Merel - Merel Postma

Merel Postma 28 year old veterinary medicine student travelling to Costa Rica, Ecuador and The Galapagos islands from may 31st till july 19th.

Private Message Subscribe Blog Map
Joined on: May 10th 2009
Last Login: November 21st 2009

TB Code: [blogger=120248]

by Merel, order by Date newest first.

« back 1 10 20 next »

Hallo allemaal, Ik ben terug! Jaja, helemaal veilig en wel weer aangekomen in Nederland... Laatste dagje en nachtje in Quito waren prima, niet te veel bijzonders meer gedaan omdat ik al vrij laat aan kwam na m'n hele boot en vliegreis vanaf de Galapagos en natuurlijk moest ik de volgende ochtend alweer op tijd op t vliegveld zijn.... Wat trouwens ook nog een leuke grap gaf... ik had om 6.00 uur een taxi besteld om me naar het vliegveld te laten brengen. Was ruim voordat m'n wekker ging al wakker en toen deze om 5.00 uur eindelijk echt af ging dacht [View Full Entry]

Published: July 22nd 2009 | 90 Views | [diary=421179]

Lava zeemeeuw op Pelikaan
Aankomst op Isla San Cristobal
Hotel Opuntia

Hola allemaal, Ik ben weer terug in Quito.... Helaas was het gisteren een beetje te laat om nog een echt berichtje te plaatsen op m´n blog, dus nu nog maar even een kleine update van de laatste dagen Galapagos. We hebben o.a. gesnorkeld, gekayakt, gemountainbiked en gewandeld. Onderweg van alles en nog wat gezien, van mooie vissen, haaien, schildpadden, pinquins, vogels etc, tot mooie landschappen, de wall of tears (rond 1946 gemaakt door gevangenen toen Isla Isabela als een soort gevangenis diende) en de vulkaan sierra negra, waar helaas weinig van te zien was omdat hij helemaal in de [View Full Entry]

Published: July 18th 2009 | 23 Views | [diary=419833]

By Merel
July 18th 2009
Isla Isabella South America
Hola allemaal, Hierbij dan mijn waarschijnlijk laatste berichtje vanaf mijn vakantietrip en wel vanaf Isla Isabel (Galapagos). Alles gaat hier nog steeds helemaal super en de Galapagos zijn echt mooi. Sorry ik moet gaan, de dames hier van het hotel willen slapen, dus even geen verhalen meer en helaas ook geen foto´s.. sorry... die komen wel weer als ik terug kom. Morgen boot en vlucht terug naar Quito en dan als alles goed is zondag de vlucht terug naar Dusseldorf... maandagmiddag ben ik dan weer in NL als alles goed gaat. Veel liefs en groetjes vanaf Isabela! Merel [View Full Entry]

Published: July 18th 2009 | 31 Views | [diary=419619]

By Merel
July 15th 2009
Galapagos! South America
Hola allemaal, Hier een berichtje van de Galapagos traveller! Na een nachtje in Guayaquil doorgebracht te hebben en eigenlijk weinig bijzonders gedaan te hebben, ´s ochtends al op tijd naar het vliegveld vertrokken om m´n bagage te laten controleren (je mag niks geen natuurlijke dingen meenemen de eilanden op) etc. Vlucht was bijna een uur vertraagd, dus was zeer ruim op tijd. We zijn gevolgen op het eiland San Cristobal. In het vliegtuig heb ik onze tourgids Felipe ontmoet en op het vliegveld de rest van de groep, nog 7 Amerikanen, waarvan ik met Annette (37) een kamer deel (leuke dame [View Full Entry]

Published: July 15th 2009 | 46 Views | [diary=418678]

Hola allemaal, Nog even een kort berichtje van mij voordat ik morgen naar Galapagos vlieg. Heb gelukkig hier in mijn hotel in Guayaquil alle papieren voor de Galapagos ontvangen, dus neem aan dat t allemaal goed gaat komen. Heb onwijs veel zin in mijn trip naar de Galapagos en hoop dat ik jullie wat mooie verhalen kan sturen vanaf daar.... Hopelijk tot snel op de blog, anders tot snel weer terug in NL!! Liefs Merel P.s. Heb nu wel kleur gekregen, al is t helaas meer rood dan bruin... haha [View Full Entry]

