Travel Blog | Matthias http://www.travelblog.org/Bloggers/Matthias/ Travel adventures in journals and photos from Matthias en-us Thu, 17 Dec 2009 23:00:16 +0000 Thu, 17 Dec 2009 23:00:16 +0000 Juni Koh Tao Et haesblaesende forloeb og en foelge af usandsynligt meningsfulde og sande beslutninger sendte os ned til sydthailand mere bestemt til ooen koh tao hvor tiden fordeles ligeligt mellem elementerne og en helt ny undervandsverden langsomt aabnede sig som dykkerundervisningen tog til i tid og dybde.Meget nyt er selfoelgeligt sket siden sidst mest interessant er nok det motorcykelmareridt vi tog o http://www.travelblog.org/Asia/Thailand/South-West-Thailand/Ko-Tao/blog-282509.html Vietnam Efter 1.5 dage i uboenhoerlig transit er jeg nu ankommet til sydoestasien til Vietnam hvor jonasjonathan kom og moedte mig i lufthavnen.I morgen tager vi ud vi har alle lejet motorcykler nogen af med chauffoerer nogen af os uden og er paa vej op til nordvest Vietnam hvor nye eventyr foelger. Planerne herefter vi skulle vende tilbage til Hanoi om lidt over en uge er mildest talt taagede al http://www.travelblog.org/Asia/Vietnam/Red-River-Delta/Hanoi/blog-276889.html GKD Manifesteret 5 minutters kaos Da jeg har vaeret vaek i hen ved en 2 maaneders tid nu forestiller mit sentimentale hjerte sig at man er begyndt at savne mine overordentligt hippe dansetrin. Det findes raad vennerDen naest sidste opdatering af Good Karma Drive fra Indien ligger paa hjemmesiden nu med billeder og en fantastisk video fra en improviseret fest med dertilhoerende dans.Teksten denne gang er ikke af undertegnede http://www.travelblog.org/Asia/Nepal/Kathmandu/Thamel/blog-275054.html Men det gaar faktisk ret godt. Efter en perleraekke af nepalesiske blundere dumfaeldigheder der paa det sandeste maa have placeret mig oeverst paa piedestalen for forstadsfatalismens mest opvakte vaekkelsespraedikanter soeger jeg nu snart ly i et andet subkontinent. Vietnam venter.Disse idiotens eposer fyldigt illustreret nedenfor kan og boer baade naevnes og nedfaeldes om saa blot for fremtidig reference for andre i moerk http://www.travelblog.org/Asia/Nepal/Tanzen/blog-273748.html Frit fald i doeden i ca 2 sekunder. Velankommet til Kathmandu efter 12 timer paa en bus til Delhi ved siden af en religioest chantende tibetansk munk var mit energi niveau faldet betragteligt. Dagene i forplumrede forpestede men mest af alt forurenede Kathmandu blev saaledes brugt paa endeloese gaature i et forsoeg paa slippe vaek fra turisternes rasen. De soevnloese naetter paa at gennemtaenke alt der har gaaet forud og efterrat http://www.travelblog.org/Asia/Nepal/Kathmandu/blog-270767.html Good karma drive og nepal. Saa er jeg naesten paa vej til Nepal. Ny video fra Rishikesh og tekst af undertegnede er altsammen at finde paawww.goodkarmadrive.org Den nyeste video tekst er at finde under checkpointet Rishikesh.Flere tekster er at finde under Jaipur og Udaipur. De giver maaske lidt indsigt i hvad jeg laver.Matthias. http://www.travelblog.org/Asia/India/Himachal-Pradesh/Mcleod-Ganj/blog-268283.html Himalaya. Lige for at understrege at jeg stadigt er i live og nyder Himalaya.Vi saa alle skolen i gaar det ser ud som om der er muligheder.Her i overmorgen skal jeg lave noget teaterworkshop med nogle af boernene. Stroembrud Men de har generatorer her aabenbart. En kaempestorm er ved at indtage bjerget fra det ene oejeblik til det andet skifter vejret fra ekstrem til ekstrem. Jeg maa hellere faa det her http://www.travelblog.org/Asia/India/Himachal-Pradesh/Mcleod-Ganj/blog-266953.html Fortabt i omverdenens strukturelle realiteter. Hver morgen vaagner jegfor at foentoere alfabetetFor at udskillenattens feberstormfra normens trivialiteter.Oprejstdroemmer jeg endeloestom en kathedralsaa mild og modigevig og udgraensetat minuttet selvsjaelens diasphorahenfoert finder hvile.Der rettes udman falder