Travel Blog | About TravelBlog | World Facts | Travel Wallpaper | Travel Forum | Backpackers Travel Insurance | Services | Cameras

MariekeKeller - Marieke

Marieke
Private Message Subscribe Blog Map
Joined on: September 28th 2007
Last Login: May 9th 2008

by MariekeKeller, order by Date newest first.

« back 1 10 next »

onverwachte bezoeker
onverwachte bezoeker
green vine snake, gevonden op het balkon naast mijn deur naar het lab!
Hola! Tijd weer voor een nieuwe blog. Inmiddels ben ik weer helemaal hersteld van de dengue en dus ook weer hard aan het werk. Had natuurlijk heel wat werk in te halen, maar ook dat is inmiddels helemaal bijgewerkt. Heb nog ongeveer 1,5 maand te gaan dus nu is het even stress om alles gedaan te krijgen, wat niet mee valt omdat de experimenten synchroon met de maancyclus gedaan worden…. Maar goed, we hadden dus de “Bocas Beach cleaning day” georganiseerd voor het stadsstrand…op zondag 20 april. Een daverend succes kan ik jullie vertellen! Met een langzame start (we zijn tenslotte [View Full Entry]

MariekeKeller - Marieke | Read The Full Entry | Subscribe | 1 Comment(s) | 30 Photo(s) | 1 Video(s) | 711 words | [diary=274277] | 2008-05-08 23:40:35

wachten...
nog steeds wachten...
VOL!!

Hallo allemaal!! Het heeft weer even geduurd voor een volgend bericht uit panama maar daar is dan ook een hele goede rede voor…..de afgelopen twee weken heb ik doorgebracht in mijn appartementje wegens dengue ook wel knokkelkoorts genoemd! Tja..het hoort blijkbaar bij de tropische ervaring maar dat maakt het niet minder pijnlijk allemaal! Gelukkig was het niet de ergste variant die er is maar toch, ik kan je vertellen het is echt niet grappig!! Om het een beetje te beschrijven…je hebt een constant gevoel van “ik ben net overreden door een x aantal enorme vrachtwagens!” Alles maar dan ook echt elk [View Full Entry]

MariekeKeller - Marieke | Read The Full Entry | Subscribe | 4 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 606 words | [diary=267375] | 2008-04-17 16:55:26

sebas te paard!
sebas te paard!
he gezellig!!
Hallo allemaal, De titel zegt het al…..er is weer van alles gaande geweest, hahaha! Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen… mijn camera en telefoon enz. zijn vorige week zondag gestolen!!! (zie een klein donderwolkje vormen boven mijn hoofd!!) Lekker op het strand aan het chillen, een beetje zwemmen en dergelijke…een moment van onoplettendheid en poef weg zijn je spullen!! Inclusief de super leuke gloed nieuwe camera die ik van pap en mam heb gekregen!! Echt MEGA balen dus!! Dus naar het politie bureau…kan je vertelen dat het ongeveer hetzelfde werkt als in NL, duurt allemaal lekker lang [View Full Entry]

MariekeKeller - Marieke | Read The Full Entry | Subscribe | 3 Comment(s) | 14 Photo(s) | 0 Video(s) | 937 words | [diary=258103] | 2008-03-20 21:12:52

DSC00240
onderweg...
Bluff

moo toch?
Hola allemaal!! De hoogste tijd weer even voor een update….we waren gebleven bij het vertrek van pap en mam..snif snif…. Ik heb natuurlijk niet stil gezeten, sterker nog…om het vertrek van pap en mam een beetje te verzachten heb ik een nieuwe hobby op gepakt….jawel…surfen! hahahha! Het is er dan eindelijk van gekomen! WOEHOE! Wouter en Jeffrey hadden het op hun genomen om Sebastiaan en mij de eerste surfles te geven…..super!! Dus zaterdag na Carnaval zijn we dan ook in een boot gestapt om eens te gaan bekijken wat voor super surftalenten Sebas en ik zijn, hahahaha!!! Nou ik kan je [View Full Entry]

MariekeKeller - Marieke | Read The Full Entry | Subscribe | 4 Comment(s) | 17 Photo(s) | 0 Video(s) | 1267 words | [diary=250794] | 2008-02-27 22:03:55

Iker
Groen kikkertje

pap en mam
pap en mam
eerste dagen in bocas del toro!! Hoog tijd voor het eerste avontuur....
Hallo allemaal! Het laatste verhaal was geëindigd met de komst van Pap en Mam…..JEEJ! Echt was zo leuk, en we hebben echt zo veel gedaan dat ik waarschijnlijk wel wat dingetjes vergeet te vertellen maar echt was super leuk om ze hier te hebben!!! Helaas helaas zijn ze inmiddels alweer vertokken, boehoe boehoe! Maar hier dan een kleine opsomming van alles wat we gedaan hebben…. Eindelijk was het dan zover…op weg naar Panama city om ze op te halen. Hahaha ja dat was nog een soort grappig..had ik toch bijna mijn eigen vlucht gemist! Het was namelijk zo….ik had me [View Full Entry]

MariekeKeller - Marieke | Read The Full Entry | Subscribe | 5 Comment(s) | 24 Photo(s) | 0 Video(s) | 961 words | [diary=243133] | 2008-02-05 16:50:09

