Travel Blog | Mascha http://www.travelblog.org/Bloggers/Mascha/ Travel adventures in journals and photos from Mascha en-us Tue, 10 Nov 2009 01:01:26 +0000 Tue, 10 Nov 2009 01:01:26 +0000 Pour ceux qui parlent francais... Bonjour tous Aprs quelques petites commentaires j'ai compris que a ferait plaisir d'crire galement quelques lignes en franais ceux qui ne parlent pas couramment le nerlandais Je suis donc partie en Rpublique Dominicaine pour mon stage dans une ONG Fundacion Taiguey qui est charge des projets communautaires et qui est implante la Cienaga petit village au sudouest du pays. J http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/Dominican-Republic/La-Cienaga--Barahona/blog-157055.html De eerste week in de DR Ondanks dat ik het niet van plan was heb ik toch besloten om jullie het een en ander te vertellen over hoe het me hier vergaat in de Dominicaanse Republiek 27 april nam ik dus het vliegtuig vanuit Amsterdam naar de hoofdstad Santo Domingo. Daar werd ik opgehaald door Vicky de projectleidster en vervolgens zijn we een paar dagen in de hoofdstad gebleven. Echt een andere wereld is het wel te noem http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/Dominican-Republic/La-Cienaga--Barahona/blog-156394.html t blondje op het platteland De dagen vliegen voorbij hier in La Cinaga. En gelukkig heb ik het gevoel dat ik mijn plekje al wel een beetje gevonden heb hier. Mijn toekomstige huisje is jammergenoeg nog steeds niet af mar er wordt aan gewerkthellipGister is water en elektriciteit aangesloten en het belangrijkste om te kunnen overleven is dus aanwezig De rest is bijzaak de ramen kunnen niet goed dicht de vloer staat bl http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/Dominican-Republic/La-Cienaga--Barahona/blog-164380.html Vanuit Santo Domingo De afgelopen tijd ben ik voornamelijk in de hoofdstad geweest voor het onderzoek dat ik samen doe met een consultant van IDEAC. Er is weer te veel gebeurd om op te noemen Ik ben verhuisd heb kennis gemaakt met mijn nieuwe buren heb mijn eerste onderzoek afgemaakt en opgestuurd en niet te vergeten ik ben getrouwd. Ik moest wel met Alexis trouwen om met hem samen te kunnen wonen. Ik heb ook kikk http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/Dominican-Republic/Santo-Domingo/blog-185257.html