blog-417549.html Geen duivelsneus Riobamba Cuenca Puerto Lopez en fotos Quilotoa Banos Riobamba Cuenca Puerto Lopez Hola buenos dias allemaalDaar ben ik dan weerDit keer vanuit een heel ander klimaat hier in Ecuador en wel de warme zonnige kust in Puerto Lopez.Echt super hier strand cocktailbarretjes zon 28 graden zeker... gewoon lekker dus.Had in mn vorige berichtje al wat vertelt over Quilotoa en Banos nu ook de fotos daarvanNa Banos samen met Christiane D vertrokken met de bus naar Riobamba. Ook http://www.travelblog.org/South-America/Ecuador/West/Puerto-Lopez/blog-417214.html Laguna en badderen Quilotoa Banos Hoi allemaaleven een heel kort en snel berichtje want ik vertrek zo samen met een Duits meisje richting Riobamba.De afgelopen dagen waren weer prima. uiteindelijk toch in Quilotoa beland erg mooi daar en het vulkanische meer was echt een plaatje om te zien. Ben helemaal naar beneden gewandeld 1 uur en daarna weer omhoog... poeh 15 uur.Accomodatie daar was erg grappig wel beetje basic all http://www.travelblog.org/South-America/Ecuador/Centre/Banos/blog-416193.html Crazy me Quito Cotopaxi Otavalo Hola allemaalWeer een verhaaltje van mijn kant vanuit Otavalo deze keer... en ik heb veel te vertellenBy the way.. alles gaat nog steeds helemaal prima en heb nog geen echt gekke dingen meegemaakt.OK we waren gebleven bij Quito en mn wandeling door de oude stad. Nu is het me wel gelukt om fotos te plaatsen dus hierbij ook nog een paar kiekjes van eerder o.a. mitad del mundo etc.Op 1 juli http://www.travelblog.org/South-America/blog-415207.html Nog dagje Quito dan maar incl fotos Hola allemaalHelaas voor mij dan daar ben ik alweer. Ben net even wezen vragen maar het busje gaat helaas vandaag niet dus het wordt morgen. Kortom vandaag nog alle tijd om Quito te bekijken. En natuurlijk om nog even wat fotos online te zetten.... dat dus wederom niet lukt hier met die trage pcs... dus sorry 2 heeft ie er geupload de rest wil niet helaas....Have fun allemaal met wat ju http://www.travelblog.org/South-America/blog-413693.html Ei balanceerster Hola allemaalEven een kort berichtje op de vroege ochtend vanuit Quito. Deze keer vanuit hostel Belmonte omdat ik de Secret Garden gisteren uitgezet ben... haha nee hoor niet omdat ik me misdragen had of zo. Gewoon omdat ze helemaal volgeboekt waren en allerlei reserveringen hadden dus ik moest verkassen. Zit nu in een wat minder net hostel ding maar heb wel een prive kamer en is goedkope http://www.travelblog.org/South-America/Ecuador/blog-413669.html Regenwoudallergie Fotos Costa Rica Amazone Ecuador en Quito Hola allemaal.Daar ben ik weer vanuit Quito wederom alleen deze keer in het oude deel van de stad in hostel Secret Garden.Alles prima hiero... alleen nog steeds een beetje aan het snotteren en hoesten misschien een regenwoud allergietje ontwikkeldLaatste keer in Quito einde middag klein stukje gewandeld en gekeken naar een plekkie om te eten. Kwam naast 2 Nlse meiden te zitten waarvan Paula http://www.travelblog.org/South-America/Ecuador/North/Quito/blog-413147.html Quito koortsdetector mooi hostel en mooie stad. Hola allemaalDaar ben ik alweer. Blijkt dat m'n hostel posada del Maple in Quito ook gratis internet heeft dus prima geregeld.Prima nachtje gehad in Alajuela en vanochtend op tijd vertrokken naar Juan Santamaria International Airport. Na 26 dollar betaald te hebben om Costa Rica te moen verlaten en nog niet eens een stempel te krijgen m'n baggage ingecheckt en door al het douanegezeik gegaa http://www.travelblog.org/South-America/Ecuador/North/Quito/blog-411972.html Monteverde Tamarindo Alajuela morgen vliegen naar Ecuaodr Hallo allemaalDaar ben ik weer. Vanuit Alajuela dit keer een plaatsje vlak bij San Jose en dichtbij het vliegveld.. want jaja morgenochtend