Travel Blog | Marit http://www.travelblog.org/Bloggers/Marit/ Travel adventures in journals and photos from Marit en-us Mon, 28 Dec 2009 04:28:34 +0000 Mon, 28 Dec 2009 04:28:34 +0000 Cebu rapport HeiDa er vi fremme i Cebu og vi har kommet oss p hotellet som ligger p Mactan. Har vrt en tur utenfor hotllets gjerder og det var ikke koselig Trur ikke man skal bevege seg ut der etter mrkets frembrudd. Det er kanskje en grunn til at det gr vakt p hotellets strand utstyrt med pumpehagleDet blir nok ikke noen utfart utenfor portene her fr vi skal hjem p lrdaagHotellet er bra med stort http://www.travelblog.org/Asia/Philippines/Cebu/Mactan-Island/blog-365948.html Bangkok airport Da sitter vi i Bangkok venter p fly til Manila. Klokka er n 2340 og det er under en time til flyet gr.Med andre ord s skal vi vre p farta hele natta... Da sparer vi kostnaden ved bo p hotell i natt. Vi legger dette til de 200 bath'ene vi har spart p kjre Tuktuk og fler at vi er p vei til spare en formueKan vre vi blir litt trtte men hva gjr man ikke for spare noen kron http://www.travelblog.org/Asia/Thailand/Central-Thailand/Bangkok/blog-365735.html Klar for avreise til Cebu Filipinnene 21.01.2009 kl. 1720Vi er snart klar for forlate Samui for reise tilbake til Cebu. Flyet hjem til Norge gr fra Cebu.Vi hadde planlagt droppe fly til Filipinnene igjen ved hoppe p flyet i Hong Kong. Men dette lot seg ikke gjre om vi ikke mter opp i Cebu blir resten av flightene slettet.S er det noen som trenger 2 flybilletter Bangkok Hong Kong er det bare si ifra Kan f dem h http://www.travelblog.org/Asia/Thailand/South-West-Thailand/Ko-Samui/blog-365646.html Fortsatt p Koh Samui Da er det midt p dagen her i Thailand og vi har endelig ftt masse sol og nrmere 40 grader i sola Har ikke ftt skrevet blogg p noen dager da hotellet har vrt uten internett forbindelse. Det er jo helt forferdelig ikke ha nettilgang.. Vi har siden sist vrt en tur p Thai Boxing. Det kostet en formue og det var ikke spesielt mye action over kampene. Vi har tidligere vrt sett noen re ka http://www.travelblog.org/Asia/Thailand/blog-365286.html Bilder fra Samui Hei alle sammen'Her er noen bilder fra Samui.Bjrn legg merke til bildene av det elekriske oppleget utendrs. Kan du utale deg om dette er etter foreskriftene.Line du er jo stadig ute etter nye forretningsideer. Se p bildene av den rullende bussen med vekslingskontor og minibank.. Kan dette vre noe Muligens du kan montere disse fasilitetene p en av KLM's biler for de av dere som ikke kjenne http://www.travelblog.org/Asia/Thailand/South-West-Thailand/Ko-Samui/blog-364548.html Slapper av 17.01 kl. 23.24I dag har vi solet oss og slappet av utenfor hotellet. Lunsjen ble inntatt p en lokal sjappe borti gata The Pier. Etter lunsj tuslet vi litt rundt i fiskerlandsbyen fr vi gikk tilbake til hotellet for nyte ettermiddagskaffen p terassen.P kvelden tok vi i en tur til Chaweng. Hadde tenkt spise middag samt at Michael ville p Thaiboxing. Men da Michael hadde litt mannefeber el. http://www.travelblog.org/Asia/Thailand/South-West-Thailand/Ko-Samui/blog-364494.html GRATULERER HEGE I natt kl. 01.00 lokal tid fikk jeg melding fra Hege som ld flgende Hei mamman min. Jeg vet at du sikkert sover n men jeg m bare si dette Jeg fikk 3 p matte eksamen min. N er jeg s sinnsykt gladJeg m bare si Gratulerer Hege Bra jobba Elsker deg ogs.. Veit jeg lovet deg en tur til Praha om du sto i matte og det skal jeg holde. Ellers er det n morgen her i Thailand og vi sitter p te http://www.travelblog.org/Asia/Thailand/South-West-Thailand/Ko-Samui/blog-364184.html Kveld p Samui N har turisten vrt en tur inne i sentrum. Dvs. shopping mekka p ya Chaweng Beach.Nr vi skulle dra dit tok vi en vanlig taxi det kostet 300 bat. Hjem igjen mente Michael at vi skule ta en tuktuk da det var mye spare p det. Tuktuk er en pen lastebil med plasser bak planen. denne turen kostet 200 bat. Vi sparte deremed 100 bat som er omtrent kr. 20Med det skal sies at vi fikk mye f http://www.travelblog.org/Asia/Thailand/South-West-Thailand/Ko-Samui/blog-363996.html Koh Samui 15.01.2009 kl. 0847 lokal tidJa da har vi kommet oss frem til Koh Samui og Fisherman Village. Som jeg har skrevet tidligere er det en stille del av Koh Samui og dermed ikke s mange turister. Vi bor i selve villagen og har dermed gangavstand til restauranter og de butikkene som er her.Vi mtte frste natten bo i en lelighet med garden view og ingen terrasse. Rommet er veldig bra men skal bli bra http://www.travelblog.org/Asia/Thailand/South-West-Thailand/Ko-Samui/blog-363872.html