Carinero
Carinero
Pap in de modder

Hey!!
Hey!!
Hallo allemaal!!
Hola iedereen!!! Het is wat aan de late kant maar....GELUKKIG NIEUWJAAR!!!! Ik hoop dat iedereen net zo'n fantastisch avond heeft gehad als wij hier op het eiland!! Was een super feest met veel champagne en andere cocktails ed! Super grappig echt heel bocas stond op z'n kop!! De hele dag heerste er een soort zenuwachtige sfeer van verwachting en toen het dus twaalf uur was barste het feest los!! Overal vuurwerk en mensen feestend op straat...gewoon super!!! De hele nacht door....voor mij ging om ongeveer 6 uur het licht uit maar andere zijn nog door gegaan tot de volgende dag rond [View Full Entry]

MariekeKeller - Marieke | Read The Full Entry | Subscribe | 5 Comment(s) | 24 Photo(s) | 0 Video(s) | 987 words | [diary=234959] | 2008-01-11 16:50:02

Onderweg...
Paradise!!
Chilling...

Sarah
Sarah
Meisje dat het kikker onderzoek doet! En ja je ziet het goed....Heineken!!!
Hallo allemaal!!! Ben ik weer!! Nou er is weer een hoop gebeurt in de tussen tijd dus hoogste tijd op ook jullie allemaal weer even mee te nemen in de wereld van Bocas!! hahah!! Na reneetje vrijlating moest iedereen natuurlijk weer iets nieuws omhanden hebben dus.....wat anders te doen dan een kippenhok bouwen op een zonnige zaterdag middag! hahaha!! Tja...een collegaatje, Sarah, doet hier een onderzoek met kippen en gifkikkertjes! nee nee nee,...de kikker worden niet aan de kippen gevoerd!! Aan het einde van het onderzoek zijn alle beestjes nog gewoon in leven!! Maak je geen zorgen!!! Maar goed waar kippen [View Full Entry]

MariekeKeller - Marieke | Read The Full Entry | Subscribe | 3 Comment(s) | 19 Photo(s) | 0 Video(s) | 679 words | [diary=228582] | 2007-12-18 21:52:02

Alex
PROOST!!!!
Loungen!

kaaiman
kaaiman
dit vind je dus als je 'sochtens nog een beetje slaperig naar je lab loopt!! super vet toch?!?!
Hallo allemaal!!! Het is alweer even geleden dat ik een blogje voor jullie heb achter gelaten! SORRY!! Het is zoals gewoonlijk weer heerlijk hectisch geweest...hard werken afgewisseld met hier en daar een klein feestje! WHOEHOE! Misschien had ik het vorige keer al verteld maar de maand november is de maand van feest hier. Toeval allemaal echt waar!! hahaha!! In deze maand zitten namelijk alle onafhankelijkheids viering!! En dat gaat natuurlijk gepaard met een hoop parades, muziek, lekker eten en feest!! YES! :-) En natuurlijk moeten we als we in een ander land zijn veel cultuur opsnuiven! hahaha (die was voor jouw [View Full Entry]

MariekeKeller - Marieke | Read The Full Entry | Subscribe | 5 Comment(s) | 12 Photo(s) | 0 Video(s) | 770 words | [diary=223836] | 2007-11-29 22:55:08

Bird Island
Bird Island
WHOEHOE!!

Eerste Halloween
Eerste Halloween
Gezellig chica's onder elkaar!! JEEJ!! voorpret met mijn hollandse vriendinnetje Annemarie!
Hallo Lieve mensen!! Hier weer even een berichtje uit bocas! Het zijn weer een te gekke twee weken geweest...even zien....er is zoveel alweer gebeurt! Uhhmmmm, oh ja...Halloween!! Dat wordt hier en eigenlijk overal aan deze kant van de oceaan echt serieus gevierd! Hele verkleedpartijen en overal in elke bar feest. Het begon voor ons allemaal met de planning voor een fullmoon party op Wizard-beach op Bastimentos. Super leuk zou je zeggen! JA!!! Helaas helaas is dat plan volledig in het water gevallen...letterlijk! Het was die dag (vrijdagnacht 26ste) echt mega slecht weer en het water was totaal onbegaanbaar met de boot! [View Full Entry]

MariekeKeller - Marieke | Read The Full Entry | Subscribe | 4 Comment(s) | 19 Photo(s) | 0 Video(s) | 1152 words | [diary=218003] | 2007-11-08 23:26:52

Gaar!!!
Barco hundido
Zapatillas!!

housewarming
housewarming
Van links naar rechts: Narissa, Erin, Sebastiaan (woont boven mij), Collin en Mary (begeleidster)
HOLA iedereen!!!! gaat de tijd bij jullie ook zo ongelooflijk hard?!?! Het is alweer bijna twee weken geleden dat ik mijn blog heb bijgewerkt! SORRY!!! Het zijn ook echt absolute chaos weken geweest...mijn begeleidster (Mary) is gister vertrokken voor een verlof van 3 maanden en dus moest alles voor die tijd helemaal rond zijn! pfffff....zwaar vermoeiend! Maar gelukkig is nu de rust wedergekeerd en kan ik lekker de komende 3 maanden mijn eigen gang gaan...YES!!! Jeetje....en nu even bedenken wat er allemaal gebeurt is......(even diep graven hoor...hahhaha!!!) Volgens mij was ik gebleven bij mijn nieuwe huisje, toch? Nou dat is inmiddels [View Full Entry]

MariekeKeller - Marieke | Read The Full Entry | Subscribe | 6 Comment(s) | 9 Photo(s) | 0 Video(s) | 750 words | [diary=213692] | 2007-10-23 17:28:45

housewarming2
schoenen collectie