Published: July 11th 2009 | 29 Views | [diary=417549]

Hola buenos dias allemaal, Daar ben ik dan weer! Dit keer vanuit een heel ander klimaat hier in Ecuador en wel de warme, zonnige kust in Puerto Lopez. Echt super hier, strand, cocktailbarretjes, zon, 28 graden zeker... gewoon lekker dus. Had in m´n vorige berichtje al wat vertelt over Quilotoa en Banos, nu ook de foto´s daarvan! Na Banos samen met Christiane (D) vertrokken met de bus naar Riobamba. Ook dit ritje duurde natuurlijk weer eens langer dan verwacht, maar deze keer voornamelijk omdat de bus tot 2x toe een pick-up ramde, daarna gewoon doorreed, maar even later door de politie [View Full Entry]

Published: July 10th 2009 | 98 Views | [diary=417214]

Laguna Quilotoa
Uitzicht vanaf rand Quilotoa krater
Traditionele kleding van het Andes gebied - Quilotoa

Hoi allemaal, even een heel kort en snel berichtje, want ik vertrek zo samen met een Duits meisje richting Riobamba. De afgelopen dagen waren weer prima. uiteindelijk toch in Quilotoa beland, erg mooi daar en het vulkanische meer was echt een plaatje om te zien. Ben helemaal naar beneden gewandeld (1 uur) en daarna weer omhoog... poeh (1,5 uur). Accomodatie daar was erg grappig, wel beetje basic allemaal, maar prima te doen. Later komen er wel foto´s, lukt hier nu namelijk even niet. Op dit moment in Banos. Duurde natuurlijk ook allemaal weer veel langer met de bus dan verwacht (zoals [View Full Entry]

Published: July 7th 2009 | 39 Views | [diary=416193]

Hola allemaal, Weer een verhaaltje van mijn kant, vanuit Otavalo deze keer... en ik heb veel te vertellen! By the way.. alles gaat nog steeds helemaal prima en heb nog geen echt gekke dingen meegemaakt. OK, we waren gebleven bij Quito en m´n wandeling door de oude stad. Nu is het me wel gelukt om foto´s te plaatsen, dus hierbij ook nog een paar kiekjes van eerder (o.a. mitad del mundo etc). Op 1 juli zijn we met een groep van 8 man vertrokken (Ecuadoriaans uurtje te laat) vanuit hostel Secret Garden Quito naar hostel Secret Garden Cotopaxi (= vulkaan). Een [View Full Entry]

Published: July 5th 2009 | 146 Views | [diary=415207]

Quito by night
Uitzicht vanuit La mitad del Mundo
La mitad del Mundo

Hola allemaal, Helaas (voor mij dan), daar ben ik alweer. Ben net even wezen vragen, maar het busje gaat helaas vandaag niet, dus het wordt morgen. Kortom, vandaag nog alle tijd om Quito te bekijken. En natuurlijk om nog even wat foto´s online te zetten.... dat dus wederom niet lukt hier met die trage pc´s... dus sorry, 2 heeft ie er geupload, de rest wil niet helaas.... Have fun allemaal met wat jullie aan het doen zijn! Liefs Merel P.s. bij de vulkaan Cotopaxi in de buurt is het volgens mij weer een beetje niemandsland qua multimedia, dus wordt weer ergens [View Full Entry]

Published: June 30th 2009 | 32 Views | [diary=413693]

Merel op de evenaar

Hola allemaal, Even een kort berichtje op de vroege ochtend vanuit Quito. Deze keer vanuit hostel Belmonte, omdat ik de Secret Garden gisteren ¨uitgezet¨ ben... haha, nee hoor, niet omdat ik me misdragen had of zo. Gewoon omdat ze helemaal volgeboekt waren en allerlei reserveringen hadden, dus ik moest verkassen. Zit nu in een wat minder net hostel ding, maar heb wel een prive kamer (en is goedkoper), dus ach ik red me wel. Gisteren na al het verhuisgedoe met de bus naar La mitad de Mundo gegaan = het midden van de wereld, oftewel het 00.00.00 graden punt op de [View Full Entry]

Published: June 30th 2009 | 35 Views | [diary=413669]

« back 1 10 20 next »