Siste dagen p Samet 12.01.2009 kl. 1400 lokal tidJa da er nok en dag p stranda over her p Samet. Det blser vedlig her i dag s det er nesten ikke mulig bade. Vi har n forflyttet oss opp fra stranda til balkongen utenfor bungalowen vi bor i. Her skal vi nyte en kopp kaffe og utsikten. Har n ftt bestilt rom p Samui det blir p B1 httpwww.b1villa.comresort som ligger rett ved Fisherman village. Det er en http://www.travelblog.org/Asia/Thailand/Central-Thailand/Ko-Samet/blog-363159.html Sol og varme 12.01.2009 11.01.2009Da er snart denne dagen her p Koh Samet ogs over. Har i dag foruten ligget p stranda tatt en time med oljemassasje og fotpleie. Denne moroa kostet hele 100 kroner.I kveld blir det en tur inn til et vi kaller byen her p ya.. Det kan nok sammenlignes med byen i Follebu og det sier jo alt om strrelsen p yas sentrum.Vi var her sist for 1 r siden og da var det sjelden det var me http://www.travelblog.org/Asia/Thailand/blog-362557.html Koh Saemet 09.01.2009Etter noen timer p Cebu flyplass gikk ferden videre til Manila. P Manila airport mtte vi tilbringe ca. 4 timer fr flyet skulle ta oss videre til Bangkok. Etter at vi hadde gtt ombord p flyet og var p veg ut p rulleabanen fant de ut at det var noe feil med flyet. Det var da bare rygge flyet tilbake til start og alle mtte forlate flyet. Etter nok en ventetid kom det et nytt fly http://www.travelblog.org/Asia/Thailand/Central-Thailand/Ko-Samet/blog-362224.html Cebu Bangkok 08.01.2009 Cebu airportVi er n p vei fra Filippinene til Thailand. Vi har s langt i dag kjrt hotellets taxi til havna p Bohol og deretter ferje inn til Cebu. Ferja var ikke noe skryte av en haug av en ferje. Fra havna til flyplassen i Cebu ble det nok en taxitur. Vi m n vente nesten 4 timer fr flyet tar oss videre til bangkok via Manila. Vi er ikke fremme fr midnatt lokal tid. Taxiture http://www.travelblog.org/Asia/Philippines/Cebu/Mactan-Island/blog-361341.html Herren sier N er det siste dagen her p Filipinene fr vi drar til Thailand i morgen tidlig. Fillipinene kan oppsumeres p flgende mteVeldig vennlige mennesker og alle prater bra engelsk. Holder mann seg utenfor den vrste slummen i byene er mann rimelig trygg her.Klimaet p denne tiden av ret er veldig varierende fra sted til sted men varmen er i alle fall til stede mellom 26 og 30 grader.Overaskende l http://www.travelblog.org/Asia/Philippines/Bohol/Panglao/blog-360945.html Bohol 07.01.2009 Vi er fortsatt p Bohol og her skjer det ikke mye. Det er spising strandliv og soving... Det er faktisk ingen mulighet for shopping her vi er nVi har det bra og har fortsatt igjen penger s det er ikke ndvendig for noen av dere foreta noen store pengetransaksjoner enn... Kommer tilbake til dette nr behovet melder segHotellet vi bor p n koster hele kr. 300 pr. natt.. I morgen natt ska http://www.travelblog.org/Asia/Philippines/Bohol/Panglao/blog-360878.html Bohol Bilder Her er de frste bildene fra Bohol..Legg spesielt merke til det fine rommet med den utrulig pene kommoden. Kanskje jeg skal importere noen til Norge http://www.travelblog.org/Asia/blog-360547.html Ut p loffen igjen 05.01.2008 kl. 0730Da er det snart tid for forlate denne ya. Vi skal n spise frokost og gjre opp regninga fr vi drar med en av hotelets bter over til fastland.Dette med gjre opp regningen har damen i resepsjonen drevet med siden i gr kveld. Hun har ringt x antall ganger og har omtrent 100 forskjellige lapper med alt vi har kjpt de 4 dgnene vi har vrt her. Blir spennende se hvor lan http://www.travelblog.org/Asia/blog-360330.html Her er noen bilder Bilder http://www.travelblog.org/Asia/Philippines/Cebu/blog-359507.html Sumilon Island 03.01.2009I dag planen dra over til fastland for beske en by. Men da det er hye blger er var det ikke dagen for bttur med en hjemmesnekret doning av en bt. Dette medfrte at jeg m g nok et dgn uten Pepsi Max. For de av deres som kjenner meg er ikke det bare bareHar vrt i Asia flere ganger tidligere og har blitt vant til disse grnne skapningene som hengeri taket og piler bort s fo http://www.travelblog.org/Asia/blog-359506.html Sumilon Island 02.01.2008Vi har n kommet oss ut p ya Sumilon og hotellet Sumilon Bluewater Island Resort som ligger utenfor Cebu. Dette er en liten y p 24 ml og kun et hotell. Hotelletya har kun 14 rom en restaurant og et par golfbiler... Glemte en ting har hrt det ogs er en strandbar her Det er ca. 27 grader her men ingen sol. Langtidsvarselen sier noe om at sola skal vre fravrende de neste dage http://www.travelblog.org/Asia/Philippines/Cebu/blog-359181.html