vlieg ik naar Quito Ecuador.. spannend Heb er erg veel zin in.Was bij mn vorige verhaal gebleven bij Monteverde geloof ik he. Had al vertelt geloof ik dat we gewandeld hebben in het cloudforest van Monteverde op zich erg mooi bos maar dat het wederom http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/Costa-Rica/Alajuela/Alajuela/blog-411723.html Foto's Montezuma Rincon de la Vieja Bijaqua FortunaArenal en Monteverde Hai allemaalFF proberen of ik de fotos er nu wel op krijg... en ja hoor... na een hele hoop gepruts werkt t eindelijk.. joepieVandaag in NP Monteverde wezen wandelen na eerst ruim een uur op de bus gewacht te hebben die niet kwam toch maar een taxi van Santa Elena die kan opgenomen... en wederom helemaal drijfnat geworden... verdorie weer weinig kunnen zien en dat voor een entree van bijna 2 http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/Costa-Rica/Puntarenas/blog-410575.html Nederland ole ole ole... lava ole ole ole... Montezuma Rincon de la Vieja Bijaqua La FortunaArenal en Monteverde Hallo allemaalSorry sorry sorry het duurde even maar hier dan weer een berichtje van mij.Ok we waren gebleven bij mijn aankomst in Montezuma alweer een heel tijdje geleden dus inmiddelshellip En er is ook een en ander veranderd aan mn reisschemahellip.Die aankomstdag uiteindelijk niet zo veel bijzonders meer gedaan. Wel nog een drankje gedaan in de plaatselijke bar en daar aan de praat http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/Costa-Rica/Puntarenas/Monteverde/blog-410323.html Regen wandelen en een lange bus en boottocht... Drake bay Manuel Antonio Montezuma Hola allemaalDaar ben ik dan weer. Heeft even geduurd want het internet in Corcovado was nou niet echt om over naar huis te schrijven en in Manuel Antonio vond ik t nogal aan de prijs dus daarom nu een berichtje vanuit Montezuma.Zal maar weer eens beginnen met dat alles prima is met me en dat het nog steeds erg mooi is hier. Was geeindig na mn trip door Corcovado NP geloof ik he.Dag erna ben i http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/Costa-Rica/Puntarenas/Montezuma/blog-407915.html Corcovado National Park en Drake bay Hallo allemaalNu dan het verhaaltje over Corcovado... oftewel het paradijs hahaha...In San Jos uiteindelijk toch maar niet naar de Jagermeister party gegaan want die begon veel later dan gepland en ik moest alweer om 3.00 uur op dus dat geloofde ik uiteindelijk wel. Om 4.00 uur taxi gepakt naar Tracopa busstation om mn bus naar Palmar Norte te pakken ongeveer 6 uur. In Palmar Norte aangeko http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/Costa-Rica/Puntarenas/Bahia-Drake/blog-406674.html Fotos Cahuita Hallo weer allemaalHierbij nog de fotos die jullie nog te goed hadden van Cahuita.Zodirect volgt een verhaaltje over Corcovado Liefs MerelP.s. natuurlijk zijn er veel meer mooie plaatjes maar internet in de jungle is niet zo heel erg snel hahaha http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/Costa-Rica/Limon/Cahuita/blog-406642.html Bedoelde natuurlijk robbed.... Sorry... boven berichtje van net stond tobbed zie ik net dat had natuurlijk robbed moeten zijn.... http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/Costa-Rica/San-Jose/San-Jose/blog-405997.html We've got robbed..... by a monkey Hola allemaalHier weer een update van mij....Nog steeds alles prima hier laat ik daar weer mee beginnen.Helaas deze keer geen foto's bij het verhaal omdat ze hier in Hosel Pangea zelfde hostel in San Jose waar ik de vorige keer zat de pc's in kooien geplaatst hebben zodat je er geen memorysticks of zo in kan plaatsen omdat mensen er dan voor zorgen dat er virussen op komen.Vorige keer was i http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/Costa-Rica/San-Jose/San-Jose/blog-405994.html