ind.Naar storm bliver flodOg erkendelsens lanterneindfanges af noedvendighedens abc . http://www.travelblog.org/Asia/India/National-Capital-Territory/New-Delhi/blog-262853.html Jaipur Den bedste maade at se Indien paa maa vaere fra toppen af en landrover.Efter en fantastisk tur igennem sirlige bjergveje hvor min enlige tanke var at holde fast paa mit kaere liv er vi endelig ankommet til Jaipur. Vi er i hvert fald ankommet til en by hvilken skal jeg ikke kunne sige. Vi har alle vaeret totalt underkuet efter den lange transport og har brugt dagene paa at sove solen vaek.Joh http://www.travelblog.org/Asia/India/Rajasthan/Jaipur/blog-260544.html Vejene. Her et hurtigt indlaeg fordi jeg nok ikke kommer til en computer i noget tid.I forgaars moedte jeg tre meget sympatiske engelske drenge som for at rejse penge til et skoleprojekt i nordindien har koert hele vejen fra Europa og hertil. Jeg har aftalt at koere med i et par dage i en gammel smuk asfaltdroem op mod Jaipur evt. hele vejen op til Dharamsala i Himachal Pradesh hvor skolen ligger http://www.travelblog.org/Asia/India/Rajasthan/Udaipur/blog-259108.html Holi i Udaipur. Over Udaipurs nattehimmel vaager et monsunpalads saa oplyst og hellig at soens sande sevaerdighed kun dovent toer blinke. Det er Holi en af Indiens utallige festivaller og elektriciteten paa mit vaerelse synes viljeloest at foelge prajet fra gadens bomber. Stroemmen svajer frem og tilbage som om det profane desperat oensker at vedstaa dens herres inderste religioese droemme. Udaipur er den ind http://www.travelblog.org/Asia/India/Rajasthan/Udaipur/blog-258850.html Naar 24 timer er 48 minutter I morgen forlod dumin nat for en dag.processen var omvendtog bagvendt og boejet.Det er et satans uheldat min pen er forloejet. http://www.travelblog.org/Asia/India/Rajasthan/Bundi/blog-257676.html Forskelligheder. Jeg tager videre til Bundi i morgen tror jeg Kiplings indiske residens. Pushkar er let at sidde fast i ting skrider.Grunden til dette indlaeg var dog i grunden et oenske om at reklamere.Selvom jeg er formastelig daarlig til at tage billeder skal de laesere af siden der nuengang er ikke snydes for gode fotografier fra oesten.Jonas og Jonathans blog fra Japan de tog afsted en dag efter mig r http://www.travelblog.org/Asia/India/Rajasthan/Pushkar/blog-256940.html Togtur og ankomst fantasiloese betragtninger fra et fantasiland. Mellem Soeren Ulrik Thompsen og PsychiiDaalitesOver der hvor bjerg springer af bjergog fantastens manifest lystrer kun purpurens salve.Hvor associationsmaethedmoeder tomhedHvor dagen er en rutsjebane i tid og fatning.Hengemt i Bazaarens inviterende ukendthedHenkastet i citatsloes anakronisme.Henne ved ghatenskraat over for vildnattensidder tiggerbarn paa tiggerbarnBrahmin paa Brahminog leger s http://www.travelblog.org/Asia/India/Rajasthan/Pushkar/blog-256573.html Manden uden ojne. I dag har jeg set Delhis enorme roede fort. Jeg har set en folelsesladet tibetansk manifestation som foelge af 200 draebte munke i Lhasa. Jeg har set Jainernes tempel og forretninger med de smukkeste glimtende aedelsten.Og jeg kunne beskrive Mughalernes storhed Tibetanernes apati Jainernes altruisme eller rubinens undelige roede.Men det der for alvor gjorde indtryk var manden.Manden i det inder http://www.travelblog.org/Asia/India/National-Capital-Territory/New-Delhi/blog-256568.html Rekonstruktion af tabt blog Jeg er landet.Jeg ved ikke hvor jeg er landet.Da jeg landede stod en mand og holdt et skilt med mit navn paa.Ovenstaaende ved jeg. Udover disse tre sparsomme oplysninger flyder alt ud som stoev under solen.I dag sendte en tigger sit 2 aarige barn stavrende imod mig. Hun haegtede sig paa mit bukseben og chantede langsomt men taktfastOne rupee one rupee. En tiendedel af en oere.Jeg ved det sk http://www.travelblog.org/Asia/India/National-Capital-Territory/New-Delhi/blog